Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawda, dali bossy i metki, ale po 10 sztuk tego i tego? Do tego metki były w m1 gdzie nie można się bić, ani nie można bić potworków.

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

Ja pierwszego pd'eka dropnąłem gdzieś za 15 metinem 90 lvl i dobrze. A tak to dropi dużo rękawic i innych śmieci typu tarcze na 101, hełmy na 100 itd.

Co do kupowania kd +9, to nikt nie ma chcę kupić piszę od 30 minut że kupię potwora, kryta, przeszywki +9 i nikt dalej się nie odzywa.

Ale teraz nie wiem czy tu dalej grać. Kombajnista 110.

O czym wy bredzicie ??

Aha waszym zdaniem nowy gracz ma wejść i wbić 70 lvl ... potem napaść na bank i kupić kd+9 ?? Poczytajcie zanim coś napiszecie .... ^^

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Dziś kończę przygodę z serwerem. Dobiłem 116 lvl i dalej mi się odechciało, z pd'ekiem na mapie od 115 wolno exp leci do tego spoty są jakoś dziwnie rozsypane i nie ma z tym jak expić. Do tego te metiny na tej mapie... są słabe prócz Metina Rozbicia, a dropi z nich kd +7 lub nic zupełnie nic i to jeszcze 1x kd. Wp'ekiem 115 z 1800 defa już żaden mob tam mi nic nie robi prócz Mutanta Zombie który hita po 8k+. Szkoda czasu na serwer, może wrócę jak coś się zmieni.

Bajo, Kombajnista.

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

ja mogę się zalogować, wszystkie chanele nie dostępne a serwen on i ludzi grają. Co jest?

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Poexpiłem sobie troszkę w av3 nie chciało mi się chodzić do m1 i kupowałem w pierścieniu sztabki za 400kk - około 15szt. Po skończonym expie ku mojemu zdziwieniu sztabki sprzedawało się po 80kk, czyli jestem w plecy około 4.8kkk. Fajnie oszukujecie ludzi z tym.

Pomijając już fakt ze sztabkami, pogram sobie 1h i serwer pada na 30min. Może czas zrobić inne zabezpieczenia? A nie liczycie tylko zyski - denne napisy odnośnie doładowań na serwerze co około 1min.

Opublikowano

Na stronie głownej było napisane ze około 12 zrobią mały restart i wracamy do gry...a tu mija juz 15 minut i dupa ^^

Opublikowano

do 12 jest 4 min. poczekajcie ... i plus minus, że maszyna może się zbluić start może sie spóźnić. Takie moje przemyślenia.

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

A jebcie się wszyscy na cycki i tak wszyscy jesteście jebnięci bo każdy kłamie w tej grze

Ja tylko powiem że za dużo tych ulepszaczy i jakieś waciki co nie dropią i wogule za dużo tego wszystkiego i podziękuje za grę dowodzenia mam dobre konto pro eq ale poszukam innego gdzie nie trzeba się pierdolić z tymi ulepszaczami i tym ulepszaniem nq

Opublikowano

Ja tylko powiem że za dużo tych ulepszaczy i jakieś waciki co nie dropią i wogule za dużo tego wszystkiego i podziękuje za grę dowodzenia mam dobre konto pro eq ale poszukam innego gdzie nie trzeba się pierdolić z tymi ulepszaczami i tym ulepszaniem nq

Up serwer to jedno wielkie gówno bez obrazy

Ja na miejsce administracji bym zrobił reset serwa i usunął wszystkie ulepszacze jakie są no bo chujowo się gra za to by było może więcej kasy z isa więc lepiej to przemyśl bo to sie opłaci a tak liczysz zawsze wieczorem pieniądze z isa których nie masz

NIE POLECAM SERWA BO ZNUDZIŁ MI SIE I CHUJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...