Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evelen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego startujecie w poniedziałek, kiedy pewnie każdy ma zawalony początek tygodnia.

buahaha, a ja mam wolne z okazji nadawania imienia dla szkoły ^^

stronka będzie predzej odpalona czy rowno z tym licznikiem kiedy się ''wyzeruje''?

Hard work is adversary of adversity.

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja bym tak czy tak proponowal usunac calkowicie 6/7 bon, znam serwery na ktorych sie on znajduje(takze nie ma na klasy) a taka roznica jest miedzy tymi z 6/7 a bez nich... nie bedzie to sprawiedliwe mysle ;p

Opublikowano

Dwa pytańka mam:

- serwer ma teamspeak'a? ,

- czy usuniecie 6/7 bon, bo to beznadziejna sprawa ...

TeamSpeak bedzie uruchomiony po starcie serwera. Nie obawiajcie się o 6/7 bon. Będzie tam jedynie Bonus przeciwko Smokom, bonus do expa, oraz minimalny bonus do HP, który skutecznie pozwoli wam na szybszę i bardziej efektywne ukończenie fabuły gry.

Strona serwera: www.evelen.pl

Profil na Facebooku: www.facebook.com/evelenmt2

Serwer endymiona to będzie coś dopracowanego pewnie że zagram;d

@to na pewno wasz fb? z linku

heoc.jpg

To nie jest nasze konto na facebooku. my jesteśmy dostępni pod www.facebook.com/evelenmt2. Ty wpisałeś eleven zamiast evelen.

Opublikowano

co do wierzchowcow ciecie musi byc

ten skil bardzo ulatwia przejazdy juz nie mowaic o expie

proponuje dac 10lvl konia ewentualnie 9

nikomu sie nie chce expic z buta na priv typu medium

co do 6/7 ja lubie bony klasowe daje to duzo mozliwisci tworzenia eq oraz zajecie jak sie juz zrobi all

co do sztabek to jak dla mnie jest to zbyteczne

bedzie w uj kasy to ceny eq i itemow beda kosmiczne

Opublikowano
co do wierzchowcow ciecie musi byc ten skil bardzo ulatwia przejazdy juz nie mowaic o expie proponuje dac 10lvl konia ewentualnie 9 nikomu sie nie chce expic z buta na priv typu medium co do 6/7 ja lubie bony klasowe daje to duzo mozliwisci tworzenia eq oraz zajecie jak sie juz zrobi all co do sztabek to jak dla mnie jest to zbyteczne bedzie w uj kasy to ceny eq i itemow beda kosmiczne

6/7Bon na klasy stanowcze NIE.

Zobaczy , oceni ,wbije się na serwer ;p

Opublikowano

Możesz uargumentować swoją wypowiedź?

Tutaj nie chodzi o konkretną argumentację, lecz o to, że nie najlepiej się to sprzedaje. Grałem już na kilku serwerach, nie koniecznie polskiego pochodzenia na których zmiana bonusów polegała na klikaniu w npc i sądząc po wypowiedziach graczy nie jest to najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o blokadę bonusswitchera. Poza tym od "klikania" jest program Tasker, nie chciałbym się tu bardziej na ten temat rozpisywać z przyczyn oczywistych...

sygnaturac.png
Opublikowano

Cacy, czekam z niecierpliwością, kiedy możemy się spodziewać chociąż części systemu ulepszeń?

Opublikowano

Nie możecie jakoś 6/7 całkiem usunąć?

Co masz na myśli mówiąc, że skille ciężko się będzie robiło ?

Jeśli chodzi o bonowanie u NPC, jestem za ale takim systemem jaki jest na Tiverii, czyli dla was pewnie nieosiągalnym. Jest przyspieszona animacja okienka, szybciej się quest pojawia, przycisk w jednym, stałym miejscu.

Jeśli tak zrobicie, dla mnie będzie bomba. Mam nadzieję, że bony nie będą takie jak na hardach kompletnych z 2% lub 4%.

Kolejne pytanko, co uważasz pod stwierdzeniem, że serwer jest medium, lecz znajdziemy elementy hard jak i easy.

