Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.pl [Dedyk]

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Coś wam strona się popsuła '-' Na serwerze może i dużo nowości, odblokowane +250 poziomy, lecz odrzuca mnie administracja, która poleciała w chu*a na Koreon'ie.

Opublikowano

co mi po stronie ts i forum jak pomimo ze serwer stoi bezblednie to NIC A NIC SIE NIE DZIEJE A LUDZI UBYWA A NIE PRZYBYWA i "wiesz licznik mowi co innego" mnie ta informacja od ekipy nie satysfakcjomuje

moim skromnym zdanieim tutaj juz nic nie pomoze nawet te Twoje wpisy wieczne iguanapl ze to tamto i sramto

i pomimo ze serwer jest stabilny leci na dno...powoli ale leci

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten serwer powinien sie nazywać JinnoMT2 bo tylko w tym królestwie są ludzie w innych w godzinach szczytu do ok 7 os. ...i ten podkrecony licznik. Pier**lcie ten serw.

[17:18:28] Nick:

sygna_player.gif

Opublikowano

co mi po stronie ts i forum jak pomimo ze serwer stoi bezblednie to NIC A NIC SIE NIE DZIEJE A LUDZI UBYWA A NIE PRZYBYWA i "wiesz licznik mowi co innego" mnie ta informacja od ekipy nie satysfakcjomuje

moim skromnym zdanieim tutaj juz nic nie pomoze nawet te Twoje wpisy wieczne iguanapl ze to tamto i sramto

i pomimo ze serwer jest stabilny leci na dno...powoli ale leci

Ten serwer powinien sie nazywać JinnoMT2 bo tylko w tym królestwie są ludzie w innych w godzinach szczytu do ok 7 os. ...i ten podkrecony licznik. Pier**lcie ten serw.

Wiecie kto gra to widzi ile osób gra utrzymuje się na stałym poziomie złe nie jest z czasem gracze przyjdą wiesz trzeba się uczyć na błędach

15961668440157620438.png

Opublikowano

tutaj nie ma czasu uczyc sie na bledach stary ogarnij sie za duzo jest tych konkurencyjnych serwerow i gram wpadam mam tam postac i konto wiec widze co z czym sie je . Fakel ogarnij sie masz swoje pomysly zrob kozacki serwer pvp taki jak o nim opowiadales Senthia aka Jinnomt2 nie ma juz przyszlosci!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tutaj nie ma czasu uczyc sie na bledach stary ogarnij sie za duzo jest tych konkurencyjnych serwerow i gram wpadam mam tam postac i konto wiec widze co z czym sie je . Fakel ogarnij sie masz swoje pomysly zrob kozacki serwer pvp taki jak o nim opowiadales Senthia aka Jinnomt2 nie ma juz przyszlosci!!!

Wiesz nie wiecie co mamy w planach niedługo pojawi się zapowiedz to zobaczycie dobry serwer bo wiecie czegoś tu się nauczyliśmy i wiemy jakę błędy popełniliśmy .

PS Przygotowaliśmy nową odsłonę strony serwera Senthia.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

Widać że serwer nie jest tylko żeby wyru***ć ludzi na kasę ZaGrAm Na StOpRoCeNt

30595.gif

Nie podoba się? Pierdol się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...