Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]100000 Uri w 30 minut.

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniej czy później policja wpadnie wam an chate bo ten program nie zmienia waszego ip... haha ale sie wćieliście :D sam sprawdzałem http://twojeip.wp.pl/?ticaid=1f264 ,PSY WAM WPADNĄ NA CHATE AHAHA :D a dlaczego bo chciałem mieć troche uri ahaha :D

@up No i co z tego niech wpadną ale to i tak nie możliwe ;p a po za tym wartość uri nie przekracza 250 zł więc mogą sobie najwięcej ;)

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wcześniej czy później policja wpadnie wam an chate bo ten program nie zmienia waszego ip... haha ale sie wćieliście :D sam sprawdzałem http://twojeip.wp.pl/?ticaid=1f264 ,PSY WAM WPADNĄ NA CHATE AHAHA :D a dlaczego bo chciałem mieć troche uri ahaha :D

Ehe u mnie już byli :) Wpadli do mnie i zapytali się jak to się robi bo też nie lubią BigPointu :)

Opublikowano

HA ! A ja zmieniłem IP AOL ;) a nawet jakby to nie ma o co się obawiać chuja Ci mogą zrobić pozatym mnie by ucieszył szybszy internet gdy by trzeba było dokończyć transakcje xD

Opublikowano

Przyszła mi wiadomość na maila ze zamówienie zostało nieprawidłowo wypełnione a to oznacza ze zainteresowali sie tym. Jednym słowem możliwe ze to już nie działa :/

Opublikowano

Wiecie idioci ze jezeli oni dla bp nie zapłacą za te uri ( brak zrealizowania zamówienia, nie maja hajsu) . To wam odetną z konta -100.000 uri ? a wiecie idioci ze jak macie Uri na minusie i brak kuponów to lipa ? Powodzenia potem wbijac na + te 100.000 uri :)

Opublikowano

ale BP nie wypłaca uri bez ich zgody oni się zgodzili wypłacić ich błąd wątpie by brali ponieważ już nie będą pamiętać kto otrzymał te uridium bo o 100 000 uri im się walczyć z max 50 graczami nie opłaca zresztą co BP traci ? wg. mnie dla nich to jest nic są tak bogaci że nie opłaca im się starać :P to jest moje zdanie

Opublikowano

BP ma kopie zapasowe wszystkich serwerów, mają wgląd we wszystko z dokładnością do pół roku wstecz. Jedyne co stoi na przeszkodzie to lenistwo polskiego supportu.

Opublikowano

Wiecie idioci ze jezeli oni dla bp nie zapłacą za te uri ( brak zrealizowania zamówienia, nie maja hajsu) . To wam odetną z konta -100.000 uri ? a wiecie idioci ze jak macie Uri na minusie i brak kuponów to lipa ? Powodzenia potem wbijac na + te 100.000 uri :)

A wiesz matole że tpsa i Bp nie mają nic ze sobą wspólnego. Nie wiesz a pierdolisz takie farmazony że się żygać chce, tak samo i ten co tak psy lubi.

bugpointblack.png

Opublikowano

Wiecie idioci ze jezeli oni dla bp nie zapac za te uri ( brak zrealizowania zamówienia, nie maja hajsu) . To wam odetn z konta -100.000 uri ? a wiecie idioci ze jak macie Uri na minusie i brak kuponów to lipa ? Powodzenia potem wbijac na + te 100.000 uri :)

To sie z GG wezmie. :P

**\\BS//**

Opublikowano

NIE BD SIE POWTARZAĆ KRADZIEŻ TOO KRADZIEŻ Z GODNIE Z PRAWEM WYKROCZENIE PRZECIW INSTYTUCJI JEST ŚCIGANE NAWET PRZEZ INTERPOL WIĘĆ PSY WAM WPADNĄ

WARTOŚC ZAMÓWIENIA JEST WAZNA I UMOWA A TO KOSZT 2450zł

A wiesz matole że tpsa i Bp nie mają nic ze sobą wspólnego. Nie wiesz a pierdolisz takie farmazony że się żygać chce, tak samo i ten co tak psy lubi.

