Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.4.6 MC] [BUKKIT] [Survival/Frakcje] Profesjonalne pliki serwerowe by GetFun [Wersja plików: 1.6]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa wersja 1.1:

>> Dodano nowe startery dla poszczegolnych wersji javy (6/7) oraz architektur systemowych (x32/x64) .

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki ok ale mam problem z tymi rangami jaką komenda dodajemy np vipa czy HeadAdmina ?

Rozwij spoiler przydatne komendy , tam wszystko pisze.

/manuadd nick grupa

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam troche problem z GroupMeneger , podasz komende na danie komus rangi , bo pisze ./pex user nick group set nazwa to nie dziala..

Opublikowano

Mam troche problem z GroupMeneger , podasz komende na danie komus rangi , bo pisze ./pex user nick group set nazwa to nie dziala..

Bo to jest GroupManager a nie pex.

Rozwin spoiler Przdatne komendy w temacie, tam masz wszystkie przydatne komendy.

Komenda:

/manuadd nick grupa

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pliki zaje** tak jak mówiłem

Prosiłbym jeszcze abyś wytłumaczył pięknie jak podłączyć UltraBan pod strone www (aby bany były na stronie)

Tutaj masz php ban liste.

http://dev.bukkit.org/server-mods/ultrabans/pages/php-banlist-page/

Musisz posiadać mysql, jezeli sie na tym nie znasz nie rob tego.

W configu ultraban uzupelniasz dane do mysql.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

GetFun jakie są uprawnienia do unregister ? w crazylogin tym pluginie zeby zablokować unregister bo chce zapobiedz kopi itemów.

Opublikowano

GetFun jakie są uprawnienia do unregister ? w crazylogin tym pluginie zeby zablokować unregister bo chce zapobiedz kopi itemów.

W tym pluginie nie ma opcji unregister z tego co mi wiadomo, tylko admin moze usunac konto gracza.

GetFun a co ty na to jak byś wgrał jeszcze plugin OtherDrops juz skonfigurowany ze z stona diamenty wylatuja ?? :D

Nie, ponieważ są to pliki S/F.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wszystko ok, ale plugin McMmo strasznie zapycha plikami i objetosciowo serwery , niektore hostingi nawet blokuja instalacje tego pluginu.

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Wszystko ok, ale plugin McMmo strasznie zapycha plikami i objetosciowo serwery , niektore hostingi nawet blokuja instalacje tego pluginu.

Wiem o co Ci chodzi, ale te foldery nie sa potrzebne. Zawsze plugin mozesz zablokować ,ale to w zaden sposob nie obciaza serwer.

Jest jakis bóg w pluginie CrazyLogin , bo jak ktoś sie zaloguje i pisze /login haslo , to mu pisze ze zle a ma prawidlowe

a i co to są te czerwone napisy bo niewiem za bardzo..

Ps. Tutaj podam link. http://www.wgraj.org/zdjecie/121760

Nie jest to mozliwe, musi wpisywac nieprawidlowe haslo.

Te napisy pochodza z pluginu UltraBans oznaczaja:

''Niemozliwe zobaczenie IP dla <gracza>.''

Czyli plugin nie moze w zaden sposob zobaczyc ip gracza.

a i jeszcze jak zrobic zeby było max 2 razy się zarejstrować z tym samym ip itp.

Wejdz w plik config.yml

Domyslnie ustawione jest, że tylko jeden gracz moze sie zarejestrowac na ip i jeden gracz moze byc online.

I tam znajdz linijkę:

maxOnlinesPerIP- tu wpisujamy liczbe graczy ktorzy moga byc zalogowani na jednym IP (np. maxOnlinesPerIP: 3 )

maxRegistrationsPerIP - tu wpisujemy liczbę oznaczającą ilość kont możliwych do zarejestrowania na jednym IP np. ( maxRegistrationsPerIP: 3 )

Regulamin sygnatur

Opublikowano

jest minus w paczce , ten Plugin "CrazyLogin" to jak ktoś się raz zaloguje i wejdzie na kogoś nick i się zaloguje to już nie moze na ten swój stały , ale tez wszedłem na nick TestServera haslo:1234567 , jak wpisalem /login 1234567 to pisalo zle haslo....poradzisz cos?

Opublikowano

jest minus w paczce , ten Plugin "CrazyLogin" to jak ktoś się raz zaloguje i wejdzie na kogoś nick i się zaloguje to już nie moze na ten swój stały , ale tez wszedłem na nick TestServera haslo:1234567 , jak wpisalem /login 1234567 to pisalo zle haslo....poradzisz cos?

Ściągnij najnowszą wersje i napisz czy to się poprawiło.

http://dev.bukkit.org/server-mods/crazylogin/files/78-crazy-login-v6-6/

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czołem.

Bardzo ładna inicjatywa. Może wreszcie to ogarnę :-)

Bardzo miło, że wystawiasz link do skanów antywirusowych, tylko SHA256 Ci się nie zgadza (skan jest do wersji 1.0 może?). Bo nie podejrzewam ściemy :-D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czołem.

Bardzo ładna inicjatywa. Może wreszcie to ogarnę :-)

Bardzo miło, że wystawiasz link do skanów antywirusowych, tylko SHA256 Ci się nie zgadza (skan jest do wersji 1.0 może?). Bo nie podejrzewam ściemy :-D

Pozdrawiam.

Skan jest do wersji 1.1 , zobacz sobie nazwe pliku w tresci skanu.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...