Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smietanXD, przestań nabijać posty w każdym temacie...napisałeś to samo chyba w 6 prezkach a to niemożliwe żeby przetestować każdy priv w ciągu 15 min.

Z serwa już odchodzi nawet team bo admin nic nie robi tylko zwala prace na innych. Poczytajcie sobie forum, można się dowiedzieć ciekawych rzeczy.

Nie pisz postów tego typu. Wystarczy zraportować każdy post tamtej osoby.

201581433273810245187.jpeg

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[quote name=Adi ;)' timestamp='1350397645' post='5420897]

Grałem nie poleca a Szanowny Król GA Sceptyk ma wylane na ludzi i nic nie robi. Nie polecam

Wyleciałeś i taka opinie, ciekawe.

Opublikowano

Jak dla mnie to najbardziej spierdolona administracja na serwerze jaką kolwiek widziałem a zwłaszcza [GM]Indeks = max 12 lat .

Serwer ma bugów tyle że sie wymienic wszystkich nie da i jeszcze Cie zbanuja za to ze serwera nie potrafia naprawic.

Gdyby nie to ze gram tam z kolegami juz dawno bym wyjebał z tego gówna zrobionego z nudów.

Nie polecam serwera.

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Jak dla mnie to najbardziej spierdolona administracja na serwerze jaką kolwiek widziałem a zwłaszcza [GM]Indeks = max 12 lat .

Serwer ma bugów tyle że sie wymienic wszystkich nie da i jeszcze Cie zbanuja za to ze serwera nie potrafia naprawic.

Gdyby nie to ze gram tam z kolegami juz dawno bym wyjebał z tego gówna zrobionego z nudów.

Nie polecam serwera.

To szkoda bo znam indeksa i on ma minimum 20 lat, minimum

Opublikowano

I co z tego że ma 20 lat? Zachowanie niektórych 'dorosłych' ludzi jest bardziej odrażające jak kilkuletniego dziecka.

Osobiście gram na serwerze (trochę mało czasu temu poświęcam) i polecam, jedyna wada to exp który zbyt powoli leci a reszta jest wporzo.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Hmm.. Co do serwera ? Fajny ogółem ładnie się expi... Przez to że administracja nie umie usunąć buga z nosicielami plagi będzie cofka więc pytam się co z graczami którzy grali uczciwie ? Masakra..

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Serwer to jest masakra , Admin nie potrafi go ogarnąć , jeden z Adminów klnie za to że serwer trzeba cofnąć

No istna masakra

NIE POLECAM SERWERA ISTNA MASAKRA ADMIN NIC NIE POTRAFI inteligencje ma bardzo małą bugów pełno

MASAKRA jeszcze raz nie polecam serwera !

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Założyłem konto po to wlasnie by sie tu wypowiedziec.

Serwer wedlug mnie jeden z najlepszych. Stabilny i dosyc przyjemnie sie gra. Wiekszosc ludzi krytykujących go w tym temacie dostało bana za nielegalne oprogramowanie bądz korzystanie z bugów i mysle ze z zawisci probuja go oczerniac. Tyle odemnie wasz znany i kochany ZdzisioPysio

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

weszlem na chwille na dagga kupilem sb kolce z UM i fryzke z IS i z nozykami na 100 z um 18 i bije ludzi na 150 z full abs na 3 skille...

a bez tego nawet ich nie dotykalem bo bralem po 3k ...

Opublikowano

Jedyny minus od wczoraj to taki że co jakiś czas pada serwer/strona i t's

Ps. jeśli czyta to jakiś modek lub główny HA serwera niech to ogarnie bo loty są co jakiś czas i przez pewien okres czasu wbić nie można.

Opublikowano

nie mogę.... biłem metka, prawie dobiłem i mnie wywaliło!!!! Co jakiś czas pojawia się że jest CH na NORM, gram kilka minut i wywala i są kropki -,- Ogarnijcie ten szajs.... już starczy mi że na tym gównianym serwie nie dropią perły tylko trzeba kupować!!!

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Przetestuję .

Szkoda , że tak mało ludzi ON ( o ile licznik jest sprawny ;P)

Jeden z niewielu serwerów gdzie licznik jest sprawny osobiście polecam serva nie jest jakis pro elo ale można pograć nawet ogarniają ^^

58057433.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...