Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BotOfLegends

Kaszun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz dodać skan z konkretnym plikiem a nie .rar.

https://www.virustotal.com/file/6bbc3fa2cfb3d366872c162d454ed0f014797d2d31eca949423b6f07bc7258ad/analysis/1349380413/

Jak macie jakieś problemy z botem to piszcie na oficjalnym forum bota.

Jeżeli macie problem że podczas ekranu ładowania zawiesza wam się, znaczy że nie wgraliście wszystkich wymaganych bibliotek do danego skryptu.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przebywać na forum o cheats, i mieć problemy = Bezcenne....

Ja osobiście używam go tylko ze względu na skill hack

mam problem, odpalam bota i wyskakuje mi błąd

botlo.png

Uploaded with ImageShack.us

Pobierz

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

dzieki, dostajesz like ;)

Mam prośbę do zalozyciela tematu podasz mi skrypt na jungle timer ? bo na stronie znajść nie moge

Jungle Timer jest do pobrania w BoL Studio w zakładce Search Scripts.

Opublikowano

Moglbys powiedziec czemu nie dziala mi advanced minion maker? :)

uzywam tego juz dosc dawno, ale ten skrypt mi nie dzialal. Pisze.. cannot open advanced minion maker i jakies tam inne skrypty pokazuje ;x

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Moglbys powiedziec czemu nie dziala mi advanced minion maker? :)

uzywam tego juz dosc dawno, ale ten skrypt mi nie dzialal. Pisze.. cannot open advanced minion maker i jakies tam inne skrypty pokazuje ;x

nie wiem, ale też mam ten problem.. ja obecnie używam "Simple Minion Marker" pobranego z forum.

Opublikowano

To jest hack? Hah przecież to tylko "pomaga" wam. Bez tego o wiele lepiej się gra... , no chyba , że ktoś dopiero zaczyna (używając tego nie nauczy się grać). Każdemu dobremu graczowi granie przeciwko graczowi z tym czymś w niczym nie przeszkadza , bo w LOL'u liczy sie przemyślenie sytuacji , a nie bezsensowe rzucenie kombo w Tanka , bo to on pierwszy Ci wyleci, a ty z tym nie dojdziesz nawet do ad carry ;)

Opublikowano

To jest hack? Hah przecież to tylko "pomaga" wam. Bez tego o wiele lepiej się gra... , no chyba , że ktoś dopiero zaczyna (używając tego nie nauczy się grać). Każdemu dobremu graczowi granie przeciwko graczowi z tym czymś w niczym nie przeszkadza , bo w LOL'u liczy sie przemyślenie sytuacji , a nie bezsensowe rzucenie kombo w Tanka , bo to on pierwszy Ci wyleci, a ty z tym nie dojdziesz nawet do ad carry ;)

Grubo się mylisz kolego, w tych skryptach nie ma opcji że bot zacznie walić w tanka czy supporta :)) Pod przyciskiem SHIFT w większości skryptów ustawiasz sobie odpowiedni focus na konkretne postacie lub na osoby z najmniejszą ilością hp (ad carry) :))

Info:

BoL Studio jest obecnie aktualizowane i nie będzie się wczytywało.

Takie aktualizacje z tego co zaobserwowałem trwają kilka godzin, po południu lub w najgorszym wypadku wieczorem bot będzie działał poprawnie.

Opublikowano

@Up

Haha... Sam się dobiłeś , jak komuś ten bot poleci na ad carry , który zawsze jest z tyłu (chroniony), to już z Ciebie nic nie zostaje :)

Opublikowano

@Up

Haha... Sam się dobiłeś , jak komuś ten bot poleci na ad carry , który zawsze jest z tyłu (chroniony), to już z Ciebie nic nie zostaje :)

Takie brednie opowiadasz że jestem w 100 % przekonany że nawet tego bota na oczy nie widziałeś ;))

Bot sam nie przemieszcza postaci mistrzu.

Opublikowano

Najwidoczniej nie wiesz co oznacza słowo "focus" , baranie :) + Kto nie potrafi zrobić komba? :D

argumenty ci się kończą kolego, nigdy nie grałeś na bocie ale się wypowiadasz o jego mechanice :) zabawne

jeżeli jesteś kox i potrafisz w 0.1 sek wykonać PEŁNE combo od razu gdy znajdzie się w zasięgu to nikt nie zmusza cię do używania tego bota, masz jeszcze dziesiątki innych skryptów do innych zastosowań.

Opublikowano

@Up

To ci argumenty się kończą, jeżeli chcesz sprawdzić tego bota to proszę bardzo możemy to zrobić ;)

ja już go sprawdzałem przez 5 miesięcy, jeżeli tobie coś nie pasuje to możesz smiało zakonczyc dyskusje.

i to "ci" haha :D

Opublikowano

Jestem pewien, że żaden doświadczony gracz tego nie użyje;)

Człowieku, czy ktoś tu kogoś do czegoś zmusza?

Skoro nic chcesz go używać to co tu jeszcze robisz? Nie masz innych zajęć? Pewnie jesteś 14 letnim dzieckiem bez przyszłości które siedzi 24/7 przed monitorem i trolluje. Ten kto będzie chciał to użyje i tyle w temacie, ochłoń.

Opublikowano

Pewnie, że jestem 14 letnim dzieckiem ;), ale ja tu widzę tylko tyle, że ty (nie wiem czy to jest twoje :) ) tworzysz bota, do czegoś, o czym naprawdę mało wiesz ;)

Opublikowano

Pewnie, że jestem 14 letnim dzieckiem ;), ale ja tu widzę tylko tyle, że ty (nie wiem czy to jest twoje :) ) tworzysz bota, do czegoś, o czym naprawdę mało wiesz ;)

Jestem pewien, że żaden doświadczony gracz tego nie użyje;)

Kolego, skoro piszesz takie rzeczy to po co jestes na tym forum ? tutaj nie ma nikt czasu, zeby z toba spinac.My chcemy sie tutaj dowiedziec co zrobic, zeby bot poprawnie dzialal.A ty tutaj przeszkadzasz.Jesli cos Ci nie pasuje to zmien forum

Opublikowano

jak dziala to auto smite bo mi w lolu pisze ze sie wlaczylo ale jak golem ma ok 450hp to nic musze recznie

musisz włączyć skrypt przyciskiem N

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...