Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pijaczek v2.1.1

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czy możliwe jest aby w codziennym losowaniu trafiła się łódź bambusowa? którą ty masz bo normalnie to trochę droga jest a tak to zawsze taniej :)

..............................ta ja dostałem za 4 banknoty ;)
  • Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć mi ten bot nie chce ani zarzucać ani wyciągać ryb robię tak jak na filmikach a jak nacisnę F8 to mi jakiś Error wyskakuje PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@K2mass dopalacze najlepiej włączyć samemu,przed samym uruchomieniem bota.

@darjo Odpal "SciTE Script Editor" wklej tam kod który podałem i powinno działać,a dalej postępuj według instrukcji,zawartych powyżej

DZIĘKUJE ZA PODPOWIEDŹ, BOCIK HULA I JESTEM STRASZNIE ZADOWOLONY

POWIEDŹ JESZCZE, JAKIE SĄ SZANSE ŻE ADMINI MOGĄ WYCHWYCIŚ BOTA I ZBANOWAĆ KONTO?

Opublikowano

Cześć jak ustawić żeby mi nie zrywał ryb raz mi się udało ale coś kliknąłem i dupa i nie wiem jakie przyciski naciskać po kolei bo mi przeciąga pasek ??????????????????????

Opublikowano

jakie są szanse że admini wyczają bota i zbanują konto?

Nikt ci nie napisze w 100% jakie są szansę możesz użyć 2 razy albo raz i dostać bana .. Albo możesz równiesz nie dostać bana wcale .

Opublikowano

skrypcik działa, jedna rzecz dla znawców, skrypt przestaje działać jak wyskakuje okienko np. z informacją o turnieju lub o przejściu na nast. lvl - po prostu wszystko staje w miejscu. Macie też tak samo? Czy można coś z tym zrobić?

Swoją drogą czy może ktoś wyjaśnić jak ustawić branie "dopalaczy" w ustawieniach skryptu? F3 ma 3 punkty. Pierwszym ustawia się miejsce co ma być brane, po czym wchodzimy w okno dopalaczy, drugie F3 na to co ma brać. No i co dalej ? bo jak z tego wychodzę to po ustawieniach F5 , F6 , F7 - uruchomienie F8 nie działa, po prostu nic się nie dzieje. No i po co 3cie F3?

Opublikowano

Dziala , jak dziala , do szczescia by mi zabraklo , aby pracowal w tle, i zeby wyswietlal ulamek dluzej co sie zlapalo ...ot tyle, . Piszecie o jakis programach autoid3, ja tam sciagnalem bota z pierwszego linku , poczytalem co i jak i odpalilem i chodzi , a zreszta przydalaby sie co jakis czas linak do zaktualizowanego "pomocnika"

Opublikowano

Witam .....

Mam pytanie , jak ustawić bota tak żeby kontynuował łowienie , po zdobyciu nowego lvl ( wyskakują okienka co zdobył itd ) , ale bot tego nie zamyka i nie chce grać dalej ....co zrobić??

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Witam, zainteresowany projektem Bota do gry na ryby postanowiłem kontynuować prace założyciela tematu.

Instrukcja:

1. Odpalamy bota

2. Czytamy... Czytamy.... ;)

3. Najeżdżamy myszką na ikonkę nie odpalonego dopalacza i naciskamy "F3"

4. Przechodzimy do zakładki dopalaczy i najeżdżamy myszką na przycisk "użyj" po czym naciskamy "F4" (nie odpalamy dopalacza)

5. Na przycisku zarzuć wędkę klikamy "F5"

6. Na środku paska łowienia po tym jak ryba weźmie naciskamy "F6"

7. Tło to "F7"

8. Start bota "F8"

9. po wyciągnięci pierwszej ryby bot odpali dopalacz:)

Jest to wersja testowa bota która będzie cały czas odpalać dopalacze w miejscu położenia przycisku użyj konkretnego dopalacza, zalecam wiec kupienie np dużej ilości doświadczenia x2.

Umieszczam tu plik w postaci .exe kod bota na szczególne prośby

http://adf.ly/HcwgC bot

http://adf.ly/HcyQG scan pliku (wirusy związane z programem AutoIT)

Opublikowano

bota kalibrujesz jak pijaczka 2.1.1 z tym ze przed kalibracja jak w opisie dajesz kalibracje dopalaczy. Bot sprawdzony na 2 kompach śmiga ale to tylko wersja testowa alfa mam dużo pomysłów co do realizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...