Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby nie drogie ulepszenia to już całkiem nie byłoby sensu gry. jak nie umiesz sobie na to zarobić to twój problem.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up serwer to jedno wielkie gówno bez obrazy

Ja na miejsce administracji bym zrobił reset serwa i usunął wszystkie ulepszacze jakie są no bo chujowo się gra za to by było może więcej kasy z isa więc lepiej to przemyśl bo to sie opłaci a tak liczysz zawsze wieczorem pieniądze z isa których nie masz

NIE POLECAM SERWA BO ZNUDZIŁ MI SIE I CHUJ

Co do jednego się z wami zgodze gdzie teserwery gdzie było tylko perły i broszki jako ulepszacze zgineły i zostało zastąpione gównianymi ulepkami ...

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Witam Jest ważne jeszcze stanowisko gm albo ha znam dużo komend i ogarniam wiem jak wykryć boty i itp jak jest wolne stanowisko proszę o odp na meila albo na inne sposoby :

meil : [email protected]

skyp : kamil.nowik4

gg :36012241

facebook : kamil nowik

numer telefonu : 694102239

Opublikowano

coraz gorsze te serwery robia. To juz nie jest metin zbroje i bronie z jakis innych gier , zjebane fryzury , jakies jaszczury co to ma być

tupact.png

R.I.P 2Pac

Opublikowano

Prosiłabym, abyście nie przywiązywali wielkiej wagi do tego, co mówi SpokoAdi. Jest to człowiek co najmniej niezrównoważony. Wyleciał z naszego Teamu, ponieważ nie pasowało mu stanowisko, na które sam się pisał - z własnej, nieprzymuszonej woli napisał podanie, po czym najzwyczajniej w świecie usiłował wzbić się na wyżyny spodziewając się cholera wie czego. Mści się chłopaczyna za przykre słowa usłyszane nie tylko z moich ust, ale i z ust pozostałych członków naszej Administracji.

Takich ludzi niestety na naszej cudnej planecie nie brakuje. Są sprawy, na które nie można zwracać zbyt dużej uwagi, tyle ode mnie.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Tekstury niebiańskiej stalki dla ninjy są popsute, czy tylko ja tak mam i muszę nowego klienta ściągnąć? ( tego mam od początku serwera bodaj ).

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Tekstury niebiańskiej stalki dla ninjy są popsute, czy tylko ja tak mam i muszę nowego klienta ściągnąć? ( tego mam od początku serwera bodaj ).

Ja mam normalnie. Albo wypakuj jeszcze raz clienta. Albo ściągnij nowego (Ze stronki) ^^

99523830871009328537.png

Opublikowano

Nie polecam , bug na bugu, gracze którzy mają lepsze uklady nie są banowani , mimo ,że występuje bug z metkami , którego jeżeli chcę się normalnie grać(dropić) , nie da się ominąć , mało eventów, naprawdę jest wiele lepszych serwerów;

Opublikowano

Zgadzam się z up. Jakieś dziwne bugi z expem, jeden z adminów był nieobecny jakiś tydzień i masa ludu nabiła lvle na bugu z metinami a i tak nie wszyscy zostali ukarani. Pytanie dlaczego Sceptyk nic z tym nie zrobił? Ludzi zaczęło strasznie ubywać ze względu na expa to podwyższyli tyle że na jakiś czas a potem usunęli i znów dodali...wtf?

Na ich forum jeden z graczy chwalił się że admin za itemki z pla dawał mu itemki na privku...no śmieszne. Widać że serv długo już nie pociągnie bo coraz mniej graczy online.

Ogólnie serv nie jest zły i można pograć ale bugi i dziwne poczynania administracji pozostawiają pytanie czy warto zaczynać, bo skoro jeden bug jest naprawiony a za chwile dochodzi następny to po co?

I ciekawi mnie sprawa gracza AniolekAeo, który zniknął z rankingu bodajże na 2 dni a potem znów wrócił. Na screenach wystawionych przez jednego z graczy na forum, przyznaje sie on do bugowania metinów żeby wbijać lvle i co? Cofke może i jakąś miał ale dlaczego nie otrzymał perma za wykorzystywanie bugów?

58815786.jpg

Opublikowano

dokładnie serwer dno wgl nic ciekawego nie ma itemy zbugowane po 10 par butow a bony porazka jedynie to zimorodka sa dobre bo maja Sr i mozna dac um reszta kicha

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Polecacie ten server warto zaczynac gre na nim ?

starsi gracze maja w uj mase kd +9 ktore teraz jest ciezko zdobyc a kiedys przez bug bardzo latwo zdobywalo sie ich mase..

Wiec nikogo nie dogonisz i moze byc ci trudno ale mozesz grac. ;P

Opublikowano

Fajny serwer, polecam wszystkim serdecznie.

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

Serwer 5/5

Naprawdę polecam 0 bugów administarcja zawsze pomocna exp medium drop medium powoli powoli i do celu tak jak być powinno a nie Xenox lub Glador 2 dni 250lvl full eq itp Zapraszam na serwer znajdziecie mnie w Shinsoo pod nickiem Romantyk

P.S. Serwer nie jest zrobiony pod IS!!!! w IS są tylko wierzchowce do zdobycia w grze PD Rękawica Złodzieja fryzurki itp itd Żadnych itemków zbroi broni nic!! Nie to co na Xenox Glador lub Reinor (na Reinor w IS są nawet zbroje bronie kyóre nie są do zdobycia w grze lecz tylko z IS)

GORĄCO POLECAM SERWER

Pozdrawiam Romantyk

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Serwer 5/5

Naprawdę polecam 0 bugów administarcja zawsze pomocna exp medium drop medium powoli powoli i do celu tak jak być powinno a nie Xenox lub Glador 2 dni 250lvl full eq itp Zapraszam na serwer znajdziecie mnie w Shinsoo pod nickiem Romantyk

P.S. Serwer nie jest zrobiony pod IS!!!! w IS są tylko wierzchowce do zdobycia w grze PD Rękawica Złodzieja fryzurki itp itd Żadnych itemków zbroi broni nic!! Nie to co na Xenox Glador lub Reinor (na Reinor w IS są nawet zbroje bronie kyóre nie są do zdobycia w grze lecz tylko z IS)

GORĄCO POLECAM SERWER

Pozdrawiam Romantyk

ahaha co dostales za napisanie tego ?

serwer to dno, tak samo jak cedonia i galvalize.

Opublikowano

Fajny serwer, polecam wszystkim serdecznie.

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

smietanXD, przestań nabijać posty w każdym temacie...napisałeś to samo chyba w 6 prezkach a to niemożliwe żeby przetestować każdy priv w ciągu 15 min.

Z serwa już odchodzi nawet team bo admin nic nie robi tylko zwala prace na innych. Poczytajcie sobie forum, można się dowiedzieć ciekawych rzeczy.

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...