Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Nowy sposob na zarabianie pieniedzy

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TEMAT CHWILOWO NIEJEST AKTUALIZOWANY ZE WZGLEDU NA TO ZE ZROBILEM SOBIE MALY URLOP OD PRACY, I OBECNIE JESTEM W U.K

.TEMAT JEST NA BIEŻĄCO AKTUALIZOWANY.

WIĘC PROSZĘ O NIE KOPIOWANIE TEMATU. TAK JAK JUŻ TO ZROBIŁ JEDEN KOLEGA.

ZAKTUALIZAOWANY.12.09.2012

--> 1. A więc tak, pierwszego bota pobieramy stąd :

--> 2. Drugiego bota stąd :

_____

Witam, pokażę wam sposób na zarabianie pieniędzy bez dotykania klawiatury, myszki, śpiąc, będąc w pracy czy na dworze.

Jest to nieco dłuższy okres czasu ze względu na to ze bot po prostu samemu robi wyścigi, i automatycznie z nich wychodzi, przy okazji dropi części :), robi to tylko na singlach czyli samotnych wyścigach dla jednego gracza z botami. Więc nie wiem czy dropi ultra, pro czy inne ale ulicznych już mi parę wyleciało, da się to sprzedać, na pewno po całej nocy takiego bocenia z 1-5 mln będzie, więc jest to dość fajny sposób dopóki nie wykryją nowego buga.

_____

1. Włącz grę w rozdzielczości 800/600 w trybie okienkowym

2. Włącz pierwszego bota

3. Włącz drugiego bota

4. Teleportuj sie do obojętnie jakiego wyścigu ale musi być to z typu Sprint @ EDIT chyba może to być obojętnie jaki wyścig , bo na torze też mi wlaśnie zarabia.

5. Naciśnij na pierwszym bocie GO [Gdy nie wejdzie w wyścig nacisnij Jeden Gracz]

7. Włącz opcje f9 w drugim bocie[gdy sciagałeś z pierwszego downloadu]. Naciśnij Tab[gdy pobierales z drugiego downloadu].

8. NAJWAŻNIEJSZE - PAMIĘTAJ O TYM ŻE GDY WYSKOCZY CI GRAFIKA ZAMIAST WLĄCZENIA WYŚCIGU MASZ POPROSTU ŻLE USTAWIONE OKNO, PRÓBUJ PRZESUNĄĆ LUB WŁĄCZYĆ GRĘ OD NOWA. BOT NA WYŚCIGI KLIKA W DANE ID NA OKIENKU NFSW

I ciesz się zarobkiem:)

DZIAŁA POLUB

JEST TO JEDYNY SPOSÓB NA ZAROBEK PIENIĘDZY JAK NA CHWILĘ OBECNĄ.

@ EDIT

BOT PRZY OKAZJI EXPI, TAK MI SIĘ WYDAJE :) ZBIERA TEZ NITRO ETC.

@up dodam jeszcze do tego co napisałeś, że gdy internet jest obciążony należy w bocie podwoić każdą wartość,

tak, że jak jest 12000 to ma być 24000, jak jest 200 to ma być 400, jak jest 4000 to ma być 8000

dzięki temu, może będzie trochę wolniej klikał, ale nie będzie wchodził w grafikę...

SKAN1 :

SKAN2 :

ftwsignatur.jpg
  • Odpowiedzi 413
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niemam skanow bo to nie moje programy, ale dziala w 100 procentach sam mi boci wlasnie pieniazki:), a pliki sa czyste ESET NOD32 nic mi nie wykryl

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Mam problem zmienilem rozdzielczosc i dalem tryb okienkowy i teraz ciagle mi sie wlaczaja ustawienia grafiki ..

@edit to bot -.- juz wylaczylem

Nie działa albo coś zle opisałeś -,- Bo wlączają mi sie prywatne wyścigi .

x2n.png

Opublikowano

Bot działa. Tylko nie wiem czy to bug czy poprostu mi nie zalicza xp i IGC.

