Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra [WL] [DEDYK] [No-P] W stylu Kwadratowej Masakry!

Faflik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:MrFruit

Imię: Jasiek

Staż w Minecraft: Od Alphy 1.3 :P

Numer GG: 26634274

Masz mumble?:Nie

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Lubię ograniczoną ilość żyć, na takim serwerze grają przeważnie ogarnięci, fajni ludzie.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:Tak, miałem z takim serwerem styczność 2 razy.

Coś o sobie: Mam wiele ciekawych pomysłów co do budowli itp. itd. Staram się być miły co do graczy i pomagać im w problemach.

mca.png

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: arofaz

Imię: Arkadiusz

Staż w Minecraft: Od Beta 1.3

Numer GG: 2541846

Masz mumble?: Nie, TS3

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Lubię

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Tak ;c

Coś o sobie: Murzyni jedzą ludzi, a ludzie przez to giną :/

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

23 lata a piszecie "dzieciami" faceplam

Zwykła literówka.. Eh.. Dlaczego znajdują się tacy ludzie, że znajdą jeden błąd i od razu cały serwer do dupy? Zresztą, nie grałeś - nie wiesz co tracisz :)

Opublikowano

Nick:domi123451

Imię:dominik

Staż w Minecraft:od 1.2.6 alpha

Numer GG:brak

Masz mumble?:tak

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:Bardzo Lubie Kwadratową Masakre

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:Nie

Coś o sobie:Lubie Żelki ^^ I Nie Gryze

Opublikowano

Nick: SlingshotSC

Imię: Kamil

Staż w Minecraft: 2lata

Numer GG: Nie używam tego szajsu

Masz mumble?: Nie

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Ponieważ brak już porządnych serwerów.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Tak ale H@ dal się oszukać i stracił ten serwer

:(

Coś o sobie: Lubie dobry rap i nie lubię dyskutować z debilami

;)

Kontakt E-Mail: [email protected]

OYViJFL.png

Opublikowano

Nick: DamiX55

Imię: Damian

Staż w Minecraft: rok

Numer GG: 40806022

Masz mumble?: tak

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: ponieważ nudzi mnie tryb single player i sg

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: tak

Coś o sobie: Mam na imię Damian interesuje się wrestlingiem i lubię wrony :D

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Nick: pepeen

Imię: Piotrek

Staż w Minecraft: Początki bety coś ponad rok temu

Numer GG: 9478702

Masz mumble?: Nie, ale to nie problem pobrać

:)

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Lubię próbować nowych rzeczy i z chęcią pogram na waszym serwerze. Za tym idzie chęć poznania nowych osób które będą ogarnięte i umożliwią normalną rozgrywkę, bo mało jest już takich serwerów

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Nie

Coś o sobie: Aktualnie będę rozpoczynał naukę w liceum. Uczę się programować i robić strony internetowe. Od paru lat zajmuję się grafiką komputerową i montażem filmów. Po za światem komputerowym gram w piłkę nożną i jeżdżę na mtb

:) .

Opublikowano

Nick: ballu

Imię: ---

Staż w Minecraft: Od Alphy

Numer GG: Podam na PW

Masz mumble?: Tak

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Ponieważ szukam nowych znajomości grałem na kilku serwerach tego typu ale zazwyczaj kończy się to tak że grają tam 2-3 osoby więc to nie ma sensu

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Tak jak wspomniałem wyżej tak grałem.

Coś o sobie: Wolnych chwilach spędzam czas przed komputerem lub z dziewczyną czy też na piwku z kumplami

:) Na co dzień studiuje :)

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Nick; Creeemm

Imię: Piotr

Staż w mc: około roku

Numer gg: 42781988

Masz Mumble? nie posiadam.

Dlaczego chcesz na takim serverze zagrać?: Ponieważ pierwszy raz widzę się z takim serverem :)

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serverze? nigdy

Cos o sobie: W mc gram ok. rok, mam swój server oraz server partnerski, Na wielu servach byłem modem/adminem, znam komend WG WE citizens LWC :). Budować ? hmm zależy raz buduje brzydko jak nie pomyśle, a jak pomyśle to dość ładnie, a tak ogólnie to średnio :D Lubię komputer więc znajde czas *:D*

Opublikowano

Nick:Adikosik3

Imię:Adrian

Staż w Minecraft:Od 1.2

Numer GG:39002187

Masz mumble?:TS'a , ale mogę pobrać

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:Zawsze chciałem zagrać na serwerze takim.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:Nie , ale chce zagrać.