Easy, hard opiszesz coś więcej?

Widziałem już waszą stronkę, ciekawe wykonanie.

Opublikowano

Panowie.. i Panie, wszystko w swoim czasie, nie chcemy też zdradzać Wam od razu wszystkich nowości dotyczących serwera. Chcemy pozostawić choć cząstkę przyjemności z odkrywania go.

Kolejne pytanko, co uważasz pod stwierdzeniem, że serwer jest medium, lecz znajdziemy elementy hard jak i easy.

Easy, hard opiszesz coś więcej?

Widziałem już waszą stronkę, ciekawe wykonanie.

Bonusy będą z reguły wchodziły półmaksymalne, lub w pełni maksymalne. Odnośnie elementów z Easy i Harda. Niekiedy tyczy się to wykonywania questów, niekiedy walki z głównymi przeciwnikami w grze, zdobywania doświadczenia, rozwoju postaci. Moge zdradzić, że do statystycznie 60 poziomu zdobywanie doświadczenia nie będzie wiązało się z jakimś specjalnym trudem. Później stopniowo, co paręnaście poziomów będzie trudniej, aż do czasu "decydującego" questa, w którym to główny z NPC zleci Wam zabicie, bądź odkrycie czegoś. Zdecydowaliśmy się na takie "skoki" w trudności zdobywania ze względu na przyjemność rozgrywki i rozwoju postaci. Ponadto mogę nadmienić, że do ok. 80 poziomu nie uświadczycie tak wielu misji, jak na wyższych poziomach. Od ok. 90lv misję statystycznie otrzymujemy co 2 levele.

Nie potrafię zrozumieć czemu aż tak bardzo uczepiliście się 6 i 7 bonusu. Wyraźnie zostało nadmienione, że nie będą one jakoś znacznie ułatwiały gry. Będą tam bonusy takie jak "Silny przeciwko Smokom", "Max HP +500", "Bonus 10% do Doświadczenia" oraz "Silny przeciwko Potworom" i żadnego więcej. Mają za zadanie umilić wam nieznacznie rozwój postaci na znacznie wyższych poziomach rozgrywki. Dzięki tym właśnie bonusom łatwiej będzie wam sprostać czwórce Smoków, głównych bossów w grze na których opiera się fabuła. Ja osobiście nie potrafię zrozumieć, czemu, aż tak bardzo sprzeciwiacie się temu pomysłowi.

Opublikowano

Zmiana bonów u NPC bleee. Niech będzie jak było po staremu:). Tylko w sklepie po 200 zmianek bo komu bd się chciało co chwilę kupować....

A po tygodniu będą itemy 4x15 bo już będą BS latały, bezsens.

Opublikowano

(1) Jezeli jeszcze nie zostala podjeta decyzja co do metody zmiany bonow

to najlepszym rozwiazaniem bedzie poddanie jej graczom

poprzez utworzenie ankiety w tymze kierunku.

(2) Nie zauwazylem odpowiedzi na czyjes pytanie co do

wbijania skilli G1-P - z tego co widac na ss u NPC jest kamyk duchowy

wiec na czym ma polegac ta trudnosc ?

(3) Sztabki beda wypadac na ziemie czy prosto do eq ?

5vlm.png

Opublikowano

(1) Jezeli jeszcze nie zostala podjeta decyzja co do metody zmiany bonow

to najlepszym rozwiazaniem bedzie poddanie jej graczom

poprzez utworzenie ankiety w tymze kierunku.

(2) Nie zauwazylem odpowiedzi na czyjes pytanie co do

wbijania skilli G1-P - z tego co widac na ss u NPC jest kamyk duchowy

wiec na czym ma polegac ta trudnosc ?

(3) Sztabki beda wypadac na ziemie czy prosto do eq ?

- Fryzury, Księgi Umiejętności oraz Kamienie Duchowe dostępne powszechnie u NPC, natomiast wyszkolenie skilla na P nie będzie już tak łatwe.

domyśl się.. bo mi sie wydaje ze 17 do m / instr / kamole ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...