@Edit Wszystko działa elegancko łap lajka ;>

Opublikowano

Bot działa. Tylko nie wiem czy to bug czy poprostu mi nie zalicza xp i IGC.

zalicza ci kolego tylko poprostu zmien kierowce i dopiero wtedy zobaczysz ze pieniadze podskoczyly

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Niech mi ktoś to opisze dokładnie bo nwm co robie zle -.- Jak daje na tym 1 bocie GO to mi wyskakuje prywatny wyscig,,

x2n.png

Opublikowano

Mam problem zmienilem rozdzielczosc i dalem tryb okienkowy i teraz ciagle mi sie wlaczaja ustawienia grafiki ..

@edit to bot -.- juz wylaczylem

Nie działa albo coś zle opisałeś -,- Bo wlączają mi sie prywatne wyścigi .

Wylacz nfsw, wlacz od nowa i zrob tak jak napisalem musi dzialac na milion procent, sam mi boci niewiem mam to nakrecic?

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Niech mi ktoś to opisze dokładnie bo nwm co robie zle -.- Jak daje na tym 1 bocie GO to mi wyskakuje prywatny wyscig,,

Wlacz gre, rozdzielczosc 800/600 w trybie okienkowym

Wlacz bota ktory sam sie sciga tego 1 w downloadzie

Wlacz drugiego bota

Teleportuj sie do wyscigu typu Sprint

Nacignij GO

Wlacz f9

I MUSI DZIALAC

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Odpalam nfsa w tej rozdzielczosci w okienku wlączam boty tepam się na sprinta daje w 1 bocie go i :

ehhz.jpg

musisz robic cos zle, bo wszystkim innym i mi dziala, tylko nie tobie

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Robie wszystko tak jak napisałeś i nic ... ;/ A w którym momencie mam włączyć boty ? Jak się wchodzi już do gry czy kiedy ? .

x2n.png

Opublikowano

Robie wszystko tak jak napisałeś i nic ... ;/ A w którym momencie mam włączyć boty ? Jak się wchodzi już do gry czy kiedy ? .

Ja boty włączam po wejściu do trybu jazdy dowolnej i wszystko śmiga jak powinno.

Opublikowano

Napisalem poradnik w jak najbardziej ulatwionej opcji, niewiem czego nie rozumiesz

1. wlacz nfs

2. wlacz pierwszego bota z downloadu dokladniej [ FTW QR BOT v2 ] NIC NIE NACISKAJ

3. wlacz drugiego bota z downloadu dokladniej [ NFSW 31.08.12 ] NIC NIE NACISKAJ

4. teleportuj sie do wyscigu SPRINT MUSI BYC TO SPRINT

5. na FTW QR BOT v2 naciskasz go

6. na nfsw 31.08.12 naciskasz f9

7. wlaczasz single player, jeden gracz

MUSI DZIALAC W MILION PROCENTACH

Tak to ma wygladac wszystko ?

36742771.jpg

w tym bocie gdzie masz zakladke delay zmien na bot, i wtedy kieruj sie instrukcja

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

1. wlacz nfs

2. wlacz pierwszego bota z downloadu dokladniej [ FTW QR BOT v2 ] NIC NIE NACISKAJ

3. wlacz drugiego bota z downloadu dokladniej [ NFSW 31.08.12 ] NIC NIE NACISKAJ

4. teleportuj sie do wyscigu SPRINT MUSI BYC TO SPRINT

5. na FTW QR BOT v2 naciskasz go

Do tego czasu jest ok . tylko tak jak by zamiast jeden gracz wlaczal sie prywatny mecz ...

x2n.png

Opublikowano

musicie robic cos zle haha, mi dziala normalnie wiec dlaczego niby wam mialby dzialac zle? zreszta wiekszosci osob rowniez dziala. Cos zle robicie

a u mnie zamiast włączyc wyścig miesza z ustawieniami grafiki ^^^^^

bo dajesz go nie bedac w ogole przy wyscigu zapewne

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Zle robicie , zle robicie ... Tyle to my też wiemy .. Wszystko by było ok gdyby zamiast prywatny mecz wybierało mi pojedynczy wyscig czy jak to tam... >.< Pierdziele ide spać dobranoc .

x2n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...