Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak niestety ;s, ale pocieszającą wiadomością jest fakt że Jordi Alba już jest na treningach (wyleczył grypę)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I po co ta prowokacja?

Bo chce być fajny, ale z zimna traci się rozum xD Nie ma sensu na niego zwracać uwagi. Ponawiam pytanko, z kim gra Barca drugi mecz?:D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po co ta prowokacja ? Reszta wbija do nas do tematu i cytuje :

Real cieniaski :/ niestety ale barcelona jest lepsza , dziękuje i zapraszam do tematu obok
0_91082e6eaeccd8f963cc4c7e183b07c1.jpg

Proszę, na mrozy w Madrycie ;)

Ale i tak każdy się będzie czepiał mnie oczywiście

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Po co ta prowokacja ? Reszta wbija do nas do tematu i cytuje :

Ale i tak każdy się będzie czepiał mnie oczywiście

Dobra, ale to jego się czepiaj w tamtym temacie, zachowaj klase i nie zniżaj się do jego poziomu, proste.

Opublikowano

Jak się tak lubicie spinać to proponuję umówić się i zrobić ustawkę w lesie 5vs5 i tam sobie wyjaśnicie kto ma racje -,-

Kłócicie się który klub ma lepszych "aktorów" a taka prawda że i Real i Barca to są symulantki, nic na to nikt poradzi i to jest śmieszne że kłócicie się kto ma większych. Taka natura Hiszpańskiej piłki, słabe kino to poprawiają akotrząc w piłce nożnej. Każdy wie kto jest OBECNIE lepszy bo spojrzy na tabelę, RM wygrał ligę w tamtym sezonie - był lepszy, Barca kroczy po wygranie w tym sezonie - bo jest lepsza. Spinaniem nic nie osiągniecie bo taka prawda że racji nie macie.

Jakbyście się kłócili kto ma lepszą obronę, kto pomoc - tak to ma sens, bo zawsze w klubach będą jakieś słabsze formacje (Barca - Valdes drybler np.)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

do kibiców: Jak tam wrażenia przed dzisiejszym meczem ;> ? według mnie powinien to być w miarę łatwy mecz, ale nie zdziwię się jak dojdzie do jakiejś niespodzianki :D

Opublikowano

Puyol-y-Pique-celebran-la-vict_54300011948_54115221155_600_244.jpg

Barça będzie próbować uruchomić maszynę w rozsądnym terminie. Carles Puyol i Gerard Pique, dwa najlepsi środkowi obrońcy w drużynie, czekają na El Clásico , rozgrywane 7. października. Możliwość zagrania w tym meczu pierwszego z nich niemal graniczy z cudem, choć przeglądając dotychczasową karierę kapitana Blaugrany, nie będzie to pierwszy taki powrót.

źródło:

http://fcbarcelona.pl/news/Puyol-i-Pique-chca-zagrac-w-El-Clasico-613?kohanasession=1e4d4caf27d7d482af781b76c536398a

No to miejmy nadzieje że się uda :)

Opublikowano

ty się lepiej módl żeby dzisiaj Real wygrał bo coś ostatnio cienko z nimi w tej lidze ^^

Opublikowano

Niby takich mają wychowanków, a wykupują perełki Arsenalu. Bo to my mamy jedną z najlepszych szkółek ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Song nie jest wychowankiem Arsenalu.

Fabregas też.

Walcott też.

Oxlade też.

Gibbs też.

I gdzie masz tych wychowanków? Jedyni to Frimpong i chyba Wilshere. Ale trzeba przyznać, że Wenger ma nosa do młodych i sprowadza ich w wieku 15-23, a potem sprzedaje z 10xkrotnym zyskiem+

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

UP@ Sarkazm ;) ?

Wiem ,że bardzo dobrą szkólkę ma też Ajax Amsterdam. Poza tym teraz City buduje szkółkę na którą szejk wydale kolejny miliard +-.

Opublikowano

tak Arsenal ma bardzo dobra szkółkę podobnie jak BVB czy Ajax, tylko czy musi o niej być głośno w całej europie? Szkolą tam solidnych piłkarzy. Tam są o wiele lepsze szkółki niż w Madrycie

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...