Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pijaczek v2.1.1

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie da sie on po prostu bierze twoje kupione bonusy np. +20% mocniejsza wedka itd.... (koszt 1 to 1 milion)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko sie wylosować da (ja wczoraj trafiłem akurat spinning a dziś trafiłem tratwę ale nie kupowałem bo już dawno mam :) )

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

dziennie masz losowanie (po włączeniu gry) na dole jest przycisk losuj i on losowo wybiera 4 rzeczy obniżone.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

f7 ustaw tak by okienko zakrywalo je

do tego f6 dobrze ustaw bo pewnie nie massz na srodku paska brania i dlatego zrywa.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Zrób ss jak mam to ustawić z góry dziękuje .. Będę dawał przez tydzień lubię to

I gdzie najlepiej łowić ???? Tam gdzie ty jesteś na ss to nie mam jeszcze tej łódki ..

Opublikowano

łów tam gdzie ci lvl pozwala oraz zarabiaj dolary (poszukaj tematu na forum o tym) przez złowienie 2000 ryb na danym łowisku.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

możesz dać ss z punktami jak zrobić , na tej pierwszej mapce ?

Jak będzie mi wszystko działać limit lik"e i 5 do profilu :)

veou4z.jpg

Opublikowano

prawdopodobnie tak samo jak na tej czyli:

f4 -refresh strony w przegladarce

f3 (jeśli z bonusem tak jak wcześniej opisane)

f5-na przycisku

f6- środek paska łowienia

f7 - tło (okno wyskakujące musi je zakryć)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

f6-centralnie na pasku f7 może być wszędzie byle tylko okno otwarte je zakrywalo nic wiecej.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

tak jak jest zostawiam

71 lvl mam :))

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

A moglbys zrobic takiego bota(widzialem twoj filmik na yt tam bylo tak samo) ze ten pasek skaczacy na lewo i prawo by tylko sie trzymal tuz przy strzalce(kursorze) ?

wtedy by ryba sie nie zrywala

Opublikowano

ryba się nie zrywa u mnie wcale. może coś źle ustawiasz (choć to prawie niemożliwe)

napisz dokładnie co siędzieje w trakcie zerwania (przed kilka sek) pasek spada w lewo prawo ? zawsze czy nie?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

przewaznie leci na prawo bo ja spinning, nie zdąza "puscic" spacji czasami, ale jest tez tak ze ryba sie zlapie troche ja poprzyciaga i pasek leci albo w lewo albo w prawo i urywa sie

Opublikowano

Witam.

Proszę o pomoc jestem nowy i staram się ogarnąć ten sposób i proszę o zrozumienie.

Korzystałem już z bota innego użytkownika spinning do 11 kg. Teraz mam problemy z wykorzystaniem bota z pierwszej strony. Pobrałem programik i script editor.

W Script editor wkleiłem kod z ramki w pierwszym poście i zapisałem w tym folderze bocik.au3 klikam dwa razy i jest otwierany przez AutoIt.exe i wyskakują okienka :

1)Informacja kto stworzył bota i prośba z zgłoszenie jeżeli został pobrany z innej strony

2)czas trzymania spacji w górze 5

3)czas oczekiwania po odświeżeniu(w sek) 20

4)czas co jaki ma nastąpić reset (w min) 10

ikonka bota jest w zasobniku więc włączam okno z grą na ryby (na NK) i wybieram F8 i wyskakuje błąd

8ejb29txsd6n.jpg

Czy może ktoś objaśnić trochę bardziej jak tego dokonać ?

Opublikowano

poczytaj temat v2.1 tam jest full instrukcja. co do tego ze urywa ryby nie mam pojecia czemu kombinuj z czasem trzymania (mniej = lepiej)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

poczytaj temat v2.1 tam jest full instrukcja. co do tego ze urywa ryby nie mam pojecia czemu kombinuj z czasem trzymania (mniej = lepiej)

kurczę wpisuję w wyszukiwarce pijaczek 2.1 i nie można wyszukać nie właściwy znak, wpisałem pijaczek 2 1 i nic nie znalazło, czy może ktoś zapodać link do wersji 2.1 ? Z góry Bardzo Dziękuję!

Opublikowano

nie wyłowisz na wędkę 50 kg ryby ponad 100kg...nie da się...ręcznie i na wspomagaczach na pewno ...ja dziś na wędkę 170 kg wyłowiłem rybę o wadze 426 kg...oczywiście na wspomagaczach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...