Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z drugiej strony.. Zidane mówił że będzie korzystał z BBC więc gdzie miałby grać Hazard? pozycja nr. "10" to w Realu James, Isco (?)

Real musiałby chyba sprzedać tych dwóch zawodników żeby kupić Hazarda bo inaczej będzie kolizja :)

zaden z tych 3 piłkarzy nie zgodzi się na ławkę.

Chyba jednak Hazard zostanie w Chelsea :)

Opublikowano

z drugiej strony.. Zidane mówił że będzie korzystał z BBC więc gdzie miałby grać Hazard? pozycja nr. "10" to w Realu James, Isco (?)

Real musiałby chyba sprzedać tych dwóch zawodników żeby kupić Hazarda bo inaczej będzie kolizja :)

zaden z tych 3 piłkarzy nie zgodzi się na ławkę.

Chyba jednak Hazard zostanie w Chelsea :)

Moim zdaniem to ostanie sezony Ronaldo w Madrycie. Forma nie ta, a wiek już pewnie też na za dużo mu nie pozwala. Niedługo odejdzie do MLS śladem Beckhama, a w jego miejsce no właśnie albo Hazard, albo lepsza opcja Bale na lewą i jakiegoś prawoskrzydłowego kupią. Chociaż też nie muszą, bo mają Jamesa/Jese/Vazqueza i stosując drugie rozwiązanie rozwiążą problem kto ma grać: Isco, czy James, bo będą grać obaj. :)

Opublikowano

w tym okienku Chelsea napewno sprowadzi do klubu: Alex Teixeira, Carlos Bacca, John Stones (ogólny koszt powinien zamknąć się w 100 mln £) więc pewnie z klubu odejdzie Oscar za którego kluby oferują 60 mln €

reszta kosztów z kieszeni Romka :)

fajna baja?

Opublikowano

w tym okienku Chelsea napewno sprowadzi do klubu: Alex Teixeira, Carlos Bacca, John Stones (ogólny koszt powinien zamknąć się w 100 mln £) więc pewnie z klubu odejdzie Oscar za którego kluby oferują 60 mln €

reszta kosztów z kieszeni Romka :)

fajna baja?

Nie bądź taki szybki, misiu. Stones ma oferty z Barcelony i Realu. Musiałby być głupi wybierając Chelsea. Nie oszukujmy się, ale Barcelona, Real i Bayern to hegemonii Europy ostatnich lat. Real może mniej, ale tamta 2 na pewno. I myślę, że gościu będzie rozpatrywał gdzie może stać się kluczowym zawodnikiem, która drużyna zaoferuje mu trofea. Aczkolwiek wątpię aby Barca wyłożyła na niego więcej jak 40 mln, więc wszystko jest możliwe. 

Opublikowano

nie każdy piłkarz postrzega Barcelone, Bayern czy Real za wymarzony klub do gry. Więc wszystko jest mozliwe.

Akurat większość piłkarzy chce grać w takich klubach. Historia, piłkarze. Pogba po gali Złotej Piłki powiedział: "Marzeniem byłaby gra obok Leo Messiego".

Anegdotka: Messi ma więcej złotych piłek niż Hazard goli w tym sezonie.  :ninja:

Opublikowano

to że Pogba tak powiedział nie znaczy że wszyscy tak uważają :)

Nigdzie tak nie napisałem. Po prostu sam pisałeś, że Pogba jest tak blisko Chelsea, podobno miał wsiadać już na statek do Moskwy. A tym czasem, nie dość, że już podobno Juve i Barca dogadali się w lato, to jeszcze tak się wypowiada, wrzuca na instagrama zdjęcie jak podpisuje koszulkę Barcelony i spotyka się z Puyolem, od tak... ;p

Ale ja go nie chcę. Chyba, że odejdzie Rakitic, ew. wypożyczenie. 

Co do samej Chelsea, cóż... raz się remisuje, a raz się remisuje... :v

Opublikowano

Hahah, kolejny remis. Ale przeciwko Evertonowi to wcale mnie to nie dziwi. Według mnie to jedna z najlepszych drużyn w europie na ten moment, mają świetnych piłkarzy.

Eh, wygląda na to, że Chelsea sie w tym sezonie utrzyma :D

Opublikowano

nie rozumiem dlaczego Ivanović i Matić są w podstawowej "11"

co mecz wypadają najgorzej.. co mecz noty 4-5/10

dziś 3 bramki stracone i przy każdej wine ponosi Ivanović..

koniecznie trzeba kupić Stones'a i Krychowiaka

łączny koszt około 90mln €

za Matica dadzą ok. 25 mln, a Ivanovica za frytki oddać bo i tak kontrakt się kończy ;)

Pedro tak samo gra gowno.. widać że z Barcelony przylazł :)

Kenedy kupiony za 8 mln gra 3x lepiej, widać to od dawna więc nie wiem czemu Hiddink ciągle stawia na Pedro pod nieobecność Hazarda :(

dlaczego Loftus-Cheek nie gra zbyt często? zapowiada się na jednego z najlepszych ŚP na świecie, a Chelsea blokuje jego rozwój.. bo zatrudnia trenerów nieudaczników. Właśnie dlatego chciałem żeby Klopp był tutaj trenerem z nin to cała młodzież z akademii wskoczyłaby do 1st składu i byli topem :)

