Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evelen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taką oto propozycję, dot. zmiany bonusów.

Na filmiku po kliknięciu "TAK", trzeba czekać aż napisy itp "załadują" się, i będzie można znów kliknąć.

Moja propozycja jest taka, aby odrazu po kliknięciu "TAK" pokazywało się kolejne, bez czekania "załadowania" się napisów.

Mam nadzieję, że administracja rozpatrzy ten post, a umili to grę.

Pozdrawiam, i czekamy razem na start!

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki pierwszy 2..

jaka 2?

zapowiedz byla robiona 8 z datą na 15

teraz przekladają na 17, więc to dopiero pierwszy raz

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

nie ja ci mówie że 2 jak 1 pażdziernika już miał startować teraz teraz 15 a teraz znowu na środę czyli 17 więc 2

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano
Z wielką przykrością informujemy, iż jesteśmy zmuszeni przesunąć start serwera najpóźniej na środę, 17 października br. Powodem są problemy techniczne z funkcjonalnością niektórych z systemów. Zależy nam, aby oddać do użytku Wam, graczom w jak najszybszym czasie projekt w pełni spełniający wasze oczekiwania. Dlatego też stawiamy na jakość, przy czym jesteśmy zmuszeni przesunąć termin startu. Co do sprecyzowanej godziny startu, zostaniecie konkretnie jeszcze tutaj o niej poinformowani.

Przepraszamy oraz prosimy o cierpliwość. Do zobaczenia już w środę w grze!

Evelen Team.

No cóż, no to lecimy dalej. Zastanawiam się czy warto czekać, już były takie serwery.

Moja mała rada, jak chcecie zatrzymać przy sobie ludzi i mieć liczny start to zorganizujcie im czasu w oczekiwaniu na start.

Jest was dość sporo załóżcie shoutbox, przeprowadźcie ox na forum. Dodajcie kilka fajnych konkursów, serwer może fajnie się zapowiadać i szybko przyciągnąć ludzi tylko wystarczy chcieć. Jak potrzebowali byście więcej pomysłów to chętnie je udostępnię, lecz nie wszystko na raz. Wątpię aby cały team był zobowiązawszy w tworzeniu serwera, podeślijcie jakąś osóbkę aby rozszerzyła forum, mały spam nie zaszkodzi a ludzie się czymś zajmą. Oczywiście Aktywujcie team-speak, wiele osób tylko na to czeka.

37143810364250485063.png

Opublikowano

dziwi mnie to że jednym na stronie pokazuje licznik (przy którym forum działa), jednym zwykły layout ( przy ktorym forum nie działa)...

Opublikowano
dziwi mnie to że jednym na stronie pokazuje licznik (przy którym forum działa), jednym zwykły layout ( przy ktorym forum nie działa)...

Spróbuj inną przeglądarką

37143810364250485063.png

Opublikowano

Spróbuj inną przeglądarką

opera / explorer / safari / mozilla / chrome - to samo

za ch*j

Opublikowano

czyli według @topic startujemy dzisiaj? Tylko, żeby nie było kolejnego fail startu...

@edit: @down: noo na fejsie teraz obejrzałem

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

[quote name=Paweł^^' timestamp='1350300891' post='5414420]

czyli według @topic startujemy dzisiaj? Tylko, żeby nie było kolejnego fail startu...

w środę

Opublikowano

Podaję tu adres TS dla osób którym nie działa forum, a chciały by porozmawiać na temat serwera.

ts.yourspeak.pl:10000 kanał: 26 hasło: GW2ZiP

37143810364250485063.png

Opublikowano

Kto ma Ochotę , pogadać o serwerze zapraszamy ts.yourspeak.pl:10000 kanał: 26 GW2ZiP

Droga Administracjo ogarniecie, Te forum niektórzy mogą wbić a niektórzy nie.

sygna.png

Opublikowano

Droga Administracjo ogarniecie, Te forum niektórzy mogą wbić a niektórzy nie.

ty tam ogarniaj swojego FNevrasT'a..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...