Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pijaczek v2.1.1

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na moje oko zależy to od komputera ja mam 4 rdzenie 8gb ramu etc.... i pożera pc bardzo ten bot. ale działa.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kwestia kombinacji z ustawkami bota i co rownie wazne ile ma zasobow w kompie -u mnie na starym kompku musze dodawac do bota pcboost i wtedy wyciaga wszystko no chyba ze wedka juz nie daje rady

a możesz powiedzieć co to jest ten 'pcbosst' i gdzie go wyszukać ,jak zastosować?

Opublikowano

program który ogarnia syf na pc. (wyłącza niepotrzebne processy itp) pcboost

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Nowicjusz
Opublikowano

Kawał świetnej roboty Kurpiq, bot sprawuje sie dobrze jedynym bledem jaki dotychczas zauwazylem to to ze gdy ryba sie zerwie bot zaniecha działania.

Opublikowano

f4 na odświerzanie daj to tego wina ze nie dajesz.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

jeśli chodzi o to by odświeżało się samo to jest to zrobione odświeża się co czas podany w okienkach

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Mam pytanie, Czy bot dawałby radę gdyby dodało się coś takiego że ustawia się dwa kolory podczas brania , dwie współrzędne i wtedy by od do nich się odwoływał i nie przekraczał ich, tudzież po lewej nie schodziłby niżej tego koloru pasek a po prawej wyżej ?? :) Chyba wiesz o co mi chodzi :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wiem i idzie ale nie ma to sensu bo zajmnie więcej czasu niż ustalony i może nie działać odpowiednio.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

no nie wiem jak teraz ale jak jeszcze bawilem sie nim to mi rekordy lapal spokojnie i nic nie zrywal wiec wiesz

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

tez mi chodzilo po glowie opcja z 2 punktami........jak ogarne to stestuje poki co powiedzcie co wpisac w kodzie zeby ciagnelo impulsami a nie ciagle "left {space down [300] } ?

Opublikowano

chodzi ci impulsami czy nie trzyma spacji w dole ?

to zamiast space down space up daj samo space (tylko zamiast down) a wszystko pomiedzy space down i up wywal

ZAPRASZAM DO TESTOWANIA MOJEGO BOTA DO SZEF WSZYSTKICH SZEFÓW !!

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

NIC Z TEGO NIE MOZNA ZROZUMIEC.JAK TO SIE USTAWIA.NIKT KONKRETNIE NIC NIE NAPISAL.KIEDY SIE WCISKA TE NP.F4 CZY F6 I TE INNE?NIC NA TEN TEMAT NIE MA.MOZNA JAKAS NORMALNA INSTRUKCJE UUZYSKAC?

Opublikowano

Kurpiq mam pytanie. Czy starasz się coś dodać nowego do bota, coś co jeszcze bardziej ułatwiłoby jego pracę?? Nic konkretnego na myśli nie mam, ale jak już wyszła ta wersja to może niedługo coś znów wymyślisz i wydasz kolejną wersję :) ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moglby mi ktos napisac szczegolowa instrukcje instalacji tego bota bo nie ogarniam. Wiem tylko ze najpierw musze pobrac te auto v3 a potem wgrac jakis kod. A skad mam pobrac bota? Bardzo prosze o pomoc, wynagrodze lajkami.

Opublikowano

kod jest programem.

do bota raczej nic nie dodam bo już nawet sam go nie używam.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...