Coś o sobie:Lubie gry , informatyke.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Nick: MociuPL

Imię: Daniel

Staż w Minecraft: 2lata

Numer GG: 43808035

Masz mumble?: Nie

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Wydaje się fajny ;pp

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Tak

Coś o sobie: Mieszkam niedaleko Rzeszowa, kumple mówią mi Serek (nie pytajcie ;])

Moje hobby to piłka nożna i komputery, w wolnym czasie gram w Fife lub Minecraft ;p

No to by było na tyle.

Z góry dzia ;p

15wjo00.png

Sygnatura By Subli

Opublikowano

Nick: DarkHunterII

Imię: Michał

Staż w Minecraft: 1,5roku

Numer GG: 42516496

Masz mumble?: tak

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: bo lubię budować, pomagać innym oraz zdobywać doświadczenie wy budowaniu od innych graczy.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: tak, grało mi się bardzo przyjemnie.

Coś o sobie: lubię bawić się informatyką oraz grać w gry, ale także poświęcam dużo czasu na gry w piłkę nożną i kosza.

Opublikowano

Zwykła literówka.. Eh.. Dlaczego znajdują się tacy ludzie, że znajdą jeden błąd i od razu cały serwer do dupy? Zresztą, nie grałAś - nie wiesz co tracisz :)

Nie powiedziAłam że jest do dupy. Tylko zwróciłam uwagę. Czytaj wyraźnie. Teraz i tak bym nawet nie była przyjęta ;p

0de87266d64533ffafcab74a8ffbd25a.jpg

Opublikowano

Nick: Barteelo

Imię: Bartek

Staż w Minecraft: 3 lata

Numer GG: Nie posiadam

Masz mumble?: nie

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać? Bo lubie batony?

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: nie wiem ;P

Coś o sobie: jestem fajny

xD

Opublikowano

Nick:fibak

Imię:Jakub

Staż w minecraft:1.7.3

Numer GG:37798609

Masz mumble?:nie ale na wymagania serwera mogę ściągnąć

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:Chciałbym na tym serwerze zagrać ponieważ czekałem na coś takiego jak ten serwer

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:Tak z kuzynem i moimi kolegami

Coś o sobie: Jestem rozrywkowy znam dużo żartów.Lubie sobie pograć na komputerze w minecrafta cs'a a na dworze w piłke nożną siatkówkę i badmintona :D

Opublikowano

Nick: ICraftOne

Imię: Kamil

Staż w Minecraft:Od Alphy 1.1.2

Numer GG:42706871

Masz Mumble:Oczywiscie ze tak.

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Bo na singlu glupio sie gra wole na multi i szukam serva taki jak ten.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Tak

Coś o sobie:Jestem kamil. Moje hobby to pilka nozna i MC. Mam 14 lat i chodze do 1 gimnazjum.

Czekam :)

Opublikowano

Nick:

Imię: Dawid

Staż w Minecraft: Nie wiem dokładnie ile ale troszkę tego było

Numer GG: 6898278

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Chcę się dobrze bawić z ludźmi na tym serwerze. Liczę, że będę miał szansę poznać smaki tego serwera.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Mniej więcej tak.

Coś o sobie:

Mam 16 lat, w minecrafta gram sporadycznie. Jestem raczej sympatyczną osobą. Jeżeli ktoś nie jest wobec mnie wulgarny etc w 90% nie będę wykazywał żadnego agresywnego zachowania. Jeżeli ktoś próbowałby się ze mną dogadać nie widzę żadnego problemu w tym.

Opublikowano

Nick: mala_evv

Imię: Weronika.

Staż w minecraft: od wersji 1.2.3 bodajże.

Numer GG: 25856920 Ale nie zawsze siedzę na gadu.

