Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.4.6 MC] [BUKKIT] [Survival/Frakcje] Profesjonalne pliki serwerowe by GetFun [Wersja plików: 1.6]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vanish jest niepotrzebny to samo openinv , essentials już ma to ;p

Z Pomoca openinv mozesz otwierac rowniez enderchest daneo gracza.

Vanish w essentials jest bardzo nierozwiniety.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No też racja , ja bym jeszcze dodał tutka jak podpiąć i dodać na strone plugin na top'ke ;p

Ale nie , nie sorry . To by było w sumie uproszczenie pracy nowicjuszą ;/

Proszę o zdjęcie kilku %%%%%%%%% :)

Popieram akcje :

2q01u2f.png

Opublikowano

No też racja , ja bym jeszcze dodał tutka jak podpiąć i dodać na strone plugin na top'ke ;p

Ale nie , nie sorry . To by było w sumie uproszczenie pracy nowicjuszą ;/

Tego się nie da kogoś nauczyć.

Jezeli ktos chce to sam to zrobi.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja mam pytanie , czy mogl bys spolszczyc kilka pluginow ?

Jezeli znajde jakis czas spolszcze kilka pluginow, zrobie wiekszy update :P

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jezeli znajde jakis czas spolszcze kilka pluginow, zrobie wiekszy update :P

Dobrze dziekuje , ale jeszcze 1 pytanko :D czy mogl bys dodac range , Zaufany [Zaufany gracz moze , dawac tylko kick z powodem + komende /kit Zaufany (ktora bedzie mu dawala diax miecz i 30 steakow upieczonych i to co 1 dzien ) i reszte praw jak gracz] ?

Opublikowano

Bardzo ładna paczka tylko jest parę niepotrzebnych pluginow:

- VanishNoPacket - Essentials już ma niewidke

- GroupManager - zamieniłbym na całą edycje PEX(PermissionsEX, ChatManager i Modifityworld)

- CrazyLogin - nie wiem czy plugin ma obsługe Mysql lub innej bazy jeżeli nie to go wywalić i dać coś co obsługuje bazę (przydaje się do połaczenia kont rożnych serwerów lub stronki)

To tylko moja opinia ale pliczki są bardzo dobre i te najważniejsze są po polsku.

u5niwrQ.png

Opublikowano

Bardzo ładna paczka tylko jest parę niepotrzebnych pluginow:

- VanishNoPacket - Essentials już ma niewidke

- GroupManager - zamieniłbym na całą edycje PEX(PermissionsEX, ChatManager i Modifityworld)

- CrazyLogin - nie wiem czy plugin ma obsługe Mysql lub innej bazy jeżeli nie to go wywalić i dać coś co obsługuje bazę (przydaje się do połaczenia kont rożnych serwerów lub stronki)

To tylko moja opinia ale pliczki są bardzo dobre i te najważniejsze są po polsku.

-Jezeli chodzi o VanishNoPacket to jest bardzo zaawansowany plugin jezeli chodzi o stosowanie niewidzialności , w essentials nie daje to zbyt duzo mozliwosci . Ale chyba usune ten plugin bo wiele osob nie zna jego mozliwosci

-GroupManager jest wg. mnie najlepszym pluginem do oblusgi permissions, jest dosc łatwy w obsłudzie w przeciwienstwie do PEX'a

-Oczywiście ten plugin obsluguje mysql, musisz tylko w configu pozostawić swoje dane do mysql.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A mógłbyś napisać jaka ranga ma jakie prawa? i Dodać sklep dla mnie ;]. A paczka jest super!

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

A mógłbyś napisać jaka ranga ma jakie prawa? i Dodać sklep dla mnie ;]. A paczka jest super!

Jak będę miał czas to napisze,nie moge dodać sklepu bo zakloci to styl plikow serwerowych . Sam to mozesz zrobić, to nic trudnego.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...