Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej LoL-a Mpc!

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chętnie bym wziął udział ale 30-stkę mam na weście ^^ na eaście mam tylko chyba 16 ? jakoś tak. dało by radę ?

Nie, tylko 30 lvle na danym regionie.

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A po co ktoś ma mieć konto na mpc?Ja mam konto 3,1k postów styknie na 4 osoby?xD

Mam z kumplami "ranked" tim ale nie będę ich zmuszał żeby zakłądali konto na mpc i spamili 80 postów bo to sie mija z celem.Zmieńcie to, niech wygra przywódca grupy czy coś takiego

Opublikowano

A po co ktoś ma mieć konto na mpc?Ja mam konto 3,1k postów styknie na 4 osoby? xD

Mam z kumplami "ranked" tim ale nie będę ich zmuszał żeby zakłądali konto na mpc i spamili 80 postów bo to sie mija z celem.Zmieńcie to, niech wygra przywódca grupy czy coś takiego

Jest to turniej MPC, czyli dla użytkowników MPC, a nie ludzi z zewnątrz.

Opublikowano

mam pytanie czy konieczne jest to 80 postów na forum ??

Jak dla mnie te całe posty to bzdura, ale róbcie sobie co chcecie. Już o tym wspominałem przed ostatnim turniejem i nie będę się powtarzał, ale dlaczego ktoś ma sobie nabijać posty tylko po to by pograć. Może ktoś mieć konto, a dużo nie korzystać z forum i mieć te góra 30 postów i już nie może brać udziału. To samo tyczy się drużyn z poza forum... Kompletny bezsens.

A po co ktoś ma mieć konto na mpc?Ja mam konto 3,1k postów styknie na 4 osoby? xD

sad true

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jak dla mnie te całe posty to bzdura, ale róbcie sobie co chcecie. Już o tym wspominałem przed ostatnim turniejem i nie będę się powtarzał, ale dlaczego ktoś ma sobie nabijać posty tylko po to by pograć. Może ktoś mieć konto, a dużo nie korzystać z forum i mieć te góra 30 postów i już nie może brać udziału. To samo tyczy się drużyn z poza forum... Kompletny bezsens.

sad true

Takie są zasady i już. Nikt ci nie każe się do tego stosować i brać w tym udziału.

Opublikowano

Takie są zasady i już. Nikt ci nie każe się do tego stosować i brać w tym udziału.

Musi w tym być coś głębszego z czego forum czerpie jakieś korzyści, bo nie wierze w to, że karzecie ludziom od tak nabijać sobie posty...

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Musi w tym być coś głębszego z czego forum czerpie jakieś korzyści, bo nie wierze w to, że karzecie ludziom od tak nabijać sobie posty...

My nie każemy nabijać posty.

Zrozum, że ten próg postów jest po to aby udział w turnieju wzięli userzy mpc forum a nie ktoś z zewnątrz.

Opublikowano

My nie każemy nabijać posty.

Zrozum, że ten próg postów jest po to aby udział w turnieju wzięli userzy mpc forum a nie ktoś z zewnątrz.

Czyli nie mogę zapisać się z kumplami, bo oni nie chcą na siłę wbijać postów, a za to mam sobie znaleźć jakichś randomów, których nie znam i nie wiem jak grają, nie mamy żadnego zgrania etc. To się mija z celem >.<

Opublikowano

Czyli nie mogę zapisać się z kumplami, bo oni nie chcą na siłę wbijać postów, a za to mam sobie znaleźć jakichś randomów, których nie znam i nie wiem jak grają, nie mamy żadnego zgrania etc. To się mija z celem >.<

KONKURS DLA UŻYTKOWNIKÓW MPC!

btw. Ahh korzyści z waszego nabijania postów? Aha. marnowanie transferu.

Opublikowano

Szczerze, to już wole się zapisać na ESL kompletnie za darmo, bez żadnych wymogów i innych pierdół. Jeśli kogoś ma problem taki sam jak ja to naprawdę Go4LoL na stronie ESLa jest dla was najlepszym miejscem, a MPC zostawcie w spokoju, niech się rządzą swoimi prawami...

Mógłbym prosić administracje o zastopowanie nieudolnego edytowania moich postów ?

