Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Easy.

Nie żartuj proszę. Na początku też miałem takie zdanie przez drop full eq trutek i stalek, ale teraz stwierdzam że serwer jest TOTALNIE spierdolony i podchodzi bardziej pod medium niż pod easy. Do 102 lvl dropnęło mi łącznie 600 kk, za co nawet nie mógł bym zrobić jednego epika na którego potrzeba po 4 sztuki każdej z pereł których ceny są ASTRONOMICZNE. Drop yang jest nie proporcjonalny do cen w sklepie. Serwer kompletnie nie stabilny, logowanie i CH padają co chwilę, w av3 nawet z pro eq padamy od 1 grupki stworów a exp jest minimalny. Masa bugów, brak tekstur epików, za duży drop śmieci...

Wejdę tu za tydzień, jak poprawią drop yang albo zmniejszą ceny w sklepie oraz usuną bugi to może zostanę na dłużej.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od Was graczy oczekujemy, że po wyłapaniu wszystkich bugów wypiszecie je tutaj - łatwiej jest nam to wszystko wtedy ogarniać. Wszystko to, co tutaj wypisaliście na miliard procent zostanie wzięte pod uwagę.

A'propos ataków DDOS: tak jest niestety wszędzie. Musimy przeczekać te kilka dni, dopiero potem zabezpieczymy serwer, żeby nie porywać się z motyką na wiatr.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Serwer ogólnie jest dobry dlatego polecam.

szkoda tylko że co jakiś czas wywala z gry no ale nie od razu Rzym zbudowano.

Ważne że administracja coś robi.

Opublikowano

Nie polecam- mnóstwo drobiazgow które zniechecaja:

-parta jest u handlarza, bojowy juz nie

-riby w sklepie sa +0

-magiczne metale sa po 1 zamiast np. po 200

-wszystko w sklepikach drogie

Opublikowano

powiem ci tak widzie że ulepszacze się wzięte z Cedonia Mt2 także ulepszacze ten nowe dropią na nowych mapkach

@@czy będzie ktoś tak miły i wrzuci Klienta na inny hosting , ten ze strony to jakiś " lewy " pobiera mi po 2h albo 50mb +/- i koniec

jak by co to neta mam 10mb także coś nie halo bo ściąga mi po 100-150kb/s

Tak.. już ci ktoś będzie wrzucał 1,2 gb przez pół dnia... najs.

Pobierz free download manager to ci będzie z max prędkoscia pobieralo.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

widac ze ponad 50% rzeczy jest skopiowana z innego serwera moze jedynie ten kamyk duchowy do daje all na P nie widzialem jeszcze na innych serwerach no i moze jeszcze fryzury , ale tak to wierzchowce, bronie i zbrojie widac ze z innego serwera bo bylo pelno serwerow co mialo identyczne SS-y wierzchowcow i EG jedynie z wierzchowcow nie widzialem tylko tego morsa czy tego bialego czegos a tak to zkopiowane z innych serwerow

Opublikowano

Polecam serwer, jeden z 4-5 serwerow ktore lubie a gram juz ze 3 lata jak nie wiecej w metina ; P

@up : kazdy pisze, ze shit a po jakiejs godzince placza na wolaj o podanie eq na mapki 100+ . ; )

Opublikowano

@up

Twoj post nie ma sensu. Jaka masz pewnosc, ze osoba piszaca ze server to shit placze na wolaj? Na wolaj zapewne placza 3 te same osoby w kolko, bo jest to server dla gimbow z kasa, a takie to raczej kolegom nie pomoga odpowiadajac na proste pytanie ;-)

Ja wbilem wczoraj, pogralem godzine i spokojnie moge stwierdzic, ze w rpezentacji server byl swietny, w praktyce -SHIT jakich malo ;*

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Reaktywacja innego serwera, który nie dawno padł (widzę po stronie serwera) i myślę, że niedługo padnie, a taki serwer jest pod zarobek ...

Każdy serwer jest pod zarobek, każdy wie, że na serwerze można ładnie zarobić, a sam byś wolał utrzymywać dedyka ? Jedynie serwery bez IS'a nie są pod zarobek, a takich w tych czasach mało, może z 1.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Każdy serwer jest pod zarobek, każdy wie, że na serwerze można ładnie zarobić, a sam byś wolał utrzymywać dedyka ? Jedynie serwery bez IS'a nie są pod zarobek, a takich w tych czasach mało, może z 1.

Serwer pod zarobek dlaczego? Ponieważ poprzedni był identyczny GM nic nie robił, a z tego co widać to ten sam ...

Opublikowano

No widze że sporo narobili się przy tym servie chętnie zagram i polecam.

Napisze coś jak będzie mi się chciało!!!

Opublikowano

Administrator serwera skasował "Dużą Łatkę" ze strony. Potrzebuje samych itemów oraz iconów.

Wrzuć mi ktoś pliki item.epk, item.eix, icon.epk, icon.eix

Dam plusika i piąteczkę z rodziny Piątkowskich ;d

Opublikowano

bo padam im ciągle logowanie i nie idzie się zalogować,

Maja bardzo podkręcony licznik ludzi online ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...