Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej LoL-a Mpc!

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagane 80 postow. Jeden z lepszych pomysłów. Będzie wreszcie jakąś rywalizacja, a nie jakieś buraki przyprowadza kolegów z high elo i ich wycarruja. Człowiek dostanie losowy team i będzie musiał się dostosować, a także nauczyć się grać w nowym zespole.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślisz o drużynie Farex'a czy o swojej? :D

Moim zdaniem są równe szanse, każdy ma szanse.

Druzyna Farexa a czy oni nie sa przypadkiem najslabsi?

Opublikowano

Hahhahahahahha pojebalo cie czarq czy jak 5% za wyrazenie opini powiem ci tyle pierdol sie :)

Mozesz mi dac perma jezeli temat ma byc do lizania dupy moderatorom dzialu LOL.

Opublikowano

Hahhahahahahha pojebalo cie czarq czy jak 5% za wyrazenie opini powiem ci tyle pierdol sie :)

Mozesz mi dac perma jezeli temat ma byc do lizania dupy moderatorom dzialu LOL.

Ci moderatorzy tak bardzo lubią karać za wyrażanie własnej opinii, że aż normalnie lepiej sobie nowe forum znaleźć, bo tutaj to jest więcej, nie chcąc nikogo urazić, debili, niż na jakimkolwiek innym forum, które w życiu widziałem.

Co do tematu i wymaganych postów, zjechali już do 50 to może zjadą o jeszcze 30, aż w końcu się obudzą i zniosą ten żałosny limit.

Pytanie na dzisiaj: Na ile dostane teraz bana i ile % za moją wypowiedź, tylko po to, aby mnie uciszyć?

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ci moderatorzy tak bardzo lubią karać za wyrażanie własnej opinii, że aż normalnie lepiej sobie nowe forum znaleźć, bo tutaj to jest więcej, nie chcąc nikogo urazić, debili, niż na jakimkolwiek innym forum, które w życiu widziałem.

Co do tematu i wymaganych postów, zjechali już do 50 to może zjadą o jeszcze 30, aż w końcu się obudzą i zniosą ten żałosny limit.

Pytanie na dzisiaj: Na ile dostane teraz bana i ile % za moją wypowiedź, tylko po to, aby mnie uciszyć?

Dla mnie to wg. robienie teamów jest żałosne. Powinno się wymieszać wszystkie osoby aby szanse były równe. To jest POPIE*DOLONE, bo nie będzie żadnej rywalizacji.

Wyjdzie w jednym teamie 5 osób z 1600 Elo, a w przeciwnym będą ludzie z Unranked. No i przecież będzie wiadome kto wygra.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Dla mnie to wg. robienie teamów jest żałosne. Powinno się wymieszać wszystkie osoby aby szanse były równe. To jest POPIE*DOLONE, bo nie będzie żadnej rywalizacji.

Wyjdzie w jednym teamie 5 osób z 1600 Elo, a w przeciwnym będą ludzie z Unranked. No i przecież będzie wiadome kto wygra.

Takie jest życie. Jedni mają lepszych drudzy gorszych. Turniej jest po to, aby wyłonić najlepszych ;)

Opublikowano

Wiemy co robimy, na poprzednich turniejach wg. tej metody nie zagrała połowa osób.

Opublikowano

wiesz wgl na czym polega turniej? na tym zeby zebrac mozliwie najlepsza grupe osób, a nie mieszac wszystkich ludzi zeby były "równe szanse"

to ze ktos nie potrafi sobie znalesc timu to jego sprawa, nikt ci na siłe nie karze brać udziału.

Druzyna Farexa a czy oni nie sa przypadkiem najslabsi?

pogramy, zobaczymy ^^.

Opublikowano

Wiemy co robimy, na poprzednich turniejach wg. tej metody nie zagrała połowa osób.

To może następnym razem, turniej 1v1 (level 30 ofc). Wtedy byłoby więcej osób zgłoszonych :P

<>

Opublikowano

przeciez turniej 1v1 w lolu nie ma najmniejszego sensu... x_x... to jest gra drużynowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...