Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BotOfLegends

Kaszun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie mam nie moge zaistalowac skryptu do Katarina Combo by eXtragoZ i jak to dziala prosze o szybka odpowiedz ;D

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, pobrałem tego cheata i jest bardzo fajny ;) znaczy last hity są bardzo fajne bo nie musimy się skupiać na lasthitach bo samo lasthituje i możemy skupić się na harrasowaniu przeciwnika ale gra mi się crashuje to znaczy wywala mi bugsplat po 5-10 minutach od rozpoczęcia się gry. Używam tylko skryptów na ten lasthit co się trzyma "A" i tyle no i mam jeszcze zoomhacka bo lepiej ogarnia się lane nawet próbowałem bez zoomhacka ale też mi wywala gre. pomocy.

Opublikowano

Mógłby ktoś udostępnić swoją paczkę skryptów i wgl. tak aby zawierała jak najwięcej skryptów??

Daje full i 5!

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dajcie filmik to dam like jeżeli zobaczę że działa.

Ja tam nie pobieram bo mi to nie potrzebne :P i jakoś nie umiałbym grać w lola z botem lub chackiem - grałbym gorzej z dnia na dzień a ja wole grać zajebiście bez tego.

Nowi - nie używać uczcie się grać potem testujcie bota.. bo później bota wyłączycie i będziecie feedować.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Dostałem 100% warnów więc teraz jak macie jakieś pytania to piszcie do mnie na pw gdyż nie mam dużo czasu aby zaglądać na forum i wam pomagać w sprawie bota. Co do Panów up2,3: wieczorkiem jak będę miał czas to wrzucę wam swoją paczkę (ok 40 skryptów i wszystkie wymagane biblioteki). Bot jest dobry do wychodzenia z elo hell gdyż mida mamy na 99% wygranego jeżeli wiemy jak używać bota i możemy zacząć roamować inne linie. Mała match history: (gry grane na 1500 elo)

rajzu.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością, ale chyba się nie doczekam. :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Witam mam taki problem włączam bola wpisuję login i hasło z forum , na sekunde pokazuje sie okno z botem i potem znika i sie wyłącza. Co mam zrobić ?

Problem rozwiązany ...

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

ten cały BOL wkleić do folderu z lolem czy gdzieś na pulpicie? bo jak mam na pulpicie to mi błąd wyskakuje

Opublikowano

ten cały BOL wkleić do folderu z lolem czy gdzieś na pulpicie? bo jak mam na pulpicie to mi błąd wyskakuje

poczytaj poprzednie strony w temacie, najprawdopodobniej nie masz zainstalowanej dobrej wersji Frameworka lub po prostu nie uruchamiasz z prawami administratora.

Opublikowano

Bot bardzo przydatny, zalecam przypatrzenie się kolejności korzystanych spelli by móc szybko nauczyć się robić comba, ja tak się nauczyłem robić mocne kombo Ryze'm, ale zauważyłem że część podanych w tym temacie skryptów nie działa jak powinna, np. skrypt na Master Yi nie działa jak powinien, ba wogóle się nie włącza, skrypt do Tristany działa, ale zawala czat błędami. Tak ogólnie to zalecam każdemu kto chce nauczyć się szybko robić comba na przeciwnikach.

Opublikowano

Bot bardzo przydatny, zalecam przypatrzenie się kolejności korzystanych spelli by móc szybko nauczyć się robić comba, ja tak się nauczyłem robić mocne kombo Ryze'm, ale zauważyłem że część podanych w tym temacie skryptów nie działa jak powinna, np. skrypt na Master Yi nie działa jak powinien, ba wogóle się nie włącza, skrypt do Tristany działa, ale zawala czat błędami. Tak ogólnie to zalecam każdemu kto chce nauczyć się szybko robić comba na przeciwnikach.

bo to są skrypty od randomów którzy dopiero uczą się lua i nie ogarniają pisania skryptów.

Najlepsze skrypty są od użytkowników z rangą Developers (zielony kolor na forum).

Jak ci spamuje błędami na chacie to znaczy że masz starą wersję bibliotek do tego skryptu, usuń biblioteki które ten skrypt wymaga i zaktualizuj ręcznie. Najlepiej daj ss tych błędów to powiem ci które musisz zupdatować.

Informacja 23.10.2012

W dniu wczorajszym wszystkie skrypty z zakładki "BoL mods" zostały usunięte i trzeba czekać aż autorzy skryptów je uploadną, do póki się to nie stanie możecie używać tylko skryptów wgrywanych ręcznie.

Opublikowano

bo to są skrypty od randomów którzy dopiero uczą się lua i nie ogarniają pisania skryptów.

Najlepsze skrypty są od użytkowników z rangą Developers (zielony kolor na forum).

Jak ci spamuje błędami na chacie to znaczy że masz starą wersję bibliotek do tego skryptu, usuń biblioteki które ten skrypt wymaga i zaktualizuj ręcznie. Najlepiej daj ss tych błędów to powiem ci które musisz zupdatować.

Oto co mi na chacie wyskakuje:

1iUck.png

A gdy już tutaj jestem, to czy jest jakiś skrypt do Soraki lub jakiegoś innego supporta?

Opublikowano

cześćnie wiem dlaczego ale bot mi nie działa uruchamiam jako administrator ale bot nie działa w grze ktoś może zna powód ?

bo trzeba czekać na aktualizację łepku ;o

Opublikowano

Był update do elise, spudgy musi poprawić offsety.

Nie ma go w domu do poniedziałku więc BOL nie będzie zaktualizowany przez weekend.

< Oficjalne Info >

Opublikowano

Działa cały ten programik ale w grze już nie ;/

TYPIE czytać post wyżej.

Był update do elise, spudgy musi poprawić offsety.
Nie ma go w domu do poniedziałku więc BOL nie będzie zaktualizowany przez weekend.
< Oficjalne Info >

Opublikowano

Ja mam problem z pobraniem bota.

Może ktoś wrzucić go na rapidshare lub mediafire ??

Dam lubie to za pomoc

I tak potrzebuje bota tylko do wyexpienia 10 kont na 10 lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...