Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ANONYMOUS CHCĄ ZABLOKOWAĆ RZĄD!

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wszystkie gimbusy zrozumieją że anonymous nie istnieje i jest to fikcyjna pseudogrupa?Uważacie że hakerzy zrobili by sobie tweetera i pisali na nim co zrobią?Chyba po to żeby ich znaleźli, ja pierdole proszę was myślcie.

Skónczy sie na tym ze na forach amerykańskich będą programiki dosujące i pierdyliard gimbów właczy na raz i ot cały atak

Cicho Czeatku :D Śmiesznie jest :D na tvn24 o tym mówili xD

Info jak najbardziej prawdziwe. Cudem udało mi się zdobyć screenshoota, który wyciekł anonimowym. Jakiś botnet, czy coś. Ja się nie znam na tych całych komputerach.

crpu.png

Administracja powinna cię sprzedać i twoje ip że działasz na szkodę państwa xD

gimbusy podżegają, kuhwa, zaczyna sie...

polecą dwa dosy i abw poleci. Emigrować, kuhwa, z cebulandii zamiast czekać na cud czea.

Rząd manipuluje cebulakami... to prawie jak w Tybecie - chiny starają się za wszelką cenę zniszczyć

możliwość edukacji żeby można było łatwiej manipulować. Rząd już nie raz was(zych starych) w uja zrobił, gimby.

I żadni studenci z polibudy nic nie zrobią... prędzej wybiją kutastem dziurę w ścianie.

Jeśli faktycznie coś zrobią to będzie DDoS z ZeuS'a, strony padną na jeden dzień, cwaniaczek pójdzie siedzieć na kilka lat i tak się skończy.

Poza tym INDECT jest dobre, dla cebulaków się przyda. //Truman show to fajny film, oglądałem i polecam ;P

Jebłem xD

//Co do filmu - koleś tłumaczy co to DDoS i gimby z ZeuS'em. I to jest wszystko na co stać e-maniakow.

Że co kurwa ?

1000093817-removebg-preview-1.png

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby chociaż jeden z was był przy planowaniu #opTrumanShow to by sie ze śmiechu na tych ircach posrał xD Kombinują to już od marca, i co? Gówno. Jebną małego DDoS'a z 3 komputerków i tyle, to jest właśnie siła polskich "Anonimowych", za granicą jest to lepiej organizowane.

Opublikowano

Cicho Czeatku :D Śmiesznie jest :D na tvn24 o tym mówili xD

Administracja powinna cię sprzedać i twoje ip że działasz na szkodę państwa xD

Że co kurwa ?

Dojrzewanie to tylko krótki okres, nie martw się - każdy to przechodził.

Jakby chociaż jeden z was był przy planowaniu #opTrumanShow to by sie ze śmiechu na tych ircach posrał xD Kombinują to już od marca, i co? Gówno. Jebną małego DDoS'a z 3 komputerków i tyle, to jest właśnie siła polskich "Anonimowych", za granicą jest to lepiej organizowane.

Ja się tam poszczałem, dosłownie :G

@Edit

Do tych co mówią: "że strona premiera jebła przecież tamtym razem": wtedy hasło było admin123, i na root'a się jakiś gimb zalogował. I potem poszli starzy siedzieć. Koniec.

Opublikowano

Jestem za Anonymousami i niech w końcu jebną rząd.

no i enjoy Twoje spanie w jaskiniach i jedzenie tego co upolujesz.

Jaranie się anonimowymi to oznaka bycia (mentalnym)gimbusem

Opublikowano

"A świstak siedzi i zawija w sreberka..."

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

no i enjoy Twoje spanie w jaskiniach i jedzenie tego co upolujesz.

Jaranie się anonimowymi to oznaka bycia (mentalnym)gimbusem

Ja się nimi nie jaram i gimbusem nie jestem. Ale chcę sprawdzić, czy to fake czy real.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Gimbusiarnia będzie bawić się w pro elo hackerów... Gratulacje dla anonymous, wzywanie gimbusów do wspólnych ataków. Bo w sumie to oni będą czyści. A gimbusiarnia będzie chciała być pro elo. Nara, ogarnijcie. Założę się że 95% osób która będzie się zajmowała pseudo atakami blokującymi pojedyńcze wysyłanie pakietów, nie ma pojęcia o prawdziwych ddosach ;).

