Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wolny exp nie jest poprostu do setnego lvl-a exp leci tak że potem się wydaje wolny ja w 3 h wbiłem z 106 113 lvl i do tego miałem conajmniej 7 razy full kasy dzięki czemu zrobiłem sobie eq bardzo kozacki serwer zapraszam jutro po robocie mam zamiar wbić 115 lvl i oblookać mape zombie.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

deska - na diamondzie gdy nie było nowych map od 135lvl'a trzeba było expić w av2 gdzie za grupkę dostawało się po 00.20% z pd z is, pd z lasu i białym lwem który dawał 20% expa, nie było tak kolorowo ale jednak ludzie expili aby być w topce.. tutaj dostaje się 1-3% za spot.. więc to i tak dużo, ja osobiście zagrałam na serwerze i wbiłam 100lvl po czym podziękowałam za serwer, ciężko zrobić początkowe eq. Te av3 nie jest złe pod względem expa.. ale te zbugowane moby są okropne.

Opublikowano

Zapraszam na serwer

Somiver boli że nie potrafisz sam nakręcić i tylko hejtujesz GP innych tak jak to zrobiłeś z moimi ?

Jesteś zwykłym hejterm i tyle ^^

Polecam serwer ^^

Walnij się w ten tępy łeb i potrafię nakręcić film uwierz mi, a to, że jesteś taki tępy i myślisz, że przy 6000 + wyświetleniach filmów dostaniesz partnerskie konto to jesteś bardzo tępy, że nawet profesorowie i inni geniusze tego nie obejmą swoimi mózgami. Do tego jeszcze powiem, że nie wyzywam od gimbusów i wiem co napiszę, a GP nie nakręcę tego syfiastego serwer, który i tak padnie, a dowód jest taki, że widać jak typ wbija na mapę 240 poziom, a jak taki jesteś silny i nie będzie starszych w domu daj IP TS3 i wbijaj śmieciu

Opublikowano

Dostałem pliki od itemów, teraz proszę o ID Zmianek 1-5, w BS od Padmaka jest funkcja wykrywania id, ale zwariował trochę ;P

Opublikowano

Dostałem pliki od itemów, teraz proszę o ID Zmianek 1-5, w BS od Padmaka jest funkcja wykrywania id, ale zwariował trochę ;P

Wystarczy dać zmianki na 44 pozycję w eq i kliknąć przeładuj.

Specjalista
Opublikowano

Sorki za offtopa ale już nie wytrzymałem . Deraxium CZY TO TAKIE CIĘŻKIE WŁĄCZYĆ FRAPSA POTEM METKA I PRZEGLĄDAĆ SKLEPY ?! Cholernie trudne jest to ci powiem . Jak można nie potrafić tego?

giphy.gif

Opublikowano

Zniechecilo mnie to do grania na serwie ale jeszcze popykam

Mianowicie : Wudoe, Shimi, CosaTM znalezli sposob na kd 9, mozna bylo dropic kd 9 w ogromnych ilosciach za cene 4zł. Przywolywales Smierc i z jej obstawy ktora sie ciagle respila dropily kd +9. Nadropili sobie w cholere kd, zgarneli kaske, duze ilosci zostawili sobie i powiedzieli gmowi o sprawie dopiero wtedy. I teraz juz nie dropi z tej obstawy kd 9. A oni sobie plywaja w kd 9 gdy nowi gracze musza wydac kilkadziesiat zl lub mordowac sie z wbijaniem wysokich lvli zeby miec kd 8 chociaz.

Ja nie zaluje, poniewaz mam juz full kd 9 na kilka broni i zbroji zakupionych za bryłki ale troche to nie na miejscu.

Opublikowano

Zniechecilo mnie to do grania na serwie ale jeszcze popykam

Mianowicie : Wudoe, Shimi, CosaTM znalezli sposob na kd 9, mozna bylo dropic kd 9 w ogromnych ilosciach za cene 4zł. Przywolywales Smierc i z jej obstawy ktora sie ciagle respila dropily kd +9. Nadropili sobie w cholere kd, zgarneli kaske, duze ilosci zostawili sobie i powiedzieli gmowi o sprawie dopiero wtedy. I teraz juz nie dropi z tej obstawy kd 9. A oni sobie plywaja w kd 9 gdy nowi gracze musza wydac kilkadziesiat zl lub mordowac sie z wbijaniem wysokich lvli zeby miec kd 8 chociaz.

Ja nie zaluje, poniewaz mam juz full kd 9 na kilka broni i zbroji zakupionych za bryłki ale troche to nie na miejscu.

Trzeba sobie jakoś radzić ; )

x2n.png

Opublikowano

Wiele osób ma kd +9. Gram na serwerze na nicku Kombajnista i denerwuje mnie wiele ludzi na cheatach + administracja z nimi nic sobie nie robi. CosaTM, to jakaś lama konkretna bo taki wielki kozak pisze, że lvl up'y ma a dziś widziałem jak na wh expił w v3 to aż odechciewa się grać. Ja gram uczciwie i na razie 109 lvl i ogarniam spokojnie bez wh, a oni muszą całą przyjemność z gry psuć.

