Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chelsea Londyn

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wspomniał, że Chelsea wygrałaby z Watford z palcem w dupie. Dodam, że ostatnio ta drużyna pokonała Liverpool 3:0, a oni dzisiaj wygrali z liderem. Przy aktualnych nastrojach w Chelsea nie można mówić, że mogą wygrać z kimś spacerkiem. Różnica oczek w tabeli jest spora, więc nie można oczekiwać lepszych wyników.

d2oLM0M.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz tak się zastanawiam czy faktycznie chciałbym Hazarda w Realu, bo to jednak strasznie przeciętny piłkarz. ;/ Może to ten mierny klub Chelsea go tak marnuje? W królewskim klubie może by się odbudował.

A 'ktoś' śmiał twierdzić, że to najlepszy piłkarz świata w najlepszym klubie świata, ciekawe kto... :D

denzel.png

Opublikowano

Raczej na 100% idzie do United, ale chciałbym go w Milanie aby pozbierał tą drużynę, bo tylko on to potrafi. 

nie sądze, bo Pep będzie wolny dopiero po sezonie, a prawdopodobne jest to, że van Gaal wyleci może jeszcze w tym roku (a na pewno w tym sezonie).

Opublikowano

Teraz tak się zastanawiam czy faktycznie chciałbym Hazarda w Realu, bo to jednak strasznie przeciętny piłkarz. ;/ Może to ten mierny klub Chelsea go tak marnuje? W królewskim klubie może by się odbudował.

A 'ktoś' śmiał twierdzić, że to najlepszy piłkarz świata w najlepszym klubie świata, ciekawe kto... :D

Hazard w Realu xdd, już Ci tłumaczyłem że ten transfer jest nieRealny. Chelsea to w dalszym ciągu jeden z najlepszych klubów na świecie i jeden słaby sezon tego nie zmieni.. jak przyjdzie nowy trener to podniesie klub z kolan. Mam nadzieje że będzie to Guardiola, Ancelotti, Blanc, Pellegrini, Conte
Opublikowano

Hazard w Realu xdd, już Ci tłumaczyłem że ten transfer jest nieRealny. Chelsea to w dalszym ciągu jeden z najlepszych klubów na świecie i jeden słaby sezon tego nie zmieni.. jak przyjdzie nowy trener to podniesie klub z kolan. Mam nadzieje że będzie to Guardiola, Ancelotti, Blanc, Pellegrini, Conte

W Hiddinka nie wierzysz? Uratowali ostatnio remis z Watford, nie narzekaj. xD Tak poważnie - to Hiddink potrzebuje czasu, nie skreślajcie go na samym początku.

d2oLM0M.png

Opublikowano

W Hiddinka nie wierzysz? Uratowali ostatnio remis z Watford, nie narzekaj. xD Tak poważnie - to Hiddink potrzebuje czasu, nie skreślajcie go na samym początku.

Po tym co pokazał z Holandią? Niezbyt.

Guardiola w City/United, Ancelotti w Bayernie.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Guardiola w City/United, Ancelotti w Bayernie.

Teraz piszą, że NIBY Guardiola ma trenować reprezentację Hiszpanii. No ale jedno jest pewne, nie będzie w Chelsea.  B)

denzel.png

Opublikowano

Teraz piszą, że NIBY Guardiola ma trenować reprezentację Hiszpanii. No ale jedno jest pewne, nie będzie w Chelsea.  B)

Ja słyszałem, że przejmie Brazylię na MŚ w Rosji :P

hYYRv6d.png

Opublikowano

remis z United po emocjonującym spotkaniu :)

dwóch najlepszych bramkarzy świata brało udział w tym meczu

1. Courtois

2. De Gea

3. Neuer

dlatego padł bezbramkowy remis :D :D

Opublikowano

remis z United po emocjonującym spotkaniu :)

dwóch najlepszych bramkarzy świata brało udział w tym meczu

1. Courtois

2. De Gea

3. Neuer

dlatego padł bezbramkowy remis :D :D

Zauważ, że przy tych paru obronach, był również niepodyktowany karny, przestrzelenie Rooneya z paru metrów na pustą i super strzał Maticia w "sam na sam". ;)

denzel.png

Opublikowano

Zauważ, że przy tych paru obronach, był również niepodyktowany karny, przestrzelenie Rooneya z paru metrów na pustą i super strzał Maticia w "sam na sam". ;)

