Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej LoL-a Mpc!

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nic go tego nie mam ale to zauważyłem w każdej grze jaką grałem, ci wyżej postawieni zawsze mają lepiej nawet za nic :D

E6c9g1v.gif

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czarq dalej mi na pytanie nie odpowiedziałeś

Konto na mpc wymagane, 80 postów również, nie wiem jak chcecie to zrobić.

Opublikowano

Po kiego grzyba mi 80 postów, skoro mam pewność, że zagram, jeez. Mam zacząć spamować? Przecież to niema najmniejszego sensu, Obniżcie próg do 20-40 postów albo usuńcie go w ogóle bo jest niepotrzebny,

Specjalista
Opublikowano

Chyba jesteście chorzy z tymi 80 postami a co to jest do cholery jakiś wyznacznika skilla w lolu ? Do chuja trochę sprawiedliwości. Żałosne nawet się nie zapisuję moderatorzy działu z lolem są niekompetentni . (Czekam aż zaczniecie mnie wyzywać od gimbusów jak by to było obrażające, że ktoś jest jeszcze w gimnazjum do chuja )

giphy.gif

Opublikowano
Żałosne nawet się nie zapisuję moderatorzy działu z lolem są niekompetentni .
Tu się zgadzam.Co wy myślicie że to wasz dział jest?Wy tylko sprzątacie, nie jesteście bogami.Któryś se wymyślił 80 postów i tak ma być bo wy jesteście królami?Gimbaza everywhere
Opublikowano

Właśnie pokazujecie jacy jesteście kompletni.

Konkurs jest dla użytkowników forum, a nie dla waszych teamów, także dajcie sobie spokój.

Specjalista
Opublikowano

Ale im się wydaje, że to ich dział : ) I w dodatku że są lepsi od innych .

A właśnie przypomniałem sobie akcję gdy farex likwidował tematy z tymi darmowymi rp co był kiedyś taki bug i on uważał że to jest nie dozwolone na tym forum, pytając się go dlaczego dostałem odp. "Nie i koniec taką podjąłem decyzję " W takich momentach to wydaje mi się, że jaja sobie robią .

giphy.gif

Opublikowano

Ja się nie pytam czy turniej jest lda teamów moiich czy urzyszkodników mpc.Jak moi koledzy zalożą konta to bd mogli grac?

Czarq jest zbyt łagodny, bloki 10D.

Ale ty jesteś ostry tyran ojeju

Opublikowano

Czy rezerwowi też dostaną nagrody jeżeli drużyna wygra ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Specjalista
Opublikowano

Menester czekaj idę płakać ... o już możesz dać drugie 10 % jeżeli ci to humor poprawi :) Mam gdzieś te cyferki . ( Dostałem % za wyrażanie własnego zdania NARESZCIE hihi :) )

giphy.gif

Opublikowano

Napisze jeszcze raz bo chyba nikt nie zauważył

GRAMY DO 2 WYGRANYCH, CZY JAK ?! CZY 1 WYGRANA I PA PA ?

@down

dzięki za zgadywanie ale Twoją odpowiedź mam tak jakby gdzieś, bo nie wiadomo skąd te info. czekam na odp jakiegoś moda /kida lub kogoś z organizatorow

Opublikowano

Chyba gracie do 1 wygranej

W poprzednich edycjach tak było. Teraz to nie zostało jeszcze ustalone. Ja to bym wolał jednak do 2. Większe emocje etc. W drugiej edycji z kumplami zaszliśmy do turnieju dziwna sytuacja (3 drużyny i walka o finał). Przegraliśmy ,,finał'' bo to co się wtedy działo było co najmniej dziwne. Na początku były 2 bug splaty , potem jeden wrócił 2 nie mógł wbić , kolejnemu LoL się nie chciał wlączyć po kolei nas wywalało. Taka gra do 2 meczyków to byłaby idealna sytuacja do odrobienia się z takiej sytuacji i pokazanie że mecz był wygrany fartem.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Nie wiem czy wogole ktos czytal moj post wiec napisze jeszcze raz i czekam na odpowiedz jakiegos moda

Czy rezerwowy tez dostanie nagrode gdy druzyna wygra?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Widać że złoży sie team z moderatorow, kidów na mpc i wygra, bo grają razem. A ja jakbym chciał wygrać bo mam ogarniętych ziomków, to ni chuja nie mogą bo 80 POSTÓW NEED.

Opublikowano

Wiedzę, że nie tylko ja mam problem z tymi postami :) REWOLUCJA KUR*WA i JE*AĆ TE POSTY, NIECH KAŻDY BĘDZIE MÓGŁ GRAĆ!!!

Jak była 2 edycja tego zakichanego turnieju, to jakoś nie było żadnych wymagań, tak samo jak w 1.

PS. Teraz na ile dostane bana? a może od razu mi jebniecie z 50%?

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Wiedzę, że nie tylko ja mam problem z tymi postami :) REWOLUCJA KUR*WA i JE*AĆ TE POSTY, NIECH KAŻDY BĘDZIE MÓGŁ GRAĆ!!!

Jak była 2 edycja tego zakichanego turnieju, to jakoś nie było żadnych wymagań, tak samo jak w 1.

PS. Teraz na ile dostane bana? a może od razu mi jebniecie z 50%?

Ogarnij się człowieku. Są takie wymagania to tego trzeba się trzymać. Coś się nie podoba to droga wolna. Nam łaski nie robicie, że nie zagracie...

Następne posty dotyczące wymagań będą karane.

Opublikowano

Ty mi lepiej powiedz ile jeszcze osób będzie się musiało domagać, żeby znieść ten limit, aby się wreszcie ktoś tym zainteresował.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...