Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej LoL-a Mpc!

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up całkowita racja mam swojego team każdy ogar nie mogą zagrać bo nie mają konta na MPC a na pewno są lepsi niż ci cali moderatorzy

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ogarnij się człowieku. Są takie wymagania to tego trzeba się trzymać. Coś się nie podoba to droga wolna. Nam łaski nie robicie, że nie zagracie...

Następne posty dotyczące wymagań będą karane.

Omg to wy nam łaski nie robicie że zniesiecie debilny limit.JPrdl widzę ze team lola zagimbusiały nie ogarnia tego że to jest turniej DLA NAS a nie DLA WAS.Wy ty tylko sprzątacie.

Sram na wasze warny.

Opublikowano

Każdy potrafi tylko się wychwalać, ale nikt jeszcze chyba nie zrozumiał sensu wypowiedzi organizatorów turnieju, że turniej jest dla użytkowników forum, a nie dla losowych graczy.

Jak to będzie wyglądało, jak 1 miejsce zajmie jakaś drużyna, dostaną nagrody, a będą mieć 2-3 posty na koncie i nie będą się udzielać, to po co mu nagroda? Po co jest sens wtedy grać, skoro i tak żadnych korzyści z tego nie będziecie czerpać?

renzrul78lk - malutki offtop

Ty jesteś też niezłym agentem, zapisałeś do testowania ok. 15 osób w tym nie przetestowałeś 1/3. Jak pisałem do Ciebie z prośbą o przetestowanie, to odrzuciłeś mnie z powodu elo i braku skype - "spadkówka nie mam czasu wchodzić na ts3!" - deletet z lola. Brawo jak macie team i komunikujecie się przez skype, bardzo daleko zajdziecie. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Aha czyli lepiej niech wyspami 80 postów i nabije 90% żeby zagrać w turnieju i wtedy już bedzie ok?

Brawo jak macie team i komunikujecie się przez skype, bardzo daleko zajdziecie.

Nie widzę różnicy między skype, ts, vent?

Opublikowano

Wiedzę, że nie tylko ja mam problem z tymi postami :) REWOLUCJA KUR*WA i JE*AĆ TE POSTY, NIECH KAŻDY BĘDZIE MÓGŁ GRAĆ!!!

Jak była 2 edycja tego zakichanego turnieju, to jakoś nie było żadnych wymagań, tak samo jak w 1.

to jest turniej MPC FORUM wiec to chyba naturalne ze uczestnicy maja byc z forum a nie jacys goscie co 1 raz na oczy widzą te strone i tylko chcą se pograc O_o. nie wiem wgl po chuj sie buntujesz i robisz problem z niczego. nikt ci nie karze grać.

a wymagania były jakies zawsze chyba, przynajmniej w tym poprzednim turnieju.

ja bym proponowal ograniczyc do 50 postów i zrobic tabelke na 8 druzyn a nie 16 bo i tak tylu nie zbierze się...

Opublikowano

Każdy potrafi tylko się wychwalać, ale nikt jeszcze chyba nie zrozumiał sensu wypowiedzi organizatorów turnieju, że turniej jest dla użytkowników forum, a nie dla losowych graczy.

Jak to będzie wyglądało, jak 1 miejsce zajmie jakaś drużyna, dostaną nagrody, a będą mieć 2-3 posty na koncie i nie będą się udzielać, to po co mu nagroda? Po co jest sens wtedy grać, skoro i tak żadnych korzyści z tego nie będziecie czerpać?

renzrul78lk - malutki offtop

Ty jesteś też niezłym agentem, zapisałeś do testowania ok. 15 osób w tym nie przetestowałeś 1/3. Jak pisałem do Ciebie z prośbą o przetestowanie, to odrzuciłeś mnie z powodu elo i braku skype - "spadkówka nie mam czasu wchodzić na ts3!" - deletet z lola. Brawo jak macie team i komunikujecie się przez skype, bardzo daleko zajdziecie. :)

Offtop

Kontaktujemy się przez tsa buraczku. 1/3? Nie przetestowałem tylko ciebie bo spectowałem dwie twojej gry... Nie masz ogarniętych run + tyle winów że uhhh. Ja przynajmniej wygranymi i full runami nadrabiam. Ty nie masz niczym. I jakoś wątpie czy możesz się umywać do junglera +1500 elo, 1000 wygranych i full komplet run.Poza tym nie napisałem bez skype spier.dalaj. Na skype taki chwilowy kontakt ,a później kiedy gramy gry przechodzimy na tsa. Jak chcesz to się spytaj panów gdzie gadamy.. Oczywiście renzrul najgroszy bo mnie nie przetestował - nie nadajesz się ,a nawet jeżeli coś tam umiesz TO SĄ LEPSI i sie przywzyczaj.Nie przetestowałem 2 osób + ciebie. Ze względu na to że runy tych pozostalych były śmieszne to non comment.

