Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest zajebisty nie wiem czego chcecie więcej.. eq na 75/80 jest easy zrobić dopiero potem zaczynają się schody.. płaczesz że bodym nie uciągasz av3, zrób bony na mistyki i dobrego buffa ja tam bmem normalnie expie.. 60% na yang i w 10 minut mam 2kkk. więc, coś jeszcze nie pasuje ?

Opublikowano

No to i ja się wypowiem , niby serwer spoko... , ale no właśnie mamy 1 , ale bony i to wszystko wchodzą za łatwo , a ulepszanie jest bez sensu^^ , rozpisałbym się , ale i tak nikt tego nie przeczyta , osobiście nie polecam .

Opublikowano

Polowa Serva na MH czy innym gownie , av3 zbugowana od poczatku do konca mooby bija na odleglosc ciekaw jestem jak inne mapy.

Opublikowano

gimbusie kochany użyj mózgu i pomyśl że większość ludzi nie będzie cofała na strone w tył i tego nie zobaczy a może chcą się dowiedzieć jak wygląda serwer.

Wiesz w ogóle co oznacza owe słowo "gimbus" spamujesz tym syfem w każdym temacie przychodzisz ze szkoły i pierwsze co to metin idź się połóż albo poucz, a tak na boku to co kręcisz to syf i po 3 - 5 razy piszesz pokazujesz ten film w tematach z publikacją serwerów metin2 powinieneś dawno dostać warna bo od tego jest od dzielne forum i właśnie zobaczymy co powie zaraz jakiś moderator jak cię zgłoszę, a tak na boku to już z kilkoma osobami miałeś spory i nie będę wymieniał nazwami użytkowników, a po twoim piskliwym głosie sam masz maksymalnie 15 lat, a jeżeli jesteś taki mądry to podaj TS3 i możemy się spróbować no chyba, że twoja rodzina ci nie pozwoli albo dostaniesz po pysku jak coś powiesz? Weź sobie to do serca i nie udzielaj się, a tak wgl. to ty myślisz, że za te filmy dostaniesz partnera na youtube? Żałosne ścierwo ...

A dodatkowo Deraxium skasowałeś swój żałosny post bo zobaczyłeś, że cię zgłoszę, czy przez to, że za dużo - dostaniesz na yt?

Twoje posty są równe twojej inteligencji, rozwiąż zagadkę jak twoja inteligencja jest duża chyba za dużo się nie namyślisz?

Opublikowano

gimnazjum to ja skonczylem zanim ty sie urodziles pojebie.

Ta i grałeś w metina zanim koreańce go wymyśliły??

asd

Opublikowano

Moby w av3 dalej jadą na sh, szanowna administracjo masz coś zamiar z tym zrobić czy po prostu nie potraficie?

Dalej proszę o wrzucenie plików icon i item!

Opublikowano

gimnazjum to ja skonczylem zanim ty sie urodziles pojebie.

no widać po twojej wypowiedzi że skończyłeś gimbaze w pierwszej klasie -,- nie bede juz sie kłócił bo nie od tego jest to forum wyraziłem swoją opinie nie podoba się to nie czytaj i nie odpowiadaj Dziękuje dobranoc.

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Bywalec
Opublikowano

Trochę nudnawy, mała ilość osób? Drop trochę niedopracowany, bo z mobów lecą same śmieci.

+ te itemy u handlarzy +0.

Opublikowano

dokładnie to samo co GalvanizeMT2 a wcześniej Cedonia pewnie znowu postoi z miesiąc i padnie jak tylko wyciągną ile się da z IS a Pan pro GA będzie banowal każdego kto wyrazi krytykę na forum

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...