Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evelen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bony nie są jeszcze ustawione, ale nie martw sie, nie będzie abs 4%

Mój Pomysł na bony Z akcentem na POMYSŁ :

Max PŻ - 1k , 1,5k , 2k

Max PE - 300 , 500 .1k

Silny Przeciwko Ludziom 5 8 10 %

Silny przeciwko (Potworom ( 10 - 20%)

ABSY 8 , 10 ,12 ,15 %

Bloki , Odbicia 8 10 12 15

trucie omdlenie spowolnienie 5 , 8%

dodań do pż i pe 3 5 8 10%

To tylko taki mój pomysł .

Opublikowano

ADMINISTRACJA SERWERA TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!

Witam, moderator forum skradł moją prezentację gildii z innego serwera i umieścił ją na forum, po poście, na forum elevena iż prezka to plagiat, moderator usunął mój post, natomiast administracja po otrzymaniu zgłoszenia, oraz wiadomości na PW olali to zupełnie i nie odpisali. Nie polecam serwera pod żadnym pozorem, chce ktoś dowodów, zapraszam na PW.

O czym Ty w ogóle mówisz, jaką znowu prezentacje? i co jakaś głupia prezentacja gildii ma do administracji serwera i jego wiarygodności? zastanów się dobrze. Poprosze jakiekolwiek dowody na PW.

z poważaniem,

właściciel serwera.

edit: sprawa wyjasniona, przepraszam za powielenie wątku i proszę o usunięcie przez moderacje wyimaginowanego posta oczerniającego administrację.

Opublikowano

Oraz uruchomcie forum ;3.

Myślę,że to jest niepotrzebne. Jak jest "dobry" team to większych bugów nie powinno być.

Forum jest uruchomione ;o

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Ja mam błąd typu

Podany w zapytaniu URL / forum / index.php nie został odnaleziony na tym serwerze.

Rano jeszcze byłam na forum.

37143810364250485063.png

Bywalec
Opublikowano

@Evelen, ustosunkujesz się do tego?

Nie moglibyście jeszcze zrobić tak,że nie trzeba kupować Zmian Bonusu? Tylko one są "wbudowane" w tego kowala :3?

Zmiana bonusów byłaby za niewielką opłatą dajmy na to 100k. [przykład].

Łatwiej by tak było + chyba nie ma do takiego czegoś obejścia.

Opublikowano

Widzę ,że serwer nie cieszy się wielką popularnością ? ;(

A szkoda ,gdyż dobry serwer się zapowiadał.

Na forum serwera awantury,oraz mała ilość userów ehhh... szkoda ;(

Opublikowano

Serwer naprawdę byłby świetny, gdyby nie to, że jest małe zainteresowanie serwerem, nawet to że dodaliście reklamę na metin2mod nic wam nie dało.

No cóż zobaczymy co będzie jutro przed startem, oby równo ruszył, bo jeszcze mniej ludzi zostanie.

Ja zagram, bo na razie nic ciekawego nie ma, ten evelen jest przyjemny, oby w grze się nie okazało inaczej.

Bywalec
Opublikowano

Serwer naprawdę byłby świetny, gdyby nie to, że jest małe zainteresowanie serwerem, nawet to że dodaliście reklamę na metin2mod nic wam nie dało.

No cóż zobaczymy co będzie jutro przed startem, oby równo ruszył, bo jeszcze mniej ludzi zostanie.

Ja zagram, bo na razie nic ciekawego nie ma, ten evelen jest przyjemny, oby w grze się nie okazało inaczej.

+ wprowadzili do administracji [moderator forum] osobę nieodpowiedzialną na te stanowisko, nie znającą podstaw języka polskiego. [ortografia, interpunkcja, składnia zdań]

Serwer zapowiada się ciekawie, poprawcie jeszcze te zmiany bonusów.

Opublikowano

Każdy serwer przed startem jest ''przyjemny'' dla wszystkich.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Będzie launcher LUB patcher ?

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...