Do tematu

Większość ludzi nie zgłosilo się bo nie mają 80 postów. Trzeba ułożyć jak najszybciej te teamy z randomów ,to może zbierze się jakaś 16.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

A więc udzielę się i ja w tym limicie postów. Zobaczcie, temat został założony 07 październik 2012 - 13:58, minęło 5 dni, zgłosiły się tylko 4 teamy na 16 możliwych miejsc, bitch please, a wiecie dlaczego? Bo np. jeden gość ma ponad 80+ postów, gra ze swoimi ludźmi, a oni nie mają postów, nie mają jak się zgłosić chociaż by chcieli zagrać. Wg. mnie, cały ten limit postów jest śmiechowy, nikt się tym nie interesuje bo jest limit, a już tak jak ktoś wcześniej pisał gdybyście mieli jakieś lepsze nagrody to ok, że wymagacie tych postów, bo dla randomów nie z mpc dawać jakieś lepsze nagrody to ja bym na to nie poszedł. Nie żalę się tu ja, bo już mam team, który prawdopodobnie dzisiaj zgłoszę, czyli będzie już 5 teamów, sporo. Myślałem, że będzie jakieś większe zainteresowanie tym konkursem i chociaż będzie te 10 teamów, ale znając życie i tak nikt się więcej nie zgłosi, może 1 team lub 2 max :)

Tak więc jak byście zmienili próg postów to na pewno by było więcej zainteresowanych, takie jest moje zdanie. :)

I don't care about warnings. Pisjoł

btw. sam musiałem nabijać te posty aby w tym uczestniczyć, miałem szczęście bo tylko 10 postów było do nabicia -.-

Opublikowano

Offtop

Kontaktujemy się przez tsa buraczku. 1/3? Nie przetestowałem tylko ciebie bo spectowałem dwie twojej gry... Nie masz ogarniętych run + tyle winów że uhhh. Ja przynajmniej wygranymi i full runami nadrabiam. Ty nie masz niczym. I jakoś wątpie czy możesz się umywać do junglera +1500 elo, 1000 wygranych i full komplet run.Poza tym nie napisałem bez skype spier.dalaj. Na skype taki chwilowy kontakt ,a później kiedy gramy gry przechodzimy na tsa. Jak chcesz to się spytaj panów gdzie gadamy.. Oczywiście renzrul najgroszy bo mnie nie przetestował - nie nadajesz się ,a nawet jeżeli coś tam umiesz TO SĄ LEPSI i sie przywzyczaj.Nie przetestowałem 2 osób + ciebie. Ze względu na to że runy tych pozostalych były śmieszne to non comment.

Elo pro posiadaczu run, który potrafi grać tylko jedną postacią a resztą gra tylko jak mu go zbanują :< Runy, TANK, czyli 0 dmg tylko dużo hp i armoru. Po chuj Ci to ? Nie wiem czy wiesz, ale nawet na normalach z około 300 winów+ nie focusują najtwardszego tylko skupiają się na AD carry i AP carry (to coś na midzie jakbyś nie wiedział), tak więc twoje useless runki wsadź sobie w dupala. AD Bruiser, kurwa jebne. Full AD i nazywasz to ad bruiserem tak ? Czyli w taki sposób budujesz lee sina ? Full ad, jest dla ciebie bruiserem bo ma więcej armoru bazowego niż inne postaci. Offtank bruiser, wszystkie na armor pene, no nie moge :D Wyzywasz innych od zjebanych run, jak nawet sam nie potrafisz złożyć jakiś konkretnych.

Nie rozumiem nawet dlaczego takie gówno zakłada swoją drużynę ? W rozmowie ze mną, gdy opowiadał o swoim elo mówił "Nie patrze na cudze elo, bo to się nie liczy, liczy się skill <którego on nie ma>", masz beznadziejne elo, bo całkowicie nie ogarniasz tej gry, flame to nie jest rozwiązanie problemu, dyskusja, normalne tłumaczenie. W 1. meczu sprawdzającym dałeś mi za to +, że nie flamie, a jak grałem jeszcze przed twoją rezygnacją (raczej wywaleniem) to zjebałeś nasz team równo, gdzie sam nic nie ogarniałeś, fragi miałeś, bo po prostu tak jakoś wychodziło, że robiłeś last hit :) Elo świadczy o skillu przy około 200 rozegranych meczy (tak, cytuje gimpera), a normale to gówno mówią, nie jęcz, że masz ich 1000+ to jesteś lepszy.

Za pewne beznadziejnie to wszystko napisałem ale może trochę się ogarniesz i zaczniesz oglądać streamy ewentualnie filmiki na youtube i zobaczysz jak powinny wyglądać prawidłowe runy.

Do tematu,

Kiedy będą pierwsze mecze, chyba że turniej będzie trwał dzień z taką liczbą drużyn :>

fb.com/myrodj

Opublikowano

Jezeli macie zamiar organizowac tylko take nagrody to nic dziwnego ze zglosilo sie moze 6 druzyn z tego jedna to mpc team...

Opublikowano

Moim zdaniem te wymagane posty powinny dotyczyc tylko i wylacznie Kapitana druzyny (moi znajomi nie znaja tego forum, a z checia bysmy tu zagrali)

Specjalista
Opublikowano

A ja chciałbym podziękować za % : D Bo dostałem je za wyrażanie swojego zdania :P Dzięki jeszcze raz . (Może znowu dostane hihi ) Ponawiam swoje zdanie ten turniej jest bezsensu .

giphy.gif

Opublikowano

Nie wiecie po co jest próg postów, więc po co się wypowiadacie?

Jeśli będą 4 teamy gramy na punkty, także nic straconego :>

Btw. Teraz spamik blok 3 dni.

Opublikowano

Czy gdy druzyna wygra rezerwowy tez dostanie nagrode?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...