Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszne, nawet nie wiesz co oni tam mówią do siebie ale i tak wiesz lepiej. Sfaulował go, dostał czerwoną to po chuj cała ławka rezerwowych barcy od razu leci do niego ?

To jest ich taktyka, wywrzeć presje na arbitrze aby jego decyzja była na ich korzyść a potem i tak jest na Real.

chodziło ci pewnie oto że Taktyką realu jest

wkurwianie się pod koniec meczu i faulowanie bez powodu ?

Nie dziwie się że cała ławka Rezerwowych wstała , postąpił bym tak samo

Opublikowano

*postąpiłbym sory nie zauważyłem .

Wiem dobrze o co chodzi opisze w skrócie

1.Marcelo sie wkurwił bo przegrali mecz

2.Postanowił sfaulować piłkarza

3.Sędzia odgwizdał faul

4.Marcelo czerwona kartka i Oezill ( którego wg nie było na boisku )

Opublikowano

Ja nie chcę się wtrącać ani nic . Chcę po prostu zmienić temat . Wy nie widzicie innej piłki i innej rywalizacji niż tylko między Barceloną i Realem ? Mnie osobiście wkurwia to że och Real! Och Barca ! Ale ludzie są też inne może nie lepsze kluby ! Do realu osobiście nic nie mam , ani do barcy ale nudzi mnie to że niektórzy nie widzą nic innego oprócz tych dwóch druzyn . Jestem fanem Chelsea od mniej więcej 3 lat . Przez pewien okres byłem " jebanym sezonowcem".

Potem zrozumiałem że jednak jestem w głebi gdzieś tam jestem fanem Chelsea . Byłem im wierny na każdym kroku jak przegrywali zawsze sobie mówiłem "odrobią to".

U mnie w klasie są same sezonowce tylko paczą czy Barca lub Real popełni jakiś błąd . Najbardziej mnie wkurwia to że u mnie mówią do "kibiców" Barcy "ff tysionc dziewięćset kturymśś tam było 11-1 ! " Nie wiem po co to , ale powiem Wam że pozamykałem wszystkim mordy bo się założyłem praktyczne z 3/4 szkoły że ubiegłoroczną LM wygra Chelsea . [Jeden gość postawił swoje PSP , ale jak sie jego matka dowiedziała to niezłe manto wyrwał] Wszyscy się ze mnie śmiali , ale ja i tak po cichutku im byłem wierny . Najgorszy punkt to był jak Chelsea dostała z Napoli . Oczywiście śmiech jaki to real jest i barca , że oni takich błędów nie popełniaja , zresztą mniejsza z tym . Jak doszedł finał między Bayernem a Chelsea'ą To się wszyscy zdziwili . Osobiście w tamtej LM kibicowałem jeszcze Realowi . Najbardziej podniosło mnie to że Chelsea wygrała z Barceloną . Naprawdę katalończycy nie umieją przegrywać bo jak poszedłem do szkoły na 2 dzień to od razu na wejściu usłyszałem że "wygrałeś na farcie" . Podsumywywując napisałem książkę :) To było jedyne co mnie denerwowało . Powiem szczerze że nie dziwię się że Chelsea nie wygrała z Juve [2-2] . Przecież DiMateo Stawia na nowy skład i muszą się zgrać . Co do realu gra jest spoko , tylko tyle że ja bym popracował nad obroną . Co do Cristiano i Messi'ego jestem fanem ich techniki dryblingu . Tyle ode mnie , nie pszcie głupich komentarzy chociaż raz w życiu zamknijcie gębę a własne zdanie zachowajcie dla siebie . Nie chciałem nic namieszać , po prostu powiedziałem co chciałem powiedzieć . Miłej lektury :)

I bardzo mnie wkurwia jeden sędzia ale nie pamiętam imienia . Wiem tylko tyle że sędziował mecz Chelsea - Barca LM 2011

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

To był Web czy jakoś tak, ten co dał Austrii karnego podczas euro 2008

tamten mecz to kolejny przykład jak faworyzowana jest barca. Ile tam powinno być karnych dla chelsea ? 3 ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Odpierdolcie się kurwa od tej barcy czy ona wam coś zrobiła ?

