Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pijaczek v2.1.1

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko zależy od tego co kupisz. jak na wspomagaczach to idzie wyrwać mega wielkie ryby. ja tam teraz szaleje na exp +100% by dobić do 100 lvl (for fun)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 razy więcej expa się dostaje taka zielona gwiazdka kosztuje 1 milion

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

przewaznie leci na prawo bo ja spinning, nie zdąza "puscic" spacji czasami, ale jest tez tak ze ryba sie zlapie troche ja poprzyciaga i pasek leci albo w lewo albo w prawo i urywa sie

@KURPIQ probowalem wszystkich ustawien, nie wiem czy w ogole jakies wolne miejsce zostalo gdzie nie kliknalem F6/7 xD pare godzin nad tym spedzilem i dalej zrywa :D

No i musze siedziec przy kompie bo jak mi zerwie rybe to wyskakuje okno "ryba sie zerwala" czy cos takiego i musze to recznie zamykac

Opublikowano

jak musisz recznie to f7 zle dajesz.

a jak ci zrywa to może po prostu pc nie ogarnia (potrzebna duża moc obliczeniowa.)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

SmokeEveryDay nie koniecznie robi coś źle...ja tez nie moge uruchomic tego Bot-a i nie wiem co bym nie robił zrywa mi wszystkie ryby...nie wiem jaki jest tego powód ale nie wazne...mam innego Bota i on pracuje mi wspaniale.......Smoke...odezwij sie na PW to wyślę ci tego Bota co ja mam i zapewniam , że będzie działał

Opublikowano

Po prostu, nie do końca ogarnąłeś instrukcję i źle wszystko zaznaczasz. ...

To ciesze sie niezmiernie ze ty wszystko ogarniasz

Robisz ze mnie idiote czy z siebie?...

PC ogarnia, slaby nie jest...

@UP Mi bot dziala poprawnie tylko ze czasami zrywa, i daltego nie moge botka na noc ustawic bo zerwie i nie zamknie okna "ryba sie zerwala" w tym problem

glownie to chodzi mi o te zrywanie duzych ryb, ciezko botkowi ogarnac ze na spinningu jak jest duza ryba to szybko pasek leci w prawo i z pozno puszcza spacje, jeszcze bede kombinowal z czasem i ustawieniem F7 jak nie to pech xD

Jeszcze 46 €GB i mam lodke :D

Opublikowano

jak nie zamyka okna to ustaw f7 tak by okno zakrywalo ten pkt.

a zrywanie to zostaw czas wędki na 5. mi osobiscie nie zrywa żadnej ryby.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

ja twierdze ze jest nie mozliwe zeby nie zrywalo zadnej ryby...bot mi pracuje w zasadzie caly czas i co nie wiem strzelam 6-7 ryba sie zrywa...po prostu jest za duza i bot jej nie wyciagnie...rekordy ktore pobijalem wszystkie pobijalem recznie bo na bocie tak duzych ryb nie moglem wyciagnac...

Opublikowano

ja rekordy pobilem wlasnie na bocie. (nie gralem reczenie prawie wcale)

i nie zrywa żadnej ryby

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

ja rekordy pobilem wlasnie na bocie. (nie gralem reczenie prawie wcale)

i nie zrywa żadnej ryby

no to super jesli Ci nie zrywa- ja mam wędke do 170 kg i rekord 426 kg pobity recznie ale to zrywanie wcale mi nie przeszkadza...to jedna na 6-7 ryb

Opublikowano

KURPIQ jak mam uruchomić tego bota ? CO mam pobrać (mam autoit) ? Gdzie to wkleić ?

1.Sciagasz autoit v3

2.Instalujesz

3.Otwierasz "SciTE Script Editor.exe"

4.Kopiujesz kod ktory jest na 1/2 stronie

5.Zapisujesz to na pulpicie pod nazwa np "bot do nk/fb"

6.klikasz na to 2 razy i otwiera ci sie bot

^^

@ Zawsze mam na 5 ale teraz kompbinuje z innym czasem ;p

Opublikowano

tu raczej nie od czasu zależy a użyj przeglądarki google chrome

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

to nie wiem mi bot chodzi bardzo dobrze.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

W tle sie nie da.

A czy wedka czy spinning to co wiecej kg moze.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Na pewno jak oznaczasz punkty to najpierw zjeżdżasz stroną na dół. W taki sposób to już nie będzie działał. Musisz tak sobie okno ustawić, aby udało ci się bez zjeżdżania stroną na dół ustawić wszystkie punkty :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...