Masz mumble? : Kiedyś korzystałam z tego komunikatora tak więc posiadam. (również mam mikrofon)

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać? Odpowiedź jest banalnie prosta. Nie lubię grać sama, a taki serwer jest podobny do singla, tylko że gra się z przyjaciółmi. Natomiast komunikator glosowy jeszcze dodaje temu wszystkiemu dodatkowego uroku.

Czy grałaś (pozwoliłam sobie zmienić formę) już kiedyś na takim serwerze? Grałam. Kiedyś z kolegami z klasy, innym razem ze znajomymi z gier innego typu. Jeszcze kiedyś udało mi się wbić do 3 youtuberow na 1 odcinek. (czasami nadal tam gram)

Coś o sobie: Nie znoszę pisać o sobie.. No ale jak mus to mus. Mam na imię Weronika, jednak po biezmowaniu będę używać drugiego imienia, od którego wziął się mój nic. (evv- ewa, mala- od mojego niskiego wzrostu. Mam zaledwie 148cm) Interesuje się grafiką komputerową, sportem. Uwielbiam zwierzęta. Niestety, przyznam się, ale jeszcze nie posiadam konta premium w minecrafcie. To chyba tyle. Bliżej się poznamy jak mnie przyjmiecie. ;-)

Ps Przepraszam za brak kolorków, sweetasnych odstepow itp. Ale jest już w pół do pierwszej i na dodatek siedzę na telefonie. POZDROO!

0de87266d64533ffafcab74a8ffbd25a.jpg

Opublikowano

Nick:Lily

Imię:Monika

Staż w Minecraft:Od 2 wersji Alphy

Numer GG:37246461

Masz mumble?:Tak

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:Chcę zagrać na tym serwerze ze względu na to iż podobno jest on najlepszy dla tego typu rozgrywki

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:Niestety nie miałam styczności.

Coś o sobie:Lubię budować się w górach ^^ A tak w realnym życiu interesuję się głównie modą. ;P

Opublikowano

Nick:Raydom (Mam Premium)

Imię:Olaf

Staż w Minecraft:2 lata

Numer GG:44002826

Masz mumble?:Mam

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:Bardzo lubię grać na takich serverach zawszę marzyłem ,żeby zagrać u skkf a tu proszę

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:Nie ale bardzo chciałbym spróbować

Coś o sobie:Lubie minecraft basseball bardzo chciałbym znaleść się na takim serverze

76561198035884547.png

Opublikowano

Nick: Milczar92PL ( posiadam konto premium )

Imię: Adrian

Staż w MC: około 1 roku a na multi od 6 miesięcy

Numer GG: 9138523

Masz mumble?: Nie, nie posiadam ze względu na to że nie mam dobrego mikrofonu.

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Od dawna poszukuje serwera w stylu " Kwadratowej Masakry " SKKF'a i to jest pierwszy jaki widzę. A więc chętnie bym na nim zagrał.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Grałem na wielu serwerach: Surwiwal, FB, tekkit, hardkor. Ale na takim jeszcze nigdy.

Coś o sobie: Jestem ogarnięty, pomocny nie szukam zwady. Na codzień pracuje a w wolnym czasie gram w MC, TF2 lub CS. To chyba tyle.

Pozdrawiam Administaracje!

Opublikowano

Nick: RabbitTM

Imię: Michał

Staż w Minecraft: 1 rok

Numer GG: 1688326

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Lubie takie serwery gdzie można spokojnie pograć, pobudować, etc.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Kolega miał taki i było fajnie xD

Coś o sobie: Czeeesć, jestem Michał, mam 15lat i jestem ogarnięty. Po mutacji. Lubie ciasto, najbardziej sernik. I lubie grać w gry. :rolleyes:

Opublikowano

Nick:TheQuickTime

Imię:Marcel

Staż w Minecraft:Od Alpha 1.2.2

Numer GG:Nie posiadam.

Masz mumble?:Oczywiście.

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:Chciał bym poznać nowe osoby i pograć z nimi.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:Tak grałem , lecz wszędzie byli grieferzy.

Coś o sobie:Interesuje się informatyka,oprogramowaniami,grami i dziewczynami ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...