Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evelen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie trwa upload clienta. Przepraszamy, że tak późno, ale mieliśmy pewien problem z łączem co uniemożliwiało pobranie clienta.

Kiedy uplaod sie skończy, napiszę tutaj posta z linkiem.

Jak wiesz że serwer już dzisiaj nie wystartuje , to napisz już teraz .

Opublikowano

Sprawa wyglada tak. Serwer jest włączony, client sie uploaduje. Strona zostanie poprawona do jutra rana, ale rejestracja spokojnie działa.

Strasznie was przepraszamy za taki obrót sprawy, ale obowiązki typu szkoła czy praca i zdązyc na czas z takim dużym projektem troszkę nas przerosły.

Po pobraniu clienta(gdy już podam link), możecie spokojnie założyć konto, wejsć do gry i rozpocząc przygodę w świecie Evelen.

Opublikowano

Sprawa wyglada tak. Serwer jest włączony, client sie uploaduje. Strona zostanie poprawona do jutra rana, ale rejestracja spokojnie działa.

Strasznie was przepraszamy za taki obrót sprawy, ale obowiązki typu szkoła czy praca i zdązyc na czas z takim dużym projektem troszkę nas przerosły.

Po pobraniu clienta(gdy już podam link), możecie spokojnie założyć konto, wejsć do gry i rozpocząc przygodę w świecie Evelen.

No i o taką informacje mi chodziło .

Bywalec
Opublikowano

Czyli z tego by wychodziło, kto ma lepszy Internet będzie pierwszy w grze? Nieprzemyślane...

Wystartujcie jutro o 16.

Opublikowano

Dzisiaj żeby dało sie już grać i będzie dobrze a strone zrobicie jutro i będzie git. Czekam na linka do clienta

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Czyli z tego by wychodziło, kto ma lepszy Internet będzie pierwszy w grze? Nieprzemyślane...

Wystartujcie jutro o 16.

Tak i będa przekładać i ludzie będa narzekać,bo ty już narzekasz,jak masz slabego enta wejdziesz później nic ci sie nie stanie.

Opublikowano

Co z tego, kto kiedy wejdzie?

Mi przykladowo na topce nie zalezy, a widze innym tak...

Po ch*j

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Co z tego, kto kiedy wejdzie?

Mi przykladowo na topce nie zalezy, a widze innym tak...

Po ch*j

Bo No lify już wytrzymać nie mogą nie wiesz?

Opublikowano

Topka nic nie da. Bez doświadczenia i eq to lipa. Nie ma co się spieszyć .

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Bo No lify już wytrzymać nie mogą nie wiesz?

nołlajfy już opgryzajom pasnokcie i bijom matge kszesłem bo nje umiejojejom wy3madź

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

[quote name=Paweł^^' timestamp='1350502383' post='5428714]

nołlajfy już opgryzajom pasnokcie i bijom matge kszesłem bo nje umiejojejom wy3madź

Haha no to widzisz dlatego zawsze się śmieje z takich.

Opublikowano

Haha no to widzisz dlatego zawsze się śmieje z takich.

noo.. a ojca popierdalają stołem by dał na ytemszop

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Dajcie launchera ;D

Jeszcze nie ma.

trzeba bylo odrazu pisac, ze reje nie dziala

bo mi pokazuje tylko jakas linjke dziwnych znaczkow

pozdrawiam

ja się 5 min temu zarejestrowałem więc teraz coś się zybało.

Pomogłem daj Lubię To

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Ktoś tu nie umie czytać. Serwer stoi, tylko czekamy na upload clienta.

Ktos tu chyba logicznie nie mysli... 21:41 Czekamy na clienta, ma byc ale nie bd... Ile serwerow tak mialo? Rivendel i inne smiecie. Jesli jakims cudem bd ten client, wbijemy i co ? Gowno, serwer padnie od DDosow i bugow. Malo ? masz kolejny dowod.

ja się 5 min temu zarejestrowałem więc teraz coś się zybało.

Opublikowano

Ktos tu chyba logicznie nie mysli... 21:41 Czekamy na clienta, ma byc ale nie bd... Ile serwerow tak mialo? Rivendel i inne smiecie. Jesli jakims cudem bd ten client, wbijemy i co ? Gowno, serwer padnie od DDosow i bugow.

Jak myślisz czemu tak długo czekamy? Bo poprawiają wszystko aby nie było bugów. A clienta nie ma bo mieli problem z uploadem.

Pomogłem daj Lubię To

Metin2 | OFF |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...