Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BotOfLegends

Kaszun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie do konca jeszcze rozumiem tego skin hacka... Pulsfire jest 4 skinem po klasycznym wiec wybralem w skin hacku 4 i go nie mialem -_- dopiero jak ustawilem 5 to byl

nudsyg_zps005130d2.png

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Help ...

Mam taki błąd po włączeniu :(

http://zapodaj.net/1cd50fc250f37.png.html

Ktoś na 1 stronie TEGO tematu miał ten sam problem i ktoś napisał mu jak go rozwiązać.

Wystarczy trochę się rozejrzeć -___-

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Zapewne zwykły key logger, nie dajcie się nabrać!!!

oj dzieciaczku, gdyby to był keylogger to post by zniknął po 1h :)

btw. dzięki za refresh tematu.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

nie do konca jeszcze rozumiem tego skin hacka... Pulsfire jest 4 skinem po klasycznym wiec wybralem w skin hacku 4 i go nie mialem -_- dopiero jak ustawilem 5 to byl

Ponieważ jest tak w każdej postaci. Aktualnie gram ezrealem, najczęściej, i tez musze 5. 1 - standard. 2- Jakiś randomowy zrobiony przez bol. dalej to już normalne czyli w przypadku eza: 3- Frosted <3 4. Ten taki z czapką ;d 5. Pulsefire. tak jest w kazdej postaci

pozdrawiam

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Czemu gdy chce to włączyć to pojawia się ekran logowania a jak już klikam żeby weszło wywala program znika.?

uruchom jako administrator / wypakuj jeszcze raz

mi pomoglo

Opublikowano

O co chodzi z tym skin hack ? numerki tam są podane.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

np. jak wchodzisz w spis bohaterow i wybierasz jaxa. masz pokazane jego skin i chcesz zagrac wandal jaxem a on jest zaraz bo klasycznym wiec wybierasz 1, jak chcesz nastepnego to 2 i tak dalej.

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Fuck it, 2 x crash przez tego bota, już wyleciał z kompa.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Teraz dzieci po 8 lat nie dość że psują gry to jeszcze zaczną używać botów -.- żałosne a myślałem że chociaż lol obejdzie się bez botów...

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

ja tam nie jestem zwolennikiem botów do lol'a ale to forum botów haców itp więc mozna było się tego spodziewać ale ja i tak niemam zamiaru bocić w lolu

x

Opublikowano

Nie wiem o co ten płacz, pobrałem, zobaczyłem i stwierdziłem, że jedyna dobra opcja to Auto-Smite, bo masz 100% pewności, że każdego barona i dragona zabierzesz.

Opublikowano

Autosmite, pare skryptów combo, AI Sona/Soraka, AntiSkillshots, LastHitteee <- Imo te najużyteczniejsze skrypty :)

Opublikowano

mi nie chce uruchomic ten bot bo wlaczam go i znika >.< a jak uruchamia przez admina to blad wyskakuje .....

juz zrobilem i dziala polecam rowniez scripta z teemo ;D testowany itd ;p

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

A może podasz jaki blad ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...