Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ANONYMOUS CHCĄ ZABLOKOWAĆ RZĄD!

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eeeem? Anonymous to jedna wielka 'bujda'. Jacyś cwani ludzie wykorzystują tutaj siłę internetu i "podążania za tłumem" dzięki czemu ludziska ddosują ze swoich komputerków rząd, a oni nic nie robią.

1350673995-U699261.png

exmod

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poddosują a i tak gówno z tym zrobią...

rząd co prawda nie ma jak się obronić.

zresztą ta cała akcje mnie tak obchodzi jak zeszłoroczny śnieg.

Jeżeli cię nie obchodzi to po chuj spamujesz i wchodzisz w ten temat ?!

Przeczytałem właśnie że to jest na 99% prawda ;) Atak ma przeprowadzić ta sama grupa która brała udział w proteście przeciwko ACTA

1000093817-removebg-preview-1.png

Rekrut
Opublikowano

Tak, tak a moja mama to Paris Hilton.

Człowieku, znasz Tych ludzi że jesteś taki pewien? Gówno wiesz tylko tyle Ci powiem.

Akurat za atakami na polskie strony rządowe, stały 2-3 osoby które podawały tylko hosty do ddosowania.

Opublikowano

Tak, tak a moja mama to Paris Hilton.

Człowieku, znasz Tych ludzi że jesteś taki pewien? Gówno wiesz tylko tyle Ci powiem.

Akurat za atakami na polskie strony rządowe, stały 2-3 osoby które podawały tylko hosty do ddosowania.

Kolejny mądry po fakcie ;)

Nie nie jestem tego AŻ tak pewien ;)

Nie interesuje mnie kto jest twoją matką.

O tych 3 osobach to chwyt dla młodzieży nie wiesz i nie chcesz się nic dowiedzieć to wyjdź z tematu.

Opublikowano

Ich protest dotyczy także planowanej nowelizacji ustawy o zgromadzeniach i ustawy o zapobieganiu epidemiom (co wprowadzi przymus szczepień wszystkich Polaków).

Nie wiem co oni chcą, skoro ta ustawa już weszla w zycie ze 2 miesiace temu, pisałem nawet o tym na forum, tak smao o indect, ale kazdy mial to w dupie. Dopiero jak anonymouse coś robi, to sie kazdy interesuje, a juz jest za pozno

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Pomocnik
Opublikowano

W protescie przeciwko ACTA nie brała udziału tylko grupa " Annonymous" były jeszcze inne elitarne grupy hackerskie, była przecież dyskusja Tuska z internautami. To głównie dzięki nim ( dyskusja internatów z Tuskiem ) nie wprowadzona ACTA..

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Jeziu xD

Wczoraj prezent od "pana policjanta" za neona w rowerze

A jutro prezent od anonymous na urodzinki :D

Niech zrobią w końcu porządek ^_^

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Nic nie zrobią. Już kilka podobnych ataków już planowali na fejsa i gówno... Nie dadzą radę, bo na pewno kupili masę dedyków za samą kasę Annymous za podatek i te ataki będą przekierowywane na te dedyki... Nic nie da, tylko sami sobie krzywdę robią.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

I dobrze, bo Ci politycy nas zniszczą, jeśli będziemy tolerować to co robią za naszymi plecami.

W 100% popieram działania Anonymous.

Rekrut
Opublikowano

Kolejny mądry po fakcie ;)

Nie nie jestem tego AŻ tak pewien ;)

Nie interesuje mnie kto jest twoją matką.

O tych 3 osobach to chwyt dla młodzieży nie wiesz i nie chcesz się nic dowiedzieć to wyjdź z tematu.

Akurat tak się składa że siedziałem na kilku kanałach żeby się pośmiać z ludzkiej głupoty i trochę wiem.

Przeżywasz to jakby zależało od tego Twoje życie, wyluzuj człowieku.

Póki rząd nie wymyśli nic co będzie dotyczyło VPN nie mamy się czego obawiać. To jest jedno wielkie pierdolenie gimbów, którzy chcą nabić kase na adsense lub zrobić szum ;_;

Opublikowano

Akurat tak się składa że siedziałem na kilku kanałach żeby się pośmiać z ludzkiej głupoty i trochę wiem.

Przeżywasz to jakby zależało od tego Twoje życie, wyluzuj człowieku.

Póki rząd nie wymyśli nic co będzie dotyczyło VPN nie mamy się czego obawiać. To jest jedno wielkie pierdolenie gimbów, którzy chcą nabić kase na adsense lub zrobić szum ;_;

Szybki jesteś :) Mało prawdopodobne jest to że to się stanie a ja zyskałem DUŻO lajków ;D

Opublikowano

gimbusy podżegają, kuhwa, zaczyna sie...

polecą dwa dosy i abw poleci. Emigrować, kuhwa, z cebulandii zamiast czekać na cud czea.

Rząd manipuluje cebulakami... to prawie jak w Tybecie - chiny starają się za wszelką cenę zniszczyć

możliwość edukacji żeby można było łatwiej manipulować. Rząd już nie raz was(zych starych) w uja zrobił, gimby.

I żadni studenci z polibudy nic nie zrobią... prędzej wybiją kutastem dziurę w ścianie.

Jeśli faktycznie coś zrobią to będzie DDoS z ZeuS'a, strony padną na jeden dzień, cwaniaczek pójdzie siedzieć na kilka lat i tak się skończy.

Poza tym INDECT jest dobre, dla cebulaków się przyda. //Truman show to fajny film, oglądałem i polecam ;P

Info jak najbardziej prawdziwe. Cudem udało mi się zdobyć screenshoota, który wyciekł anonimowym. Jakiś botnet, czy coś. Ja się nie znam na tych całych komputerach.

@Edit

crpu.png

Jebłem xD

//Co do filmu - koleś tłumaczy co to DDoS i gimby z ZeuS'em. I to jest wszystko na co stać e-maniakow.

@Sebuś

Jesteś największym gimbem ave:

IDIOCI TO NIE ATAK ZE WZGLĘDU NA ZAMKNIĘCIE JAKIEJŚ STRONY !!!

GOOGLE WAM WYŁĄCZYLI ?

To jest chyba prawda z tym atakiem tvn24.pl o tym pisze

;)

http://www.tvn24.pl/anonimowi-zaatakuja-w-sobote-przeciwko-indect,283703,s.html

Na google abonament mi się skończył, skąd wiedziałeś?

Ale trzeba być mózgiem żeby takie rzeczy pisać... Ja na tvn24 nie wchodzę bo tam są same straszne żeczy i ci hackerzy co zawieszajom strony rzondu i w ogole... ja to juz lepiej pujde spowrotem na budoffe...

Opublikowano

Info jak najbardziej prawdziwe. Cudem udało mi się zdobyć screenshoota, który wyciekł anonimowym. Jakiś botnet, czy coś. Ja się nie znam na tych całych komputerach.

crpu.png

Opublikowano

Kiedy wszystkie gimbusy zrozumieją że anonymous nie istnieje i jest to fikcyjna pseudogrupa?Uważacie że hakerzy zrobili by sobie tweetera i pisali na nim co zrobią?Chyba po to żeby ich znaleźli, ja pierdole proszę was myślcie.

Skónczy sie na tym ze na forach amerykańskich będą programiki dosujące i pierdyliard gimbów właczy na raz i ot cały atak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...