Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pijaczek v2.1.1

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bocik swietny, dziala idealnie.

Wszystko OK tylko mam ten sam problem co kolega wyzej. Na lapku wszystko mi dziala, natomiast na kompie mam to co kolega wyzej, gdy wybieram SciTE Script Editor i go uruchamiam nic sie nie dzieje. Gdyby mi dzialal to bym sobie wlaczyl kompa na noc a botek by mi lowil a w tym samym czasie korzystalbym z laptopa.

Bardzo prosze o pomoc.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to wrzuc na pena plik.au3 (jak zapisales bota taki powstal) i porzez niego uruchamiaj e.w koledze udostępnij.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

ustawiałem bota na nowym łowisku Bajkał i bez skutku zrywa rybę czy komuś udało się tam ustawić bota ,a może moderator zabespieczył ta stronę przed botami ?

jak ustawią bota na łowisku bajkał czy ktoś wie bo mi zrywa ryby?

OK jutro sprawdze. Dobry pomysl.

Opublikowano

a ja nie mogę ustawić na żadnym łowisku czy ktoś też ma taki problem wcześniej spisywał się znakomicie problem pojawił sie od momentu dodania łowiska bajkał i turnieii

a ja nie mogę ustawić na żadnym łowisku czy ktoś też ma taki problem wcześniej spisywał się znakomicie problem pojawił sie od momentu dodania łowiska bajkał i turnieii

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd,a jaego treść tp:

Line 153 (File:\CDocuments and Setings/Nazwa konta/Pulpit/bot.au3)

$abadar = PixelSerach(%sp[0] - 30 , $sp[1] - 30, $sp[0] + 30 , $sp[1] + 30 , $sar)

$abadar + PixelSerach($sp^ERROR

Error Subscrip used with non-Array variable.

Opublikowano

Witam bot działa znakomicie testowałem go łowiąc spiningiem, średnio zrywa jedną rybę na 0.5h a to moim zdaniem znakomity wynik; używam przeglądarki firefoks spację zmniejszyłem na 4. Bardzo Dobra robota w końcu mam czas znowu na czytanie książek:) pozdrawiam

Opublikowano

Dobrze mi działą,tylko jak wbije lv nie wyłącza mi okna co zrobić?

@Edit

Mam 6 lv i ustawiam na trzymania spacji w górze 5 sek,i czały czas mi zrywa co zrobić?

Opublikowano

Dobrze mi działą,tylko jak wbije lv nie wyłącza mi okna co zrobić?

@Edit

Mam 6 lv i ustawiam na trzymania spacji w górze 5 sek,i czały czas mi zrywa co zrobić?

Widocznie zle ustawiasz F6, postaraj się bardziej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Przez dwa tygodnie bocik sprawował się super ,świetnie łowił a teraz jest jakiś przymulony wypuszcza ryby złapie naiwyżej 30-50kg może da się to jakoś naprawić przyspieszyć pracę czy problem tkwi gdzieś indziej prooszę o pomoc

Opublikowano

@KURPIQ

Mam pytanie do autora lub innych z was, bo mam taki problem z tym botem, że ustawiam sobie odświeżanie co 10 min i np.

Już odświeży minie 5 sec i otwiera się nowa karta testowałem go na operze, mozilli, i google chrome na wszystkich to samo. I kiedy już się tak odświeży i otworzy się ta nowa karta, to muszę ją zamknąć przełączyć na kartę na, której jest odpalone nk zamknać okienko z losowaniem przeceny zarzucić wędkę i bot dopiero wtedy zaczyna łowić sam. Czy może mi ktoś pomóc ponieważ nie mogę odpalić bota na noc bo muszę siedzieć i zamykać tą kartę i zarzucać wędkę.

Opublikowano

@KURPIQ

Mam pytanie do autora lub innych z was, bo mam taki problem z tym botem, że ustawiam sobie odświeżanie co 10 min i np.

Już odświeży minie 5 sec i otwiera się nowa karta testowałem go na operze, mozilli, i google chrome na wszystkich to samo. I kiedy już się tak odświeży i otworzy się ta nowa karta, to muszę ją zamknąć przełączyć na kartę na, której jest odpalone nk zamknać okienko z losowaniem przeceny zarzucić wędkę i bot dopiero wtedy zaczyna łowić sam. Czy może mi ktoś pomóc ponieważ nie mogę odpalić bota na noc bo muszę siedzieć i zamykać tą kartę i zarzucać wędkę.

Odp: gdy ustawiasz punkt tzw odswierzanie strony należy zaznaczyć punkt w prawym dolnym rogu na grze w miejscu gdzie pojawia się pole wycjągnij ten punkt znaczymy po naciśnięciu klawisza f4

Opublikowano

co do tego że bot muli podobno na firefoxie nie ma tego problemu (a na chrome jest)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

a ja mam pytanie z innej beczki poprzedzając ze bot dziala wysmienicie, o co chodzi z tymi zaproszeniami? jakas awaria jest czy cos? ktos mnie zaprasza to jakas dziwna wiadomosc txt przychodzi na emaila i nic więcej, a od niektórych osób normalnie przychodzą zaproszenia. Wiecie moze jak temu zaradzic? pozdrawiam.

Opublikowano

witam

mam mały problem przeglądarka firefox po odświeżeniu boot przestaje działać i trzeba odpalać od nowa jakieś pomysły?

a i jeszczepo osiągnięciu kolejnego lvl rozłącza boota

z góry thx

Opublikowano

musisz kupić.

bot raczej nie rozłącza sam (może być że ma problem z zamknięciem okna od lvl wtedy trzeba miejsce tła zmienić (nie pamietam jaki F)

Ten bot wymaga bardzo dużo mocy obliczeniowej dlatego może mulić.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...