Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej LoL-a Mpc!

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to nie ma? :< To czemu graliście? nawet jeśli, to trochę niekompetentni są skoro na turniej nie mogą się zjawić. Rezerwa by się Wam przydała

nie po znajomości? To dlaczego nie było żadnego tematu "nabór do mpcgt" ? Gdzie każdy może się zgłosić?

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to nie ma? :< To czemu graliście? nawet jeśli, to trochę niekompetentni są skoro na turniej nie mogą się zjawić. Rezerwa by się Wam przydała

nie po znajomości? To dlaczego nie było żadnego tematu "nabór do mpcgt" ? Gdzie każdy może się zgłosić?

Przejrzyj forum i zobacz dokładnie... Rekrutacja do teamu była.

Opublikowano

Czekajcie, a kto na midzie grał u cb Kamko? xD

Hmm tak na midzie... Z first itemem Aegisem, a później Frozen Heartem, pozdro. Zauważyliśmy, że Pantheon powinien być skoszony na topce vs Yorick i zmienili się i przez to Pantheon wygrał, ponieważ Yorick stracił jakże cennego expa. Mecz tzw. jednostronny, jak większość meczy na MPC.

Filmik z meczu:

wobqx.jpg
Opublikowano

Czekajcie, a kto na midzie grał u cb Kamko? xD

Na midzie teoretycznie ja grałem (cho gath)

Ale że mpc gaming zobaczyli że się zmieniłem z panthem to farex poszedł na topa a yorick na mida.

Kamko mój build był dobry :D

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Hmm tak na midzie... Z first itemem Aegisem, a później Frozen Heartem, pozdro. Zauważyliśmy, że Pantheon powinien być skoszony na topce vs Yorick i zmienili się i przez to Pantheon wygrał, ponieważ Yorick stracił jakże cennego expa. Mecz tzw. jednostronny, jak większość meczy na MPC.

Filmik z meczu:

O moj ulubiony tf z tej gry ^^ ogolnie co do MPC gaming jako team to slabo, praktycznie grali bez wizji na mapie, do tego Orianna za czesto dawala sie zlapac w jungli.

Opublikowano

Mam nadzieję że na ich team stać na więcej. myślałem że coś pokażą, no chociażby jakąś linie wygrać, a tu jakoś nic :c

większość meczy jest jednostronna, 20, max 35min i surr. I gdzie te emocje?

BTW

Powodzenia wszystkim teamom, grajcie lepiej bo to sie robi nudne ! :D

Czekam cierpliwie do soboty.

a tak w ogole to mozna zaczac wczesniej te finały gdzieś tak o 16??

Opublikowano

Mam nadzieję że na ich team stać na więcej. myślałem że coś pokażą, no chociażby jakąś linie wygrać, a tu jakoś nic :c

większość meczy jest jednostronna, 20, max 35min i surr. I gdzie te emocje?

BTW

Powodzenia wszystkim teamom, grajcie lepiej bo to sie robi nudne ! :D

Czekam cierpliwie do soboty.

a tak w ogole to mozna zaczac wczesniej te finały gdzieś tak o 16??

Coz sa to mixy mpc, ja np nie startowalem bo nie mialem rezerwy (ah ten regulamin).

Opublikowano

No jak dla mnie za mało drużyn jak na turniej MPC. Z 1 vs 1 było około 100 osób .

Coz sa to mixy mpc, ja np nie startowalem bo nie mialem rezerwy (ah ten regulamin).

Ej no sory ale jakoś ja byłem w drużynie mpc jako jungler nie po koleżeńsku tylko Farex i reszta wiedzą jak jungluje. A tak ogólnie jakby ktoś się rzucał nie mogłem wystąpić z problemów rodzinnych .

Michnik ja cie np szanuje . Ty również mnie powinienieś a nie piszesz o mnie jako mix z mpc . No sory nie widziałeś mnie w akcji to nie wiesz jak gram a to że byłem kidem lola i niby dostałem miejsce junglera w teamie mpc to po koleżeńsku to się mylisz jak cała reszta .

@Down

A to sory ale źle zrozumiałem . Po wkurwiających postach które najeżdżały na mnie że wszystko mam po koleżeńsku jestem uczulony na to jak ktoś na mnie wieżdza

Opublikowano

No jak dla mnie za mało drużyn jak na turniej MPC. Z 1 vs 1 było około 100 osób .

Ej no sory ale jakoś ja byłem w drużynie mpc jako jungler nie po koleżeńsku tylko Farex i reszta wiedzą jak jungluje. A tak ogólnie jakby ktoś się rzucał nie mogłem wystąpić z problemów rodzinnych .

Michnik ja cie np szanuje . Ty również mnie powinienieś a nie piszesz o mnie jako mix z mpc . No sory nie widziałeś mnie w akcji to nie wiesz jak gram a to że byłem kidem lola i niby dostałem miejsce junglera w teamie mpc to po koleżeńsku to się mylisz jak cała reszta .

Piszac mixy mpc nie mialem na mysli mpc gaming tylko teamy w tym cupie, sa to mixy ludzi z mpc.

Opublikowano

Ludzie nie rządajcie wysokiego poziomu. My w II edycji grając 4 ADkami (bez jungli , supporta , itp.. Tylko na midzie był AP) zajęliśmy 2 miejsce.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Wiesz bierz to pod uwagę że to było dawno. I o dziwo , że można stosować takie ustawienie na rakedach ,a jeżeli wygrywaliśmy ciągle z ładnymi skutkami. Mysiałke czujesz się zbyt pr0 wygrywając w tym turnieju. I co ty czepisz się do poziomu ;x? Nie ważne jak się gra byleby wygrać.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

czy jest możliwość wprowadzenia wpisowego na turniej w celu "zrzutki" na RP dla wygranej drużyny, powiedzmy każdy wpłaca smsem 3zł a drużyna wygrana zgarnia kasę?

Opublikowano

czy jest możliwość wprowadzenia wpisowego na turniej w celu "zrzutki" na RP dla wygranej drużyny, powiedzmy każdy wpłaca smsem 3zł a drużyna wygrana zgarnia kasę?

Wątpię, żeby kiedyś była taka opcja tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...