Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten klient to jakieś gówno pobrałem i pisze że 1,2gb waży jak go rozpakuje to waży 800mb i nie działa WTF?

pobieram znowu , to pobiera 793kb i koniec

Co jest z tym klientem ?

może inny hosting też dacie a nie jeden na setki graczy

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Pierdole to gowno taki serwer... Co chwile pada w av3 mobki zbugowane! na eq na 54 lv +7 4 biale +8 4 niebieskie +9 4 krwawe tarcza na 61lv to samo nie ma opcji zeby do 100lv miec tarcze niebianskia bizu +9 z broniami na 75lv i stalkami to samo!. Bony wogole nie dopasowane z pizdy wyczesane! Myslalem ze serwer bedzie fajny ale jak widac chujstwo jakich malo!

Opublikowano

No server ciekawie się zapowiada, lecz niestety niezagram ; D

Tak to jest jak ma się Internet z Limitem Transferu :/

Pozdro ; D

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Hahaha widac ze tylko dzieci sie wypowiadaja...

Mapa owszem jest zbugowana ale wystarczy tylko pomyslec i mozna smialo expic ...

Ale jak sa bezmozgi to sie nie ma co dziwic

A co do wszystkich tam up plujacych sie

To ogarnijcie pyszczki, wy byscie chcieli zeby wyszedl server bez ddosow itp itd to powodzenia wam zycze

Albo w ogole nie grajcie w metka ;>

Opublikowano

UP@ Zamknij ryj bo bez mozg to cie splodzil jebana cioto! nie chodzi tu ao same DDos bo serwer to ogulnie z dupy wyjebany i tyle dlugo nie postoi same ciule takie jak ty beda graly czyli ty sam!

Opublikowano

czemu nie mogę wlaczyć metka ..... klikam na Launcher to się nie wlancza metek , a jak wchodze w grupmenager to tam jest .....

Opublikowano

dziala jak narazie;)

pl nie widze mostu i innych reczy w m1 tez tak ktos ma?

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Serwer jest dosowany, jak to zwykle serwery z takimi idiotami się użerają .

8 lat praktyk wspólnika w robieniu zabezpieczeń klarownie i z dumą pozwala mi stwierdzić, że nie boimy się nikogo .

Dzisiaj miałem już kilka gróźb ale wyszliśmy z tego cało .

Renowacje serwera trwają, non stop coś ulepszamy, wprowadzać będziemy pety - zwierzaczki, nowe bronie i zbroje ale unikalne, bez przesadyzmu, chcemy was zadowolić, wkrótce dodamy wymiar władców, jest już lotto , areny pvp , obrony kamieni metin a także wojny królestw to tylko przedsmak tego co chcemy pokazać.

Jesteśmy silną drużyną i nie chcemy Was zawieść , okażcie Nam tylko zrozumienie a wszystko będzie dobrze .

Serwer będzie się stabilnie rozwijał, to nie jest nasz pierwszy projekt, wcześniej popełniliśmy masę błędów co sam stwierdzam i przyznaje się do tego lecz Gorgony to serwer w który włożyliśmy masę serca .

Będziecie non stop zaskakiwani, konkursy OX będą na początku dziennym przynajmniej 3 x w tygodniu plus eventy, konkursy o itemy, SMy, prefixy VIP i wiele wiele więcej .

Współpracujcie z Nami, reklamujcie Nas a odwdzięczymy się z nawiązką . To możemy Wam obiecać !

Nie zrażajcie się dosami, będą przez 3 dni ale czuwamy cały czas nad Wami, będzie dobrze , obiecuje to Wam w swoim i mojej drużyny imieniu .

Pozdrawiam Was gorąco !

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

Opublikowano

Zajmijcie się odbugowaniem mobów w av3 i zmieńcie ilość ulepszaczy na itemy od 54 z 4 na 1-2.

Wtedy może tyle graczy wam nie ucieknie. '-'

Opublikowano

porażka . Nie działa logowanie, na TS nie da sie nic powiedziec. jak sie zalogujesz chcesz pograc to pelno bugow i bledow . po czym wywala cie i logowanie off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...