Opublikowano

Szczerze, to już wole się zapisać na ESL kompletnie za darmo, bez żadnych wymogów i innych pierdół. Jeśli kogoś ma problem taki sam jak ja to naprawdę Go4LoL na stronie

http://www.esl.eu/pl/?ref=welcome

jest dla was najlepszym miejscem, a MPC zostawcie w spokoju, niech się rządzą swoimi prawami...

Żeby grać na lidze ESL trzeba mieć trochę mózgu, a po twoich wypowiedziach...

Przypominam konkurs jest dla chętnych :>

Opublikowano

"Trzeba mieć trochę mózgu", "po twoich wypowiedziach" naprawdę? Uważam, że moje wypowiedzi są spójne i logiczne oraz wyrażam w nich swoją opinie na dany temat więc nie wiem w czym problem. Do tego sugerujesz, że nie mam mózgu, tak? Wypraszam sobie coś takiego. ESL jest dla każdego. Nie ma żadnych ograniczeń intelektualnych, wiekowych etc. i jeśli nawet ktoś jest idiotą też ma prawo brać tam udział. Ja gram regularnie na turniejach ESL tylko z tego względu, aby poprawiać swoje umiejętności i doświadczać bardziej zaawansowanych graczy, dzięki temu się uczę i jest to mój główny cel, a nie są nimi nagrody itp.

Opublikowano

To z tymi postami jest głupotą.Moge poprosic kumpli zeby sie zarejestrowali i napierdololi 80 bez sensownych postów i po co to?Nie mogą zrobić konta i tylko żeby było?To też urzyszkodnicy tylko z mniejszym stażem nie ma różnicy czy ktoś ma 10k postów czy 80 chyba :)

Opublikowano

Więc jak moi koledzy założą konta na mpc i n ie będą mieli postów to możemy grać w jednym teamie?A jeśli nie to ja za nich założe te posty.Wystarczy chyba:)

Opublikowano

Po raz pierwszy zobaczyłem żeby jakikolwiek Moderator zniżył się do takiego poziomu. Mianowicie wyzywa użytkownika od braku mózgu , bo wyraził swoją opinie.Przepraszam Cię ale owa była jak najbardziej słuszna. Cytuje :

Dlaczego niby wyrażanie swojej opinii ma być adekwatne do braku mózgu? Jedyne co na razie widze to turniej zorganizowany na niskim poziomie. Nie wybrałeś nawet trybu w jakim będzie on przebiegał. A co do tych wymogów ... Eh.. Gdybyście rozdawali nagrody pieniężne to moglibyście żądać tych osiemdziesięciu postów, a bez tego jest to o gruszkę i dobrą zabawę. Więc ludzie z zewnątrz powinni być MILE WIDZIANI . To dałoby wam dobrą reklamę niż zmuszone wbijanie postów. Teraz w takiej formie jak robicie przedstawiacie się jako komercyjne głupki ,które robią turniej ze śmiesznymi nagrodami i żądają 80 postów na MPC ;>

//Nie żądamy reklam :>

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Po raz pierwszy zobaczyłem żeby jakikolwiek Moderator zniżył się do takiego poziomu. Mianowicie wyzywa użytkownika od braku mózgu , bo wyraził swoją opinie.Przepraszam Cię ale owa była jak najbardziej słuszna. Cytuje :

Dlaczego niby wyrażanie swojej opinii ma być adekwatne do braku mózgu? Jedyne co na razie widze to turniej zorganizowany na niskim poziomie. Nie wybrałeś nawet trybu w jakim będzie on przebiegał. A co do tych wymogów ... Eh.. Gdybyście rozdawali nagrody pieniężne to moglibyście żądać tych osiemdziesięciu postów, a bez tego jest to o gruszkę i dobrą zabawę. Więc ludzie z zewnątrz powinni być MILE WIDZIANI . To dałoby wam dobrą reklamę niż zmuszone wbijanie postów. Teraz w takiej formie jak robicie przedstawiacie się jako komercyjne głupki ,które robią turniej ze śmiesznymi nagrodami i żądają 80 postów na MPC ;>

