Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseMT2.pl [Dedyk]

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co za dużo kasy masz? ja wole nie wydawać na is bo to strata kasy jak serw tak i tak padnie

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

A co, kochane polskie gówna już muszą zaglądać do portfela osoby, która ma więcej kasy niż wy ? CO ZA ZJEBANY NARÓD, ZAWISTNE KURWY.

xnzn.jpg

Opublikowano

No to pykne, a jak ilość graczy tak w m1 shinsoo/jinno? Jest z kim zrobić pvp i pogadać?

I gratulacje zablokowania bs, bo będzie chociaż miał każdy inne bony, a nie all te same.

Opublikowano

Nie będzie bo? ... =]

nie chcę cheatów.

haha klient pobrał się w 99% potem stop nie zagram 2 raz nie sciagam

wyłącz antywirusa i wznów pobieranie

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Opublikowano

hmm nie wiem co jest ale spatchował mi się client i teraz niechce się włączyć klikam i żadnej reakcji, dopiero po paru minutach pojawia mi się okienko metina na pasku ale i tak nie mogę włączyć

Opublikowano

nie chcę cheatów.

wyłącz antywirusa i wznów pobieranie

Dobra dobra... a teraz wyskakuj ze skana plików ETC.epk/eix. Cholernie dziwnie wyglądają.

91763981973264514876.pngMyziak : (05 październik 2012 - 18:33) Ponieważ oprogramowanie uważa ten plik za virusa. Nie jest to plik, który może zagrozić waszemu komputerowi.

Wrzucanie trojana do etc to żenada, w taki sposób zabezpieczasz swoje pliki? L O L ... ogólne pozdrowienia dla wszystkich którzy posłuchali i wyłączyli antywira. Jesteście cholernie żałośni, wciskacie taki kit graczom. Od kiedy Trojan "nie zagraża" komputerowi? To może zaczniemy je zbierać tak profilaktycznie? Przestań robić taki cyrk, wyczyść clienta i daj go graczom.

A co do cheatów, daj mi clienta bez wirusów, moda będziesz miał 15 min później.

Hmmm... słyszałem że nadal bawisz się z Erontronem... rozpakujemy clienta i się upewnimy, nie tolerujemy osób, które trzymają z tym złodziejem.

Ogólnie na serwie nie zagram, zbyt dobrze znam administrację (zmiana nicków nic ci nie da). Serwer padnie po miesiącu gdy zarobi kasę tak jak tilian. Zwijali interes aż się kurzyło. Pozdro.

0j6tj3h.png

Opublikowano

Dobra dobra... a teraz wyskakuj ze skana plików ETC.epk/eix. Cholernie dziwnie wyglądają.

91763981973264514876.pngMyziak : (05 październik 2012 - 18:33) Ponieważ oprogramowanie uważa ten plik za virusa. Nie jest to plik, który może zagrozić waszemu komputerowi.

Wrzucanie trojana do etc to żenada, w taki sposób zabezpieczasz swoje pliki? L O L ... ogólne pozdrowienia dla wszystkich którzy posłuchali i wyłączyli antywira. Jesteście cholernie żałośni, wciskacie taki kit graczom. Od kiedy Trojan "nie zagraża" komputerowi? To może zaczniemy je zbierać tak profilaktycznie? Przestań robić taki cyrk, wyczyść clienta i daj go graczom.

A co do cheatów, daj mi clienta bez wirusów, moda będziesz miał 15 min później.

Hmmm... słyszałem że nadal bawisz się z Erontronem... rozpakujemy clienta i się upewnimy, nie tolerujemy osób, które trzymają z tym złodziejem.

Ogólnie na serwie nie zagram, zbyt dobrze znam administrację (zmiana nicków nic ci nie da). Serwer padnie po miesiącu gdy zarobi kasę tak jak tilian. Zwijali interes aż się kurzyło. Pozdro.

etc.eix/epk akurat jest czyste.. jedynie metin2.bin jest "niby" zainfekowane. Erontron? Lepiej zobacz co tej złodziej pisał w zapowidzi np. , myślisz, że mógłbym z taką osobą współpracować?

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Opublikowano

Będzie jakiś launcher? Ponieważ mam słabego neta (z orange) i jakbym chciał ściągać klienta to zajęło by mi to ponad 18h. Dziś już do kolegi nie pójdę, ale jutro czy pojutrze... A tak na launcherku bym sobie pograł. Myślę, że nie jestem jedyną taką osobą.. Dużo osób chce wejść i zobaczyć ten serwer. Czy opłaca się grać, ile jest graczy, i wgl jak on wygląda od środka. A nie od razu pobierać całego klienta.

Być może nie doczytałem. Czy będzie 6/7 ?

A te fryzurki typu afro, dynie, dredy, itp. to u NPC czy w IS ? Czy one będą miały jakieś atrybuty?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Jak mam grać na niepewnym serwerze, który postoi miesiąc to wolę poszukać innego - i tak zapewne zrobię. Jest obecnie wiele podobnych lub nawet ciekawszych serwerów. Niczym się nie wyróżniacie, systemy ulepszeń skopaliście. A tym wirusem mnie rozwaliliście. Bye.

Ogólnie polecam wszystkim uważać na wydawaną kasę, bo możecie już jej nie zobaczyć tak jak to miało miejsce na Tilian.

Z tym niczym się nie wyróżniacie to bym się nie zgodził, ale to Twoje zdanie, rób jak uważasz

te wierzchowce premium dają jakieś bony czy tylko speeda?

speed

Będzie jakiś launcher? Ponieważ mam słabego neta (z orange) i jakbym chciał ściągać klienta to zajęło by mi to ponad 18h. Dziś już do kolegi nie pójdę, ale jutro czy pojutrze... A tak na launcherku bym sobie pograł. Myślę, że nie jestem jedyną taką osobą.. Dużo osób chce wejść i zobaczyć ten serwer. Czy opłaca się grać, ile jest graczy, i wgl jak on wygląda od środka. A nie od razu pobierać całego klienta.

Być może nie doczytałem. Czy będzie 6/7 ?

A te fryzurki typu afro, dynie, dredy, itp. to u NPC czy w IS ? Czy one będą miały jakieś atrybuty?

Nie będzie launchera, 6/7 również. Fryzury w IS - bon 10% na ludzi.

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Opublikowano
Jak mam grać na niepewnym serwerze, który postoi miesiąc to wolę poszukać innego - i tak zapewne zrobię. Jest obecnie wiele podobnych lub nawet ciekawszych serwerów. Niczym się nie wyróżniacie, systemy ulepszeń skopaliście. A tym wirusem mnie rozwaliliście. Bye.

Ogólnie polecam wszystkim uważać na wydawaną kasę, bo możecie już jej nie zobaczyć tak jak to miało miejsce na Tilian.

AHAHAHAH. POWIEM CI TAK: HEJTERS GONNA HATE !!!!!!

Opublikowano

no cóż miałem zagrać ale client mi nie działa, więc daje sobie spokój z serwerem

włącza mi się tylko patchowanie, a potem cisza, a na becie jakoś działał normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...