TO PRAWDA IDIOTO

A już wiem jak to zrobić,a co do ip to wejdę se na szkolne kompy,i mi huja zrobią :P nawet na informatyce :P

przyjda do szkoły i zapytają sie kótra klasa miała lekcję a potem który uczeń tu siedzi

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

@ UP

Pół roku temu bodajże też były ankiety jakieś na MPC i też pare osób takich jak ty srały a ja miedzyinnymi wypełniłem i do dziś nic przez to przypału nie miałem i nie słyszałem nigdy by ktoś przez coś takiego miał jakieś nieprzyjemności

EDIT

Dodam że ty możesz srać a ja z innymi którzy wypełnili będe cieszyć się z mojej urki ;)

Opublikowano

beblek.

po 1 mimo ze masz moja sygne to moglbys idioto usunac tło bo była robiona na forum DO ...

tpsa i BP nie maja nic wspolnego, no ja pierdole ;X . i potem sie dziwia w tv ze idioci nabieraja sie na akcje typu amber gold, pierdolic takich debili jak Wy.

tpsa placi dla bp za reklame ( ankieta czy cos) i jak kupisz cos "przez bp" tpsa daje hajs jakis tam % dla nich ...

inny debil napisał ze BP NIE BEDZIE PAMIETAC KTO TO ZROBIŁ... no kurwa kolejny geniusz, napewno tranzakcje które robicie przez wasze konto nie są nigdzie zapisywane.

w jakim ja zyje kraju...

Opublikowano

sposob ten dziala, dostalem uri i wiadomosc email ktora to potwiedza :) super! :)

Dzien dobry ** *****!

Dziekujemy za skorzystanie z oferty Pay by Shopping.

Panstwa zakup zostal potwierdzony przez naszego partnera. Wybrana przez Panstwa ilosc kredytów zostanie automatycznie przekazana na Panstwa konto.

Przekaz zostanie dokonany w przeciagu 24 godzin.

Jezeli kredyty nie zostana zapisane na Panstwa koncie, prosimy o skontaktowanie sie z obsluga klienta danego organizatora gry.

W przypadku jakichkolwiek pytan jestesmy do Panstwa dyspozycji. Prosimy o wypelnienie i przeslanie naszemu dzialowi serwisowemu formularza kontaktowego znajdujacego sie na stronie: [email protected]

Nasz Dzial Obslugi Klienta stara sie odpowiadac na zapytania tak szybko jak to mozliwe, zwykle w ciagu 48 godzin (z wyjatkiem weekendów).

Konto klienta

Status Twojej transakcji, szczególy jej opracowania oraz kod mozesz takze sprawdzic w kazdej chwili w Twoim Koncie Klienta. Zalóz juz teraz darmowe Konto Klienta: http://www.dealunited.de/kundenkonto

Serdecznie pozdrawiamy

Zespól Pay by Shopping

Stay in contact with us and don´t miss any special offer or the latest news from Pay by Shopping

Like us on Facebook:

beztytuuhua.png

i ss ktore to potwierdzza! dzieki wielkie nie myslalem ze za dziala :P

Opublikowano

beblek.

po 1 mimo ze masz moja sygne to moglbys idioto usunac tło bo była robiona na forum DO ...

tpsa i BP nie maja nic wspolnego, no ja pierdole ;X . i potem sie dziwia w tv ze idioci nabieraja sie na akcje typu amber gold, pierdolic takich debili jak Wy.

tpsa placi dla bp za reklame ( ankieta czy cos) i jak kupisz cos "przez bp" tpsa daje hajs jakis tam % dla nich ...

inny debil napisał ze BP NIE BEDZIE PAMIETAC KTO TO ZROBIŁ... no kurwa kolejny geniusz, napewno tranzakcje które robicie przez wasze konto nie są nigdzie zapisywane.

w jakim ja zyje kraju...

Słuchaj chłopczyku, zrób podstawówkę może być wieczorowo może nauczysz się pisać po polsku, po drugie sygnatura nie jest twoja, po trzecie nie jestem "BEBLEK" a po czwarte organizatorem tych ankiet czy usług jest firma, która zarabia na pozyskiwaniu klientów i to ta firma musi wystąpić o to by usługa o której mowa była zrealizowana, natomiast dla nich te kilka baniek uri to śmiech. Po piąte pisze się transakcja. To wszystko w tym temacie.

bugpointblack.png

Opublikowano

po co dajecie się wciągać w dyskusję z kretynami, jak wierzą, że potem im psy wpadną to niech pozostaną w tej wierze. To miał być tut, a nie dyskusja o tym kto ma rację.

beblok - jak zobaczyłeś co się dzieje w temacie to trzeba było moda poprosić o zamkniecie bo robi się tu straszny spam, a wszyscy, którzy nie pisali o tym czy udało się urkę dostać powinni warna otrzymać.

P.S. dostałem uri, dzięki za info

Opublikowano

Masz rację zrobił się spam. Ci co mieli dostać Uri to dostali, a Ci co pyszczą drugim razem obejdą się smakiem. Temat do zamknięcia.

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...