Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli sądzisz że Real i Barca są tacy "cool" że mogą mieć kogo chcą to się mylisz.

Chelsea, Barca, Bayern to faworyci LM

Lepiej módl się o to, żeby Chelsea wyszła z grupy, bo następny mecz to praktycznie mecz o życie z Porto.

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie wyjdą. Gorzej potem. Mam nadzieję, że wyjdą z drugiego i trafią na tą Barcę, czy Bayern. ;p

wyjdą z pierwszego ale mam nadzieje że w 1/4 będzie Barca,Bayern,Real, PSG
Opublikowano

wyjdą z pierwszego ale mam nadzieje że w 1/4 będzie Barca,Bayern,Real, PSG

Czuje, że dojdzie do meczu Chelsea - Barcelona. To byłby bardzo ekscytujący mecz :D

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Czuje, że dojdzie do meczu Chelsea - Barcelona. To byłby bardzo ekscytujący mecz :D

Hihihihi. Też liczę na to spotkanie. Ale aby do tego doszło Chelsea musi wyjść z drugiego miejsca. Zobaczymy... :)

hYYRv6d.png

Opublikowano

Hihihihi. Też liczę na to spotkanie. Ale aby do tego doszło Chelsea musi wyjść z drugiego miejsca. Zobaczymy... :)

Myślę, że tak będzie. Messi ma coś do udowodnienia. Zapewne bardzo chciałby strzelić akurat w tym meczu bramkę :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Myślę, że tak będzie. Messi ma coś do udowodnienia. Zapewne bardzo chciałby strzelić akurat w tym meczu bramkę :)

Akurat nie ma nic do udowodnienia. :)

hYYRv6d.png

Opublikowano

Akurat nie ma nic do udowodnienia. :)

Czemu nie? Pamiętam jak media ciągle trąbiły, że nie strzelił gola Chelsea myślę, że po części wjechały mu na ambicję :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Czemu nie? Pamiętam jak media ciągle trąbiły, że nie strzelił gola Chelsea myślę, że po części wjechały mu na ambicję :)

Hahah  xD Wpisz sobie jego osobę w wiki i zobacz na jego osiągnięcia indywidualne jak i klubowe. Gościu zdobędzie 5 ZP w styczniu i wydaje mi się, że strzelenie bramki jakimś leszczom z dolnej części tabeli PL to jego najmniejszy problem. Myśle, że jego glównym celem jest reprezentacja i w końcu zdobycie tego mistrzostwa świata - ostatniego diamentu w koronie, którego mu brakuje. Choć znowu chce wygrać tryplet - jak sam powiedział.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Jose zapiera się że żadne transfery w styczniu nie są potrzebne.

ale zapewne będą oferty za Stonesa i Kane

Nie potrzebny jest im Kane tym bardziej, że jest świtny Aguero :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

za tydzień mecz z beniaminkiem na Stamford Bridge to będzie pogrom

lecą po tytuł

Priorytetem Romka powinna być teraz Liga Mistrzów. BPL i tak już jest przegrana, ciężko bedzie im nawet w LM się znaleźć. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Priorytetem Romka powinna być teraz Liga Mistrzów. BPL i tak już jest przegrana, ciężko bedzie im nawet w LM się znaleźć. 

Niestety nie osiągną w LM nic wielkiego, na pewno nie w tym sezonie są inni o wiele lepsi. Chelsea trafia na Barca i out xD

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Chelsea wygra w tym roku puchar ligi angielskiej i LM

teraz wydaje się to nonsens ale tak będzie :)

Puchar ligi angielskiej możliwe. LM nie ma szans ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Puchar ligi angielskiej możliwe. LM nie ma szans ;)

Już większe szanse mają na LM, jeśli bardziej się skupią w tych rozgrywkach, bo BPL jest już stracone. ;) Czyli w lidze na pół gwizdka, a w LM zmasowany atak i zabójcze tempo. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Hazard wraca do formy :)

mam nadzieje że w nastepnym roku ZP będzie dla: Hazard, Messi, Lewandowski

może Mourinho kupi Lewandowskiego bo On dobrze wie że to najlepsza "9" na świecie, a w Chelsea przydałby się ktoś taki.

Na 5-tego piłkarza roku Abramowich spokojniej wyda coś ~ 80 mln lub zrobią z nimi jakiś deal bo podobno Bayern chce Williana

Opublikowano

Hazard wraca do formy :)

mam nadzieje że w nastepnym roku ZP będzie dla: Hazard, Messi, Lewandowski

może Mourinho kupi Lewandowskiego bo On dobrze wie że to najlepsza "9" na świecie, a w Chelsea przydałby się ktoś taki.

Na 5-tego piłkarza roku Abramowich spokojniej wyda coś ~ 80 mln lub zrobią z nimi jakiś deal bo podobno Bayern chce Williana

Ta, już w tym roku miał być w pierwszej trójce. 

Hahaha, czekam kiedy tylko skończy się hype na lewego. Poza tym Lewy wątpie aby odszedł z Bundesligi. Zna dobrze niemiecki, a w Anglii, mógłby mieć problem z aklimatyzacją. Poza tym po co ma odchodzić z top2 najlepszego klubu świata... do średniaka :v

hYYRv6d.png

Opublikowano

Ta, już w tym roku miał być w pierwszej trójce. 

Hahaha, czekam kiedy tylko skończy się hype na lewego. Poza tym Lewy wątpie aby odszedł z Bundesligi. Zna dobrze niemiecki, a w Anglii, mógłby mieć problem z aklimatyzacją. Poza tym po co ma odchodzić z top2 najlepszego klubu świata... do średniaka :v

Lewy jakby odszedł do Chelsea to byłby ogromny regres formy. Tylko do Realu i Barcy jeśli już.

Zobaczymy jak będzie z Hazardem, póki co wychwalany ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...