Elo ;_;

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Gimbusiarnia będzie bawić się w pro elo hackerów... Gratulacje dla anonymous, wzywanie gimbusów do wspólnych ataków. Bo w sumie to oni będą czyści. A gimbusiarnia będzie chciała być pro elo. Nara, ogarnijcie. Założę się że 95% osób która będzie się zajmowała pseudo atakami blokującymi pojedyńcze wysyłanie pakietów, nie ma pojęcia o prawdziwych ddosach ;).

Elo ;_;

Nawet pewnie nie wiedzą co to siec TOR czy VPN.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Nawet pewnie nie wiedzą co to siec TOR czy VPN.

DDoS przez TOR? Teach me, master.

Coby offtopu nie było:

jak już pisałem; jaranie się anonimus to objaw mentalnej gimbazy. Anonimusi wykorzystuja szereg swoich fanow, ktorzy robia wszystko za nich, a oni maja czyste lapki.

Opublikowano

Właściwie to nie ma co się nie udać. Zrobili to raz zrobią i drugi. Tylko co to ma być te INDECT. Było jakieś ACTA nie weszło to teraz wyszło to samo tylko pod inną nazwą?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

DDoS przez TOR? Teach me, master.

Coby offtopu nie było:

jak już pisałem; jaranie się anonimus to objaw mentalnej gimbazy. Anonimusi wykorzystuja szereg swoich fanow, ktorzy robia wszystko za nich, a oni maja czyste lapki.

Nie chodzi mi o DDoS.

Chodzi mi o zabezpieczenie czyli siec anonimową.

Atakujesz?

To rób to z głową.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Pomocnik
Opublikowano

Widze że każdy z was tutaj wypisuje swoje "Mądrosci" a mój wujek ma z was ostrą beke :D Jakie głupoty tutaj piszecie PoGimnazjobusy..

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Widze że każdy z was tutaj wypisuje swoje "Mądrosci" a mój wujek ma z was ostrą beke :D Jakie głupoty tutaj piszecie PoGimnazjobusy..

RODZINNA BEKA PRZY MPC?

Pierdol system, lecz rób to stylowo

Powrót na stare konto:

Cass†

Opublikowano

No no... żeby nie czasem...

Pewnie będzie tak jak z tym atakiem na facebooka. Pamięta ktoś? Wielki szum, facebooka zniszczą, a gówno zrobili.

Ale wy jesteście mądrzy przecież wiadomo że z facebookiem był fejk... Bekaaaa...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Sruje muje dzikie węże, jakieś dzieciuchy się bawią w pogłoski i wielkie haloooo teraz robią, a gówno i tak zrobią.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nie no czytam te wasze posty i szokłe na miejscu. :F

kurwe polaczki skapnijcie się, że w tutaj nie ma żadnych anonimowych w uja was robią i tyle.

czekajcie na te wasze 'tango down' z wgapionym nosem w monitor, ddosując jednocześnie ze swoich komputerków loic'iem, żeby po chwili być dumnym iż zniszczyłeś rząd i polskie prawo i jesteś taki fuck da police.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

O boze jestem anonymus zrobię atak z 2 kompów na stronę rządu- Tak, napewno coś to da już to widzę jak mieli by robić ten cały "atak" to tak aby nikt spoza kręgu Anonymous nie wiedział bo teraz "rząd" się jakoś przygotuje (chińczyki i te ich sprawy) i dupa po ataku :D

Opublikowano

Błagam Was. Ten film to fake to raz.

A teraz do kilku osób na górze: Jesteście takimi gimbami że tego chcecie? Nawet sobie nie wyobrażacie co by się stało, gdyby był przeprowadzony atak na infrastrukturę sieciową państwa. To że jakiś czas temu, były "ataki" na strony rządowe to jest nic.

Teraz mówicie "nie trzeba było blokować MU", to ja powiem "nie trzeba było uploadować warezu". To jest kradzież i tego nie zmienicie.

A jak Was nie stać, żeby posłuchać albumu ulubionego wykonawcy, to sprzedajcie komputer >.<

Edit: Znacie film Szklana Pułapka 4? Co prawda to bajka, lecz bardzo realistyczna. Taki atak jest możliwy, ale wymaga niesamowitego nakładu czasu przez ogromną liczbę ludzi. I imho nie ma większego sensu żeby coś takiego wykonać.

Jeden chociaz posiadajacy mózg ,chchecie zmian ,to wyjdzcie na ulice i o to walczcie. a przed komputerem anonimowo probujecie zmienic swiat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...