to że Real nie umie przegrać z godnością to ^^^^^^^^^^

Mam dla was pomysł zróbcie temat ,,Gnoimy Barce "

Nie jestem ani za Barcą ani za Samolubskim Realem , poprostu jak kolega wyżej jestem za Chelsea -_-

Opublikowano

No właśnie ten Webb ... Nie chodzi mi o ten mecz z 2010 tylko z 2011 bo on też go sędziował

Odpierdolcie się kurwa od tej barcy czy ona wam coś zrobiła ?

to że Real nie umie przegrać z godnością to ^^^^^^^^^^

Mam dla was pomysł zróbcie temat ,,Gnoimy Barce "

Nie jestem ani za Barcą ani za Samolubskim Realem , poprostu jak kolega wyżej jestem za Chelsea -_-

Czytałeś to co JA napisałem ?

Nie ma co się kłócić , swoje powiedziałem :)

Co sądzicie o Manchasterze City ?

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Chodziło mi oto co napisał Cristiano

tamten mecz to kolejny przykład jak faworyzowana jest barca. Ile tam powinno być karnych dla chelsea ? 3 ?
Opublikowano

Sorry ! Co sądzicie o MC ?

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Przyszedł bogaty szejk i myśli że za kasy będzie miał super pro elo drużyne :> Real potwierdził w ubiegłym meczu że to za pewna siebie drużyna

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Yodix @ Ty wez kur*a wyjdz z forum bo mowisz ze jestes za barca teeraz wyjezdzasz ze za Chelsea to nerwy juz mi leca.. ogarnij sie . (sorry za slowa no ale ilez mozna sluchac tych wypocin. Jak CHelsea przegra z barca to juz wielki fan katalonczykow bedzie ;x)

Frozze , piszesz ze popracowalbys nad obrona Realu .. jak dla mnie jedna z najlepszych na swiecie obrona ;)

JAKI WYNIK JUTRO OBSTAWIACIE ?

ja 5-0 dla Realu

Opublikowano

Yodix @ Ty wez kur*a wyjdz z forum bo mowisz ze jestes za barca teeraz wyjezdzasz ze za Chelsea to nerwy juz mi leca.. ogarnij sie . (sorry za slowa no ale ilez mozna sluchac tych wypocin. Jak CHelsea przegra z barca to juz wielki fan katalonczykow bedzie ;x)

Frozze , piszesz ze popracowalbys nad obrona Realu .. jak dla mnie jedna z najlepszych na swiecie obrona ;)

JAKI WYNIK JUTRO OBSTAWIACIE ?

ja 5-0 dla Realu

Nie kur*wa bo mam takie same prawo jak ty

Nigdy nie mówiłem że jestem za Katalończykami .

Opublikowano

Zagraniczne: FC Barcelona,Borussia,Chelsea

Polskie: Nie ma komu kibicować .... jeśli już to Śląskowi ..

ohoho i nie mowiles ? ;x

Od wyniku z Rayo zalezy to czy Real przylozy sie do gry czy bedzie gral lipe :X

Opublikowano

Mhm , żaden z realu nie był w czołówce TOP11 obronców ...

Stoke - Chelsea 0:1 ! Nareszcie bramka Cole'a

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Mhm , żaden z realu nie był w czołówce TOP11 obronców ...

Stoke - Chelsea 0:1 ! Nareszcie bramka Cole'a

Ramos na pewno ;) Pewnie znalazłoby się miejsce dla Pepe :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Hahaha..

'Na stadionie Rayo wysiadł prąd. Nie ma światła, piłkarze nie mogą wyjść na rozgrzewkę, a kibice na stadion, bo nie działają bramki... Jest zagrożenie opóźnieniem lub przełożeniem meczu.

Hiszpania XXI wieku.'

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Ciąg dalszy.

Działacze Rayo potwierdzają, że był to sabotaż. Pracownicy dostali czas do 22 na naprawę światła.

Martín Presa, prezes Rayo, mówi: "Zostaliśmy ofiarami sabotażu". Ktoś poprzecinał kable.

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...