Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć ilość FPSów w League of Legends

Rafcioext

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poradnik jest swietny, ogolnie nie mam tego typu problemow w lolu ale widze ze dosyc sie znasz, i gratulacje za to. Ciekawe jest tez to ze gdybys mial dobrego kompa to pewnie mial bys w dupie ten poradnik i gral bys na full hd. a tak los dal ci troche parnika i nauczyles sie wielu rzeczy ktore zdecydowanie Ci sie przydadza w przyszlosci

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

też grałem na takim kompie koksu ale nie miałem 1 fps miałem ciut więcej ale też się nie dało grać. Ile masz ramu? Jak poniżej 2gb to zmieniaj na xpeka najlepiej chyba.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ja mam 1fps procek 1,8ghz nie mogę podkręcić bo zwale procek a grafa to VIA9 chrome i co robić? dodam że mam win7

Windows 95 ? ; d , lub xp zainstaluj
Opublikowano

Prawdopodobnie większość z was to zna ale polecam wyłączenie w procesach pmb.exe mi fps'y skoczyły o około 5-10 za samo wyłączenie tego

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Jedyne co bym dodał to.. - spoilery :) Teraz to wszystko się trochę zlewa. Ale lajk leci

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Świetny poradnik , lecz niestety nie będe z tego korzystał , gdyż zawsze mam z 60 FPS'ów więc mi to jest niepotrzebne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...