Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć ilość FPSów w League of Legends

Rafcioext

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może jakis refresh screenów? Bo albo ja mam cos zbugowanego, albo tych screenów już nie ma :c

Co do poradnika, to fajny i przydatny, niestety nic mi nie pomogło, ale to już raczej wina sprzętu.

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z programem GBoost, a mianowicie - po uruchomieniu i zupdate'owaniu go, wyskakuje mi komunikat "No Boost List", z którego mogę wyczytac, że nie mam połączenia z Internetem, pomimo, że takowe posiadam - inaczej nie byłbym w stanie chociażby napisac tego postu :)

Próbowałem już uruchamiac jako administrator czy w trybie zgodności, jednak to nic nie dało. Mój system to Win8 64-bit. Wiecie może, co poradzic?

queen_chrysalis_sig_by_vinnieofsiftheads

Opublikowano

rozjebałeś mnie tym że VSYNC to najgorsze zło w grach no jeżeli masz kompa za 10zł to może i jest ale przynajmniej podczas gry nie mam jebanych kresek przecinających obraz w pół :>

ShadowQuality=0 - Jakość cieni. Ustawić na 0. (Very low).

ShadowsEnabled=0 - Czy cienie są włączone. Strasznie ingerują w prędkość gry. 0 - wyłączone, 1 - włączone.

i o co tu chodzi? po co dwie komendy? przecież ShadowsEnabled=0 wyłącza cienie to po co druga?

Moim zdaniem powinien być ban za to że twój komputer nie spełnia minimalnych wymagań gry... wkurwia mnie to że jak gram na eascie to prawie zawsze znajdzie się jakiś ciul któremu gra ładuje się z 15 minut jak nie lepiej.

odemnie na czas gry polecam zamknąć procesy typu explorer.exe :)

Słuchaj, tu wystarczy rozumieć Język Angielski :) Może i było na jednej z tych 13 stron komentarzy, ale Shadow Quality to Jakość Cieni a Shadows Enabled To Czy Są Włączone :)

Może jakis refresh screenów? Bo albo ja mam cos zbugowanego, albo tych screenów już nie ma :c

Co do poradnika, to fajny i przydatny, niestety nic mi nie pomogło, ale to już raczej wina sprzętu.

Zapraszam Do Mego poradnika. :) Świeży ;) I nie Polega Na Boostowaniu Ram'ów tylko Podkrecania i czyszczenia '' Tooster'ów ''. Nie jest to Reklama, tylko Pomoc :)

Witam, mam pewien problem z programem GBoost, a mianowicie - po uruchomieniu i zupdate'owaniu go, wyskakuje mi komunikat "No Boost List", z którego mogę wyczytac, że nie mam połączenia z Internetem, pomimo, że takowe posiadam - inaczej nie byłbym w stanie chociażby napisac tego postu :)

Próbowałem już uruchamiac jako administrator czy w trybie zgodności, jednak to nic nie dało. Mój system to Win8 64-bit. Wiecie może, co poradzic?

Nie Używałem Tego Poragramu, bo używam Razer Game Booster ( Łatwiejszy i Dobry :) ) Jednak Pomogę Ci. :) 

Tak więc Pobieramy ten Pliczek:

http://www.mediafire.com/download/5lnbhlvguh8k768/DownloadList.boost

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/31d7016963446d87339de9a160a6f0885f5a36289ee03f485ba46c099125e812/analysis/1408423643/

Następnie Przechodzimy Do Panelu Sterowania i Wchodzimy w Opcje Folderów po czym Zaznaczemy opcję Pokąż Ukryte Pliki i foldery !

Następnie Wchodzimy ( W Moim Przypadku moje konto Jest Administratorem ) 

Dysk lokalny C: ----> Użytkownicy -----> Szyma -----> App Data ------> Local -----> LIveGBoost  i Tu Wklejamy pobrany Pliczek :) ! I Wszystko Powinno Chulać :)

Jak ktoś ma toster zamiast kompa to ma xp pozd.

Tu Się z tobą nie zgodzę ;) Bo na Xp'ku wystarczy ze masz 4 Gb Ramu :) I wszystko Chulla :) Windows 7 i Vista żre PC'ta Podwójnie :) każda gra wymaga 1-2gb Wiecej Ramu Itd.. Jak się ma system inny niż XP'ek :) Także System tu nie wini Tylko Stare nie szanowane, a tym bardziej nie czyszczone zewnętrzenie jak i wewnętrznie podzespołów . :) Masz Toostera Zapraszam do Mojego Poradnika. Jezeli Interesuje Cie zwiększona Ilość FPS'ow Po przez czyszczenie. ;)

- Pozdrawiam. :)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a słaby komp win7/vista? Aha...Bardzo jest przydatny ten co wyłącza ten client śmieszny u mnie na win7 dodaje ponad 25fpsów! Mam czasami 95/96 fpsów a z tym to 70-/+. 

Opublikowano

Jest jeszcze jeden sposób, może opisany. To tak:

1. Ściągamy program Open Broadcaster Software.

2. Odpalamy.

3. W opcjach obrazu zaznaczamy opcję Wyłącz aero przy starcie

Dostępne dla posiadaczy systemu Windows 7/8. Znacząco lub bardzo znacząco zwiększa ilość fps.

Plusikiem nie pogardze <: .

Pozdrawiam

• 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...