Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evelen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/welneswe/domains/evelen.pl/public_html/pages/reg/rejestracja.php on line 92"

Rejestracja nie trybi, naprawcie to.

sygnatura.png

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przez moda można wejść pewnie, ale nie chce mi sie bawić 2h z tym

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Ktos tu chyba logicznie nie mysli... 21:41 Czekamy na clienta, ma byc ale nie bd... Ile serwerow tak mialo? Rivendel i inne smiecie. Jesli jakims cudem bd ten client, wbijemy i co ? Gowno, serwer padnie od DDosow i bugow. Malo ? masz kolejny dowod.

Nie wszedłeś na server więc go nie oceniaj,takich waszych głupich komentarzy jest masa,a jak je czytam to mi się żygać chce,zachowaj takie info dla siebie.

Zagrasz wtedy opisz jak oceniasz.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Ktos tu chyba logicznie nie mysli... 21:41 Czekamy na clienta, ma byc ale nie bd... Ile serwerow tak mialo? Rivendel i inne smiecie. Jesli jakims cudem bd ten client, wbijemy i co ? Gowno, serwer padnie od DDosow i bugow. Malo ? masz kolejny dowod.

Wątpię, aby ten serwer był taki jak inne, zauważ, że specjalnie nie wystartowali w poniedziałek, aby pozbyć się bugów i poprawić komfort gry.

Poczekaj na serwa, zagraj i dopiero ocenisz, a nie z góry zakładasz coś, o czym nie masz zupełnego pojęcia.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

juz godzina uploadowania chyba słabe łacze maja jak takie jak na rivendel to jeszcze poczekamy z 3h,nie chce zapeszać ale to czekanie staje sie denerwujace dajcie jakies info ile % uploadu albo cos.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Lekkie spiecia, ale wszystko idzie w dobrym kierunku,

a tak btw. nie zawadziloby zrobienie prezentacji serwera ;>

5vlm.png

Opublikowano

no i start będzie o 1 w nocy czyli wtedy, kiedy większość będzie spała, a nołlajfy se wbiją topkę, a my będziemy musieli do rana poczekać a pewnie niektóre osoby śmigają do pracy bądź szkoły

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Opublikowano

Ale paczac na to kto jest online większość to przęciętni gracze więc dużego levela nie wbiją , tak samo na ts . Ale to zobaczym co administracja postanowi .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

ja nick Zeus, jak zawsze. Królestwo Chunjo, jak zawsze

20upp1l.png

Opublikowano

to chyba nie zagramy dzisiaj ...

@edit: naprawdę nie zagramy... Speedyshare to gówno... Sry... No trudno... Ale i tak wbijam jutro z rańca

20upp1l.png

Opublikowano

Dajcie patchera albo launchera.

Dajcie na inny hosting clienta . Albo Patchera dziś

Client idzie po 60 kb/s ;/

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Nie chce mi się 3 h czekac ;/

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...