Za tak zjebany post u mnie byś stracił Lidera MPC Team Gaming 2 . Ale skoro ja nie jestem liderem a farex cie broni to trudno. Skoro czarq. pisze że ktoś nie ma mózgu to znaczy że go nie ma . I tak w ogóle fajnie że bronisz swojego kolegi który dostał po koleżeńsku mida w drużynie . A teraz w 1 słowie ( WYPIERDALAJ ) od czarq bo ty masz tu gówno do gadania . Najlepiej milcz , wyłącz internet , wywal monitor przez okno. NIKOMU NIE LIZE DUPY ALE WIEM ŻE RENZUL78K ( POKSO ) TO FAŁYSZWIEC . Dziękuje za Uwage a dla Renzula i kolegi Kos3k radze wypierdalać do Tibii

Edit@

PS. Proszę o 5 % albo odrazu 10 % bo nie wiem czy znowu czegoś temu idiocie nie zrobie

/nie raportować

Opublikowano

Za tak zjebany post u mnie byś stracił Lidera MPC Team Gaming 2 . Ale skoro ja nie jestem liderem a farex cie broni to trudno. Skoro czarq. pisze że ktoś nie ma mózgu to znaczy że go nie ma . I tak w ogóle fajnie że bronisz swojego kolegi który dostał po koleżeńsku mida w drużynie . A teraz w 1 słowie ( WYPIERDALAJ ) od czarq bo ty masz tu gówno do gadania . Najlepiej milcz , wyłącz internet , wywal monitor przez okno. NIKOMU NIE LIZE DUPY ALE WIEM ŻE RENZUL78K ( POKSO ) TO FAŁYSZWIEC . Dziękuje za Uwage a dla Renzula i kolegi Kos3k radze wypierdalać do Tibii

Edit@

PS. Proszę o 5 % albo odrazu 10 % bo nie wiem czy znowu czegoś temu idiocie nie zrobie

/nie raportować

Kur**, ale zaraz nie wytrzymam! Co to ma znaczyć po koleżeńsku. Dobrze gram na midzie w większości spełniam wymagania i byłem lepszy niż reszta kandydatów, więc przestań pier*olić takie farmazony wyssane z palca i jeśli Ci się coś nie podoba, że mówię to co myślę i mam do tego prawo to możesz sam wypier*dalać. Nie życzę sobie, aby jakiś **** mnie obrażał, jeśli mnie nawet nie zna. Kultura na tym forum jest jak widać bardzo wysoka, a osoby które są moderatorami są niekompetentne i nieodpowiedzialne.

Opublikowano

Edit@

/nie raportować

Dodam jedną rzecz. Przepraszam ,ale testowałem wszystkich ogarniętych. Umiesz tylko naubliżać ? Twój kolega Paceros przyznał ,że cię lubi ALE NIE UMIESZ GRAĆ. Poza tym podsłuchiwałem waszą rozmowę na tsie z Farexem. Myślałem że tam mu się rozpłaczesz. Kost3k2 dostał po koleżeńsku? Spoko... Przetestowałem wszystkich.

Teraz Damixie skoro chcesz podtrzymać sens twojego posta - znajdź mi lepszego middera niż Kost3k2 spośród tych co miałem.

Patrz na swoją ortografię ? renzul ? kos3k? tibia ? Hmm 10% to ty powinnaś dostać. Ze względu NA NIE CENZUROWANE WULGARYZMY. Fałszywiec , bo.. ? Nie wiesz o czym rozmawiałem z Pacerosem więc ...

A to twoje 10% to ty masz na ryju. Dodam także że nie znalazłem ani jednego inteligentnego postu w twojej kartotece. No może jeden jak napisałeś w jednym temacie ,,Tak,,.

@UP

Jestem mega lizodupem Farexa i wypłakałem u niego miejsce w składzie. Ah.... Nie jestem Damixem. Ale kostku od Farexa to ty się odwal. On w miarę zasłużył na pozycje , jednakże inteligencja w poście damixa jest na tyle wysoka że chyba (Jak on to określił) ,,wyrzuce komputer za okno ''. Poza tym my wyraziliśmy dziewczynko(Damixie) swoje zdanie , przeczytaj regulamin tego forum..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...