Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.4.6 MC] [BUKKIT] [Survival/Frakcje] Profesjonalne pliki serwerowe by GetFun [Wersja plików: 1.6]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paczka spoko ale jest jeden błąd mianowicie mając Wlasciciela nie jestem uprawniony do uzywania zadnej z komend WorldEdita nawet //wand jest to proste to zrobienia w GroupMenager , ale inni mogą mieć problem.A ogólnie to bardzo polecam tą paczkę.Osobiście zawsze sam jeszcze wgrywam EpicBoss oraz ChestShop

niby mało a już urozmaica rozgrywkę.Kłopot dla niektórych z CrazyLogin bo przeważnie na każdym serwerze trzeba podac 2 razy hasło przy rejestracji a tutaj tylko jeden i z tego powodu bardzo duzo ludzi poprostu nie moze sie zalogowac

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tej wersji crazylogin (7.1) dodano opcje potwierdziania hasla.

http://dev.bukkit.org/server-mods/crazylogin/files/85-crazy-login-v7-1/

Z tego co wiem Wlasciciel ma wszstkie uprawnienia.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co zrobić, jeżeli nie działa group menager? słyszałem, że niby się razem gryzą z factions więc troszke lipa :(

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Co zrobić, jeżeli nie działa group menager? słyszałem, że niby się razem gryzą z factions więc troszke lipa :(

Właśnie się nie gryzą, factions dobrze działą z essentials/groupmanager

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam pomysł aby dodać plugin : DisguiseCraft.

Oraz Nową range SuperVip miał by to co Vip + DisguiseCraft bylo by zaje

:)

wsrh.jpg

Opublikowano

Crazylogin jest zbugowany mozna wbic jako op ;d nie wiem jak robili to ale wiem ze sie da;P Getfun moglbys zaktulizowac plugin Othedrops? bo widze ze spamguard zaktulizowales ;)

Opublikowano

Crazylogin jest zbugowany mozna wbic jako op ;d nie wiem jak robili to ale wiem ze sie da;P Getfun moglbys zaktulizowac plugin Othedrops? bo widze ze spamguard zaktulizowales ;)

CrazyLogin nie jest zbugowany, mam go na swoim serwerze, dziennie gra 80+ osob i nie zauwazylem takiego bugu.

W mojej paczce nie ma pluginu OtherDrops ;p

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...