Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ANONYMOUS CHCĄ ZABLOKOWAĆ RZĄD!

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostanę zaraz 5% za offtop, ale muszę sprostować sprawę, bo mnie źle zrozumiałeś. Nie miałem tu na myśli Ciebie, tylko wszystkich innych wielkich fanuff Anonymous, którzy już grzeją swoje LOIC do ataku.

Anonymous już nic nie znaczy, ponieważ KAŻDY może powiedzieć, że jest anonymous, zrobić sobie filmik w garniturze, z kartką papieru i w masce Guya Fawkesa.

;o tyle mam do powiedzenia

@top/offtop

Toć jakbyście chociaż historię anonymous znali to jeszcze by szło z wami dyskutować, ale według was Anonymous to "zawodowi" "hakerzy", ale to jest gówno prawda.

Na początku z Anonów było gówno, bronili własnych przekonań, na ulicach urządzając protesty.

Część z nich "Dosowała" strony internetowe, które na to zasługiwały, i wybuchła wojna Anonymous z kościołem.

Dla sprostowania napiszę, że nie ma nikogo z "dowódców" anonymous, ponieważ to może być każdy zwykły szary człowiek, który razem z innymi [masa osób] broni własnych przekonań [w słusznej sprawie].

A to, że teraz na prawdę znają się na niszczeniu stron to jest to inna bajka.

@top

Sądzę, że strona padnie na kilka godzin bo nic poważniejszego nie powinno się stać, chyba że Anonymous będą tak zaciekli, że ich zniszczą.

@sebuśpl

nie przeżywaj tego, nie żyj tym zajmij się czymś i znajdź se hobby ;o

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

;o tyle mam do powiedzenia

@top/offtop

Toć jakbyście chociaż historię anonymous znali to jeszcze by szło z wami dyskutować, ale według was Anonymous to "zawodowi" "hakerzy", ale to jest gówno prawda.

Na początku z Anonów było gówno, bronili własnych przekonań, na ulicach urządzając protesty.

Część z nich "Dosowała" strony internetowe, które na to zasługiwały, i wybuchła wojna Anonymous z kościołem.

Dla sprostowania napiszę, że nie ma nikogo z "dowódców" anonymous, ponieważ to może być każdy zwykły szary człowiek, który razem z innymi [masa osób] broni własnych przekonań [w słusznej sprawie].

A to, że teraz na prawdę znają się na niszczeniu stron to jest to inna bajka.

@top

Sądzę, że strona padnie na kilka godzin bo nic poważniejszego nie powinno się stać, chyba że Anonymous będą tak zaciekli, że ich zniszczą.

W końcu ktoś kto się zna na rzeczy i można na poziomie podyskutować ;)

30 minut do ataku !

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Błagam Was. Ten film to fake to raz.

A teraz do kilku osób na górze: Jesteście takimi gimbami że tego chcecie? Nawet sobie nie wyobrażacie co by się stało, gdyby był przeprowadzony atak na infrastrukturę sieciową państwa. To że jakiś czas temu, były "ataki" na strony rządowe to jest nic.

Teraz mówicie "nie trzeba było blokować MU", to ja powiem "nie trzeba było uploadować warezu". To jest kradzież i tego nie zmienicie.

A jak Was nie stać, żeby posłuchać albumu ulubionego wykonawcy, to sprzedajcie komputer >.<

Edit: Znacie film Szklana Pułapka 4? Co prawda to bajka, lecz bardzo realistyczna. Taki atak jest możliwy, ale wymaga niesamowitego nakładu czasu przez ogromną liczbę ludzi. I imho nie ma większego sensu żeby coś takiego wykonać.

kilo ziemniaków jest mądrzejsze od ciebie

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jakis atak leci bo strona lekko przymula, premier.gov.pl

mózg ci przymula

@top 20:35 i gówno tak jak pisałem wcześniej to tylko pic na wode tak samo jak było z fb

hue hue przecież to było wiadome, przestępcy którzy mówią kiedy zaatakują ^_^

Jak by jeszcze to był ktoś też moge napisać że jestem anonymous i że jutro robie jakiś atak

to wszystko piszą gimbusy dla beki

btw pewnie zaraz shakuja mi lodówke:d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Jakis atak leci bo strona lekko przymula, premier.gov.pl

Jeżeli na stronę wchodzi kilka tysięcy osób ciekawych czy strona dalej działa to się nie dziw. (naturalny ddos)

Opublikowano

Jeżeli na stronę wchodzi kilka tysięcy osób ciekawych czy strona dalej działa to się nie dziw. (naturalny ddos)

dos*

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

nie wiem jak wam ale mi strona premiera zamula;d a inne nie

Kup internet.

Zamula dlatego że prawie na każdym forum o tym pisali i wystarczy że z każdego forum wejdzie 100 osób i zacznie odświeżać ;)

Opublikowano

Czyżby znowu duże zainteresowanie stronami rządowymi?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Problem w tym, że Fir3 został wystalkowany za tę akcję. Co nie zmienia faktu, że jaranie się Anonimowymi to przejaw bycia mentalnym gimbusem.

Szkoda, że go stalku, stalku. Dobre gówno robił.

I co teraz zapalone cebulaczki polaczki ? Zwątpiliście w swoich czołowych hakerów ?

Więcej by LulzSec zdziałało kurwe.

@up

To podobno polskie anony robiły iksde

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Ataki będą leciały ze strony polskich i szwedzkich grup anonymous.. i nie beda to strony typu "prezydent.pl" ale inne, też rzadowe i panstwowe strony.:) Juz pare ataków było, linków wam nie podam ze wzgledum bezpieczeństwa.

Pozdrawiam xD

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

hahahha posikałem się jednak w gacie bo było lepiej ;D

wiedziałem ze " anonymousyyyy" gówno zrobią ;)

Nie umiesz czytać co gość wyżej napisał ?

To potwierdzone informacje.

Opublikowano

Standardowo. Polscy "Animusi" zrobili to co zawsze, zabraklo 1-2 osob i wszyscy z irca uciekli xD Jedynie Szwedzi cos robili.

#EDIT

Jako ciekawostkę dodam że ElosiveN

( ten co "wałmywał" się z Fir3 na

stronę) przesiadywał dużo na MPC

Gowno wiesz o elosivnie, niedosc ze wychujal fir3 to jeszcze pomagal w jego wystalkowaniu.

Opublikowano

Standardowo. Polscy "Animusi" zrobili to co zawsze, zabraklo 1-2 osob i wszyscy z irca uciekli xD Jedynie Szwedzi cos robili.

#EDIT

Gowno wiesz o elosivnie, niedosc ze wychujal fir3 to jeszcze pomagal w jego wystalkowaniu.

Rozjebałeś mnie tym zdaniem xD

Wiem o wiele więcej na pewno od ciebie ;)

A to że sprzedał fir3 wiem czy gdzieś temu zaprzeczałem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...