Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pijaczek v2.1.1

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde wczoraj działał a dzisiaj jak go uruchamiam to kursor sam jedzie na odśwież...i zamiast łowić to odświeża stronke :/ ktoś wie czemu tak się dzieje ??

Opublikowano

Ludzie F5 klikasz na F6 klikasz na ten pasek co skacze, a dokladnie na ten pasek na srodku a F7 po prawej stronie pod gwiazdkami z 2 cm

Ludzie przeciez na 1 stronie jest ss

Po 2 czas trzymania spacji w gorze dajcie na 2, czas czekania po odswierzeniu dajcie 1, co jaki czas ma nastapic reset dajcie 99 no i czy chcecie dopalacze jesli nie to na 0

Opublikowano

ale o co biega z tym f4?? wcześniej było ok a teraz jak wciskam f8 to strzałka zapiernicza na odśwież i odświeża mi stronkę a wcześniej tak nie miałem :/ pomoże ktoś??

Opublikowano

Sprobuj jesli sciagnales na 32 bity to sprubouj ten 64 bo moze mi sie pomylilo

A jak nie to pobierz to i zobacz czy dziala

Nie ustawiaj F4 ustaw tylko F5/6/7, czas trzymania spacji 2 sec pozniej 1 pozniej 99 pozniej 0.

Opublikowano

dziala ale:
co zrobic zeby radzil sobie z oknem zmiany lvl - zatrzymuje mi sie na nim :-]
Nie radzi sobie z morskim spiningiem - np. na atlantydzie 99% ryb zrywa.
Za słaby zestaw? co źle ustawiam?

Opublikowano

Mi dziala elegancko, bocik u mnie zamyka okno z lvl

Mi ani 1 rybki nie zrywa, bije rekordy :D od paru miesiecy nie zerwalo ani 1 rybki noo chyba ze przez laga

Ja ustawilem jak ktos up napisal

Nie ustawiaj F4 ustaw tylko F5/6/7, czas trzymania spacji 2 sec pozniej 1 pozniej 99 pozniej 0.

Potrafisz zrobic botka zeby dzialal w tle?

Opublikowano

@up hah ja w ogóle nie znam się autoit tylko tam popatrzyłem biorąc na logikę wkleiłem skopiowane dwie linijki i działa :D

@edit

wie ktoś gdzie ustawić kord F7 na mekongu aby łowiło mi dobrze rybki:).tyle już próbowałem ale miejsca dobrego nie znalazłem :(

24n3chy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...