Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć ilość FPSów w League of Legends

Rafcioext

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak mam rozumiec z tym Gboost to yes/no - chodzi o to, ze gdy klikam yes to wtedy program to wylacza ? 

Opublikowano

najlepszymi opcjami zwiekszenia fps jest zmniejszenie ustawien graficznych i powylaczanie zbednych programow i w menedzerze zadan dac na proces wysoki ;d

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znowu miałem bardzo długą przerwę od tego forum. Myślę nad wprowadzeniem czegoś w rodzaju kolejki diagnostycznej dla osób, które widzą gołym okiem spadek wydajności ich maszyn. Usuwałbym wtedy wirusy, możliwe - że też zachęciłbym do umożliwienia pracy zdalnej. Oczywiście wszystko na podstawie analizowania logów OTL, a - że jeszcze skryptów nie potrafię pisać i od jakiegoś czasu zacząłem się w coś takiego mocno angażować to myślę, że może w tej sprawie coś dla was zrobię~.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Jak znajdę chwilę wolnego czasu to nie ma sprawy. Aczkolwiek na ten moment nie mam go dużo.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Głównie chodzi mi tylko o 1 screen z ccleanera jakie mają być tam te te opcje. Proszę znajdź chwilę czasu chociaż na ten 1 screen albo napisz, które opcje mają być zaznaczone.

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to napisał, jeżeli nie to możecie zainstalować LoL Tweak 1.6

Klikacie 'Install' > tam gdzie macie lola (np u mnie) C:\Riot Games\League of Legends

Dodało mi to 30FPS'ów, więc myśle że dużo. :)

Nie instalujcie innych wersji, bo nic nie dają (tylko zaśmiecają).

Pozdrawiam

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Jak mam tego lolclientsuspender to jak odpalam grę loguje się odpalam suspendera i dobiero odpalam szukanie przeciwnika i gra się już potem załąduje to w menadżerze dalej mam lolclient tak ma być ? czy coś nie działa ?

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale żaden z powyższych sposobów mi nie pomaga. Jak ustawie sobie wszystko na low, to nadal mam 25-30 fps. Gboost nic mi nie daje. Macie może jakieś pomysły co jest źle. Mam Windowsa XP sp3. Kiedyś miałem 7 i miałem 60fps

@Edit

naprawione, miałem w biosie ustawiony procesor na 2 razy wolniejszy niż powinien być :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

teraz to ja mam 180 fps ;)

Po 100 czy nawet mniej fps'ach nie widać różnicy c:

Ale zawsze miło popatrzeć na duże liczby :D

Opublikowano

lolclientsuspender nie działa mi wie ktoś może dlaczego ? lolclient dalej zabiera mi tyle samo pamięci mimo odpalonego programiku nawet przenosiłem do folderu z grą i odpalam jako administrator tryb zgodności nic nie pomaga

Opublikowano

Jak ściągam ten program GBoost to wyskakuje błąd : No Boost List 

I jakie dać wartości w reg edit , jak we właściwościach systemu pisze mi

Procesor 2,91GHz , 1,75 GB RAM .??

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...