Hiddink out

Opublikowano

za Matica dadzą ok. 25 mln, a Ivanovica za frytki oddać bo i tak kontrakt się kończy ;)

Kenedy kupiony za 8 mln gra 3x lepiej, widać to od dawna więc nie wiem czemu Hiddink ciągle stawia na Pedro pod nieobecność Hazarda :(

dlaczego Loftus-Cheek nie gra zbyt często? zapowiada się na jednego z najlepszych ŚP na świecie, a Chelsea blokuje jego rozwój.. bo zatrudnia trenerów nieudaczników. Właśnie dlatego chciałem żeby Klopp był tutaj trenerem z nin to cała młodzież z akademii wskoczyłaby do 1st składu i byli topem :)

Hiddink out

XDDDDDDDDDD Pedro jakimś wyczesem nie jest, ale wygrał i tak więcej niż cała Chelsea w swej historii xD I to nie tak, że Xavi, Messi i Iniesta go carrowali :P

Wyspy to nie jego klimat, nie wiem co Mourinho sobie myślał go sprowadzając ;)

Opublikowano

Hiddink out

Pedro po prostu dostosował się do poziomu na jakim grają jego koledzy z klubu. Do Barcy to ty szacunek miej, bo lepszego zespołu to ty już na swoje oczy nie zobaczysz.

Opublikowano

Pedro po prostu dostosował się do poziomu na jakim grają jego koledzy z klubu. Do Barcy to ty szacunek miej, bo lepszego zespołu to ty już na swoje oczy nie zobaczysz.

dobrze by było gdyby się dostosował bo jak narazie gra najgorzej jeśli chodzi o ofensywe..

w całym zespole tylko Ivanović i Matić są gorsi :D

ps. niech Barca to udowodni i wygra LM w tym roku :) #nie_sądzę

Opublikowano

Przynajmniej mają większe szanse, niż Chelsea.

porównaj sobie obecną Chelsea z tą z poprzedniego sezonu

wtedy byli w takim transie że obecna Chelsea dostałaby 3:0

wtedy mogli wygrać LM ale niestety w słabym okresie trafili na P$G i przez omyłke odpadli.. :(

jeszcze się przekonasz co to niebieska moc

Opublikowano

Zanim się przekona trzeba będzie trochę poczekać, bo grę w pucharach w następnym sezonie się nie zanosi. ;)

Chyba, że spotkają się w towarzyskim, nic nie znaczącym meczu i znowu będziesz się podniecał jak ostatnio... hue.

denzel.png

Opublikowano

porównaj sobie obecną Chelsea z tą z poprzedniego sezonu

wtedy byli w takim transie że obecna Chelsea dostałaby 3:0

wtedy mogli wygrać LM ale niestety w słabym okresie trafili na P$G i przez omyłke odpadli.. :(

jeszcze się przekonasz co to niebieska moc

Przekona się dopiero wtedy gdy spadną do championship, tam może dadzą radę sięgnąć po tytuł...

Opublikowano

Synek, zacznijmy od tego, że Barca nie musi bronić LM, aby udowodnić jakiemuś dziecku, że jest jedną z najlepszych drużyn jaką widziała ta planeta. Można by rzecz, że każda drużyna ma swoją dekadę. Real lata 50-60, Ajax lata 70, Milan lata 80 i Barca ma najlepszy okres w historii klubu, który trwa od początku XXI wieku. Chyba nie muszę pisać, że w ciągu 10 lat wygrali więcej niż Chelsea w całej swojej historii? I ogólnie mają najwięcej pucharów ze wszystkich drużyn EUROPEJSKICH w całej historii? 

Dodam jeszcze, że nikt nie obronił LM od czasu zmiany nazwy, a więc o ile się nie mylę od 1992. A póki co są największymi faworytami z Leo i Neymarem, którzy są w zajebistej formie :>

Opublikowano

Chelsea kontrolowała cały mecz i wygrali 1:0

w drugiej połowie Arsenal nie istniał :)

Hazard wszedł z ławki na 15 minut i zdążył wypracować 3 stu procentowe sytuacje, a Remy żadnej nie wykorzystał..

Costa potrzebuje godnego zmiennika więc może powinni poważnie pomyśleć o tym Alexie Pato

ogólnie to Chelsea zrobiła spory postęp

Opublikowano

Chelsea kontrolowała cały mecz i wygrali 1:0

w drugiej połowie Arsenal nie istniał :)

Hazard wszedł z ławki na 15 minut i zdążył wypracować 3 stu procentowe sytuacje, a Remy żadnej nie wykorzystał..

Costa potrzebuje godnego zmiennika więc może powinni poważnie pomyśleć o tym Alexie Pato

ogólnie to Chelsea zrobiła spory postęp

Jaki k***a Pato, typ który jest bardziej szklany niż ten gościu z Arsenalu i który nie wiadomo jak się sprawdzi, bo gra teraz na jakimś wypizdowie i ty chcesz go w Chelsea, która ma niby się ubiegać o ligę i ligę mistrzów? A może Dybala, który znowu strzela, jest świetnym technicznie młodym napastnikiem? 

Niezły mecz Chelsea, widać postęp. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...