To prawda, bramkarze nie w każdej sytuacji ratowali tyłek swoim drużynom. Manchester powinien wygrać - miał więcej sytuacji, ale nie dziwię się, że zagrali tak nieskutecznie. Mimo wszystko Matic najlepszy. xD

d2oLM0M.png

Opublikowano

Teixeira na 100% idzie do Chelsea w styczniu więc ofensywa się troche rozrusza. Jego statystyki z ligi ukraińskiej mówią same za siebie,

to taki De Bruyne z poprzedniego sezonu :)

mam nadzieje że Stones też przyjdzie i jeszcze jakiś playmaker za Fabregasa, najlepiej Koke

Opublikowano

Teixeira na 100% idzie do Chelsea w styczniu więc ofensywa się troche rozrusza. Jego statystyki z ligi ukraińskiej mówią same za siebie,

to taki De Bruyne z poprzedniego sezonu :)

mam nadzieje że Stones też przyjdzie i jeszcze jakiś playmaker za Fabregasa, najlepiej Koke

Koke raczej nie odejdzie, sam powiedział, że chce być Gerrardem w Atleti.

hYYRv6d.png

Opublikowano

teraz widać że Mourinho był przyczyną słabej gry Chelsea :)

Lol, Ty się módl aby Chelsea w ogóle w jakimkolwiek pucharze zagrała. Bo się nie zapowiada na to. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Lol, Ty się módl aby Chelsea w ogóle w jakimkolwiek pucharze zagrała. Bo się nie zapowiada na to.

trzeba wygrać puchar anglii żeby dostać przepustke do LM :)

zajęcie 4 miejsca w lidze również jest realne

widać progress w grze Chelsea.. oni doskonale wiedzą na czym stoją. Jak ktoś śledzi wywiady piłkarzy od czasu zwolnienia Mourinho to wie że Chelsea była w totalnej rozsypce.. :c

rok temu zdeklasowali BPL, a jeszcze ostatnio byli tuż nad linią spadkową.. szok xD

mimo słabego początku w dalszym ciągu stać ich na wygranie LM 2015/16

Liga Europy byłaby wstydem dla Chelsea

Opublikowano

Minęło już trochę czasu od ostatniego gola Hazarda :D... W tym czasie:

- Lahm dostał żółtą kartkę

- Sturridge był kontuzjowany, wrócił, znowu dostał kontuzji, wrócił, ponownie kontuzja, wrócił i ponownie dostał kontuzji... :)

- Barca wygrała 5 tytułów

- Serie A miało 7 liderów

- Real zwonił Carlo, zatrudnił Beniteza po czym go zwolnił i zatrudnili Zidane

hYYRv6d.png

Opublikowano

na fanpage Chelsea zmienili tło profilu i po raz pierwszy nie ma tam Hazarda... chyba transfer do Realu staje się faktem :c

jeśli ma być tam lepszym piłkarzem to powodzenia mu życzę :)

ale szkoda że odchodzi z Chelsea..

Opublikowano

na fanpage Chelsea zmienili tło profilu i po raz pierwszy nie ma tam Hazarda... chyba transfer do Realu staje się faktem :c

jeśli ma być tam lepszym piłkarzem to powodzenia mu życzę :)

ale szkoda że odchodzi z Chelsea..

Ciekawe jakby to Zidane poukładał. Niby lewoskrzydłowi w Realu, to Ronaldo i Bale, ale Bale będzie grał pewnie na prawym, a CR7 co raz częściej opuszcza skrzydło. 

Kwota transferu też jest ciekawa. :P

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...