Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BotOfLegends

Kaszun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech ktoś pomoże, nie moge odpalić ani tego bota, ani LoL skins bo wyskakuje mi że brak jakiegoś pliku, proszę o pomoc albo upload tego pliku czy coś 1351617706-U686386.png

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech ktoś pomoże, nie moge odpalić ani tego bota, ani LoL skins bo wyskakuje mi że brak jakiegoś pliku, proszę o pomoc albo upload tego pliku czy coś 1351617706-U686386.png

Zainstaluj Frameworka 4.5 i powinno dzialać jeśli nie to zainstaluj direxa 11

Opublikowano

1351690546-U686386.png

... może, niech ktoś wrzuci na upload ten plik (MSVCP100.dll) to zadziała, ale w sumie to pewny nie jestem.

Typek w temacie LoLSkins napisał, że na XP też działa bo próbował.

Opublikowano

My się chyba nie zrozumieliśmy, chodzi mi o bota ogólnie, a za biblioteke dałem lajka jak nie zauważyłeś, więc nie wiem o co się czepiasz.

Opublikowano

Cześć, jestem newbie w lolu, chciałbym się lekko przyszpanować kumplom że umiem grać, i chciałbym ogarnąć trochę tego bota, a więc do rzeczy:

Jakie ciekawe funkcje teog bota w najnowszej wersji?

Obsługuje on postać Lee Sin, Garen, Master Yi?

Trudno o wyłapanie bana z czymś takim?

Bardzo to widoczne podczas gry?

Take it easy my friend

Opublikowano

Trudno o wyłapanie bana z czymś takim?

Bardzo to widoczne podczas gry?

Ja się przyłączam do tych pytań.

A propos pytać jak nie umiesz last hitować, to jest skrypt na last hitowanie, a jak dobrze działa to ci dużo pomoże

Opublikowano

co może być przyczyną, że bol studio podczas włączenia po chwili wyłącza się, posiadam fw 4,5 win7, nie mogę nigdzie znaleźć rozwiązania problemu

Opublikowano

Ja gram na tym od wypuszczenia, na FPB przed premierą BOLa też grałem.

Nigdy nic nie dostałem, jedynie kiedyś za zoomhack.lua posypały się bany, ale ten z BOL jest zabezpieczony i bezpieczny.

Pomocnik
Opublikowano

Współczuję ludziom , którzy tego używają do tak banalnej gry , jesteście zjebami ...

Pozdrowienia ze słonecznej Antarktydy

Opublikowano

do pana #up jeśli masz pogardę do ludzi którzy używają wspomagaczy nie rozumiem twojego istnienia na tym forum.

Pozdrowienia i abyś pomyślał 10 razy zamiast gardzić.

Opublikowano

Przystopujcie z używaniem, poleciało trochę banów nie wiadomo jeszcze za co.

Opublikowano

Kaszun mam problem , mianowicie nie potrafie wgrac sobie skrypta do Kassadina , wyskakuje mi blad ze nie znalazlo all class .lua , a nie wiem ulicha skad to wziasc , mozesz mi pomoc ? MAsz moze jakis komunikator ?

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...