Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej LoL-a Mpc!

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będą jakieś nagrody czy coś w tym stylu? Powiedz że Farexus robi turniej i że jest mega sławnym Youtuberem to może przyznają wam nagrody od Riotu. Słyszałem ostatnio że odrzucili waszą prośbe ze względu na to że to forum o cheatach.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Dlaczego nagrodą są MPC Champion* a nie np. Blue lub Gold Member?

*MPC Champion nie ma żadnych uprawnień, prawda?

MPC Champion dajemy za turnieje, bo w końcu coś wygrałeś i jesteś championem.

Opublikowano

Zróbcie jakieś rygorystyczne kary za zapisanie się do konkursu i późniejszą dezercję. Bo znowu będą sytuację ,że jest xx teamów, aa w każdym po 2 osoby aktywne.

Opublikowano

Wiadomo że EAST głosowanie wygra.. Wiec pytam czy może będzie jakiś turniej konkretnie na Wescie ?

Jeszcze to przemyślimy, ale myślę, że dla odmiany byśmy zagrali aram/twisted.

Zróbcie jakieś rygorystyczne kary za zapisanie się do konkursu i późniejszą dezercję. Bo znowu będą sytuację ,że jest xx teamów, aa w każdym po 2 osoby aktywne.

Kary będą.

Opublikowano

Ehhh..Jak zwykle nie mogę wziaść udziału bo ja na NA...Zrobicie kiedyś coś takiego na US"ie?

Na 95% nie. Ze względu na to, że na US gra dość mało osób na mpc i nie udało by się zebrać wystarczająco dużo ludzi.

Opublikowano

Jeszcze to przemyślimy, ale myślę, że dla odmiany byśmy zagrali aram/twisted.

Kary będą.

Poprzednio też miały być kary, a ja jakoś widzę ,że jeden z leaverów nawet do MPC Forum teamu się załapał.

Opublikowano

Zapisałem się do poprzedniej edycji, zostały wylosowane teamy, z "drużyną" chcieliśmy ogadać parę spraw, przyszły 3 osoby, 2 pozostałe olały wszystko i nic z tego nie wyszło.

Co do serwera NA, ciężko będzie uzbierać wystarczająco osób na turniej. Machnijcie sobie smurfy i po sprawie.

Opublikowano

Zapisałem się do poprzedniej edycji, zostały wylosowane teamy, z "drużyną" chcieliśmy ogadać parę spraw, przyszły 3 osoby, 2 pozostałe olały wszystko i nic z tego nie wyszło.

Co do serwera NA, ciężko będzie uzbierać wystarczająco osób na turniej. Machnijcie sobie smurfy i po sprawie.

Dlatego wy składacie teamy.

Mam pytanie, jeżeli ktoś ma MPC CHAMPION, to może liczyć na jakąś inną nagrodę?

Myślę, że tak.

Opublikowano

chętnie bym wziął udział ale 30-stkę mam na weście ^^ na eaście mam tylko chyba 16 ? jakoś tak. dało by radę ?

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...