Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć ilość FPSów w League of Legends

Rafcioext

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki! Przydało się :) A co sądzicie o ustawiania priorytetu w procesach na wysoki? U mnie może nie tyle FPS wzrastają, co płynniej przeskakuję z gry do np przeglądarki za pomocą alt+TAB.

Nie chcieli mojej sygny to ją usunąłem ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to się też pochwale :D Z 40fps zrobiło się ponad 70-80 , na początku gry mam ponad 100 :D

Wie ktoś czemu nie działa mi ten Gbooster? Piszę mi coś że gbooster potrzebuje połączenia z głównym serwerem czy coś takiego. I nie mam boost list . Normalnie zainstalowałem , włączyłem , pisze Loading i po 30sekundach wyskakuje ten błąd.

wuo1.jpg

Opublikowano

Polecam również, "współgra" z GBoostem, nie wyskakują żadne błędy itd.

Sprawdzę ile mam fpsów po tym sposobie z lolsuspenter ;d

Polecam przy okazji program: openwork caster lub openbrowser caster, dokladnej nazwy poszukam później lub jeśli ktoś ją zna to niech poda, ja nie pamietam ;p

Zadziała jeśli posiadasz Viste lub 7, też 8. Wyłącza przezroczystości menu czy coś takiego.

Dzięki tej aplikacji fpsy mogą skoczyć o 20-40, nie mam pojecia dokladnie ile bo mam XP.

Tego programu używają znani,mniej znani streamerzy, także polecam;))

Opublikowano

Poradnik fajny dodało mi +30 fps mam w sumie teraz po 80 DZIękuje >3 :D

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Zainstalowałem GBoost na starym komputerze, jednak gdy odpalam go wyskakuję mi błąd w stylu "Brak połączenia z internetem", ale połączenie cały czas jest, czy to na kablu czy przez wifi, i nie wiem czym to może być spowodowane, ale jednak może ktoś z Was wie i mi pomoże? :D Dodam tylko, że antywirusa nie mam a zapora wyłączona...

graphic.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie mam około 15 fps, zobaczymy co będzie po wszystkich zabiegach :) dodam edit :)

edit: uruchamiam Auskogics BoostSpeed a tu wszystko na max :O zaraz się tym zajme

hehemessi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...