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Arcymistrz
Opublikowano

Piszę wam odrazu, że nie żałujcie transferu, poczytajcie sobie prezentacje serwera Galvanize, tam jest wszystko czego potrzebujecie, aby tu nie grać, poprostu sami nie wiedzą czego chcą, naprawdę uprzedzam was, to jest stara prezentacja serwera pozmieniana nazwa i grafika tylko, nothing more.

Opublikowano

Na początku serw wydaje się super, wszystko się ma i niczego nam nie brakuje. Ale później jak się widzi te multum osób, które jadą na hackach to ręce opadają. Wczoraj widziałam z kilka takich przypadków i to na mapie 115. Nie dość że człowiek ma dość, bo exp leci tak wolno że już na plu leci lepiej to jeszcze takie coś. GM jest w grze a nic nie robi bo po co. Ja serdecznie dziękuję za grę bo szkoda czasu skoro pewnie on też padnie tak jak jego poprzednik.

Prezentacja jest cudowna, wszystko jest nowe i piękne. Tylko szkoda że inaczej się to ma do rzeczywistości.

Wczorajszy event to jakaś porażka, wymyślili sobie fale bossów i metinów gdzie pierwsza była o 18 a kolejne dwie co godzinę. Ta FALA pierwszych bossów to może 10 potworków(nie żartuję!) i 10 metinów na środek miasta. Kolejne tak samo śmieszne...ostatnia fala była w oazie gdzie wrzucili masę bossów i powiedzieli że jak wybijemy je wszystkie to dostaniemy 50% expa. Lagi nie były tragiczne ale nie można było tego zrzucić na całą mapę a nie w jedno miejsce gdzie każdy boss nas bije po +20k hp? Szkoda że wrzucili tam potwory, których większość jeszcze nie miała możliwości pokonać skoro najwyższy lvl nie sięga 140. Na słowa krytyki prowadzący event GM stwierdził że jak się nie podoba to nie będzie więcej tak jakby robił nam łaskę że w ogóle coś jest. Nachwaliłam się serva na początku a po czasie wyszło szydło z worka. Nie polecam, bo szkoda czasu się mordować z wbijaniem jednego lvla przez godzinę i nieprzyjemną administracją...to nie pl tylko priv do jasnej anielki!

PS. pierścienie expa powinny dropić ze wszystkich metinów bo po co nam te na mapce +115 skoro lecą z nich same śmieci? Jak przyjdzie jeszcze więcej graczy to w lesie nigdy się nie ubije metina na spokojnie.

58815786.jpg

Opublikowano

Wczorajszy event to jakaś porażka, wymyślili sobie fale bossów i metinów gdzie pierwsza była o 18 a kolejne dwie co godzinę. Ta FALA pierwszych bossów to może 10 potworków(nie żartuję!) i 10 metinów na środek miasta. Kolejne tak samo śmieszne...ostatnia fala była w oazie gdzie wrzucili masę bossów i powiedzieli że jak wybijemy je wszystkie to dostaniemy 50% expa. Lagi nie były tragiczne ale nie można było tego zrzucić na całą mapę a nie w jedno miejsce gdzie każdy boss nas bije po +20k hp? Szkoda że wrzucili tam potwory, których większość jeszcze nie miała możliwości pokonać skoro najwyższy lvl nie sięga 140. Na słowa krytyki prowadzący event GM stwierdził że jak się nie podoba to nie będzie więcej tak jakby robił nam łaskę że w ogóle coś jest. Nachwaliłam się serva na początku a po czasie wyszło szydło z worka. Nie polecam, bo szkoda czasu się mordować z wbijaniem jednego lvla przez godzinę i nieprzyjemną administracją...to nie pl tylko priv do jasnej anielki!

Na pl jest gorszy exp to po 1.

Po 2. Wbilem tam z moim buffkiem, blogo pomoc 90% +marmurek i moim bodziakiem z eq full wojenne i tylko bron do expa na marmurku wszystko bym sprzatnal oprocz azraela ale wszyscy odpychali ich. Hity byly max po 5k-8k od bossow.

Azrael jest zbyt ostro przekokszony, to prawda, zeby przejsc katakumby pwnie trza by ogromna ekipe sur wp i bodych z perfekt eq exp.

A co do slabego expa to dobrze, ze 115 jest ciezszy do wbicia, chamscy gracze odpadaja bo nie lubia slabego expa, na mapce 115 jak sobie expie na najlepszym spocie to NIKT powtarzam NIKT mi nie ksul, tylko sie pytali kiedy koncze lub zmieniali Ch.

Zeby na innych serwach tak bylo...Mila odmiana po takim divine world czy pandorze. ;p

Opublikowano

Panie up, to zależy od tego co kto lubi. Ja nie przepadam za privami gdzie expi się mozolnie, bardziej cenie sobie zabawę. Ale też trzeba zauważyć że na privach gra sporo dzieci i widząc właśnie taki ciężki exp z czasem zacznie ich ubywać...a to nie wróży dobrze bo bez ludzi nie ma serwera.

58815786.jpg

Opublikowano

a bonusy jak wchodza>?

absy maxymalne odrazu 15%

luda 6,7,8,9,10

pz 5,6,7,8,9,10k

szycia kryta 8,10

Zaraz rzuci sie banda agresywnych, glupich dzieciakow z piana w pysku czemu off serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...