Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evelen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Em, powoli zaczynam obawiać się, że kolejny niewypał w tym roku. Szkoda,że startujecie dzisiaj, szkoda, że o tak później godzinie, szkoda, że brak jakichkolwiek informacji z Waszej strony.

Opublikowano

Brak jakiegokolwiek info.Serwer na 100% będzie startować w przyszły piątek/sobote.

''Sko­ro pośpiech jest sy­nem diabła, to Bóg jest Oj­cem cierpliwości. '' - że tak powiem..

zaczekać nie zaszkodzi... byle serwer okaże się dobry i przyjemny

Hard work is adversary of adversity.

Bywalec
Opublikowano

No coś robią, strona strasznie muli. Bynajmniej u mnie.

Ciekawe, o której dodadzą klienta/włącza wszystkie skrypty na stronie głównej.

Ciekawe, jak będzie wyglądał serwer.

Czy rekrutacja będzie otwarta? Czy ten moderator, który został wybrany na początku zostanie?

Opublikowano

No coś robią, strona strasznie muli. Bynajmniej u mnie.

Ciekawe, o której dodadzą klienta/włącza wszystkie skrypty na stronie głównej.

Ciekawe, jak będzie wyglądał serwer.

Czy rekrutacja będzie otwarta? Czy ten moderator, który został wybrany na początku zostanie?

mnie też muli

mam nadzieję ze bedzie otwarta i wyjebią ją ..

Opublikowano

Aivius narazie to ty masz tutaj najwiecej postow nabitych wiec tez ogarnij sie z pisaniem a skoro admini maja nas w dupie to ludzie tez beda ich miec w dupie proste

freze tez ogarnij adhd

Opublikowano

Można prosić ip ts ? Z góry dziękuje

a proszę Cię bardzo

Team Speak: 37.59.46.117

Aivius narazie to ty masz tutaj najwiecej postow nabitych wiec tez ogarnij sie z pisaniem a skoro admini maja nas w dupie to ludzie tez beda ich miec w dupie proste freze tez ogarnij adhd

Bynajmniej nie spamie w taki sposób jak, co niektórzy, tak więc wstrzymaj się z pisaniem takich postów. Wszyscy piszecie na każdym serwie, który sie opóźnia, że admini mają wszystkich w du*ie a się okazuje co innego (przynajmniej w większości przypadków) ...

Opublikowano

Panowie spokojnie wszystko w swoim czasie.

P.S ja osobiście wole poczekać i grać na dopracowanym serwie niż na jakimś gównie gdzie będą co chwile restarty.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

kurwa i chuja będzie z tego

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Panowie spokojnie wszystko w swoim czasie.

P.S ja osobiście wole poczekać i grać na dopracowanym serwie niż na jakimś gównie gdzie będą co chwile restarty.

Ja tez ale info mnie uspokaja , a nie jakies brak info clienta godz przed startem ; )

Opublikowano

jedyne info jakie mogę Wam dać jako gracz w tej chwili to jest takie, że Admin wszedł na TS na 5 sekund, po czym wyszedł

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

dobra kurwa to jest 2 Rivendel starty będą przekładane milion razy graczy potracą a jak potracą to wyłączą serwer takżę dla mnie ten serwer to zwykły neutral :>

bez linków.<dobra sram na to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...