Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciasta Masakra [WL] [DEDYK] [No-P] W stylu Kwadratowej Masakry!

Faflik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:harem98

Imię:Paweł

Staż w Minecraft:1.3 beta

Numer gg:44454036

Masz muble?:Nie.

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:Ponieważ od dawna szukalem czegoś takiego!

Czy graleś kiedykolwiek na takim serwerze?:Nie

Coś o sobie:Jestem 16-latkiem lubie grac w różne gry komputerowe,interesuje się sportem! I to tyle w tym temacie.

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Nick: Bartas06

Imię: Bartek

Staż w Minecraft: Gram od wersji 1.3 beta

Numer GG: 42996631

Masz mumble?: Nie mam

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Ponieważ lubię tego typu serwery. Chciałbym się rozerwać. W dodatku widzę, że administracja to nie dzieciaki.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Tak, ale nie zbyt długo

Coś o sobie: Jestem z Poznania, posiadam własny serwer i znam się na pluginach. Lubię jeździć na desce. Co by tu jeszcze mówić? Minecraft to moje hobby.

Proszę o rozpatrzenie .

25 Postów : TAK

50 Postów : TAK

100 Postów : NIE

200 Postów : NIE

Opublikowano

Nick: BieloLP

Imię: Dawid

Staż w Minecraft: od wersji 1.5

Numer GG: 39683022

Masz mumble?: Tak

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Serwer wydaję się bardzo fajny i z ogromną chęcią bym na nim zagrał

:)

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Tak oczywiście grałem.

Coś o sobie: Mam na imię Dawid , mam 15 lat i jestem z małej miejscowości Wysokie Mazowieckie . Uwielbiam grać w minecraft'a na serwerach z miła atmosferą

:) Kręcę troszke filmów na youtube , mam własnie radio i nie wiem co jeszcze ;) . Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick: Moddex / Prototypy

Imię: Emil

Staż w Minecraft: rok

Numer GG: 26647735 (ale bardzo rzadko wchodzę dlatego też podam skype: Moddexon)

Masz mumble?: Tak

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Lubię poznawać ludzi a ten serwer wygląda na ogarnięty więc liczę że mnie przyjmiecie.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Tylko raz

Coś o sobie: Interesuję się moddingiem, grafiką 2D, tworzeniem muzyki bitowej itd. Jestem twórcą paczki modów Scarry Horror pack na której aktualnie gra wiele youtuberów w tym minecraftblow. Z charakteru myślę że jestem ok nie zamulam ani takie te :P

Opublikowano

Nick:LanoMC

Imię:Patryk

Staż w Minecraft: Od bety 1.8.1

Numer GG:39453342

Masz mumble?:Tak

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ nigdy na takim nie grałem i chce spróbować

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: niestety nie

:(

Coś o sobie:Mam na imię Patryk lubię grać w minecraft'a uczę się robić serwer, jestem miły i lubię pomagać innym

Opublikowano

Nick: KSC21 [KGaming]

Imię: Kacper ;)

Staż w Minecraft: Ok. roku.

Numer GG: 10035208

Masz mumble?: Tak.

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Zapowiada się on dosyć fajnie, chciałbym zostać na nim dłużej, o ile mi się spodoba ;)

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Nie >_<

Coś o sobie: Nie wiem co mam tu napisać, od tego jest TS3/Mumble/Skype etc. ^^

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Nick: SebaSKPL

Imię: Sebastian.

Staż w Minecraft: Gram w Minecrafta dobry rok

:D.

Numer GG: Niestety nie mam.

Masz mumble?:

Niestety nie mam.

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Chce zagrac na tym serwerze poniewaz lubie serwery typu survival a w szczegolnosci takie jak serwer skkf'a.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Gralem na serwerach tego typu, lecz nie byly one zadowalajace.

Coś o sobie: Otoz nazywam sie Sebastian, mam 15 lat, lubie uprawiac sporty, grac w gry komputerowe i gry na PS3. Jestem bardzo wielkim fanem minecrafta, niestety bez premium

:D

Ip serwera prosilbym o wyslanie do mnie na PW, dlatego ze nie mam Mumble ani GaduGad.

Z gory Dziekuje

:D

Pozdrawiam SebaSKPL.

Opublikowano

G.png

Nazwa serwera: Kanciasta Masakra

IP serwera: Jeżeli zostaniesz przyjęty - podamy

;)

UWAGA!

Serwer startuje w Poniedziałek!

:) Spokojnie możecie się wpisywać na W-L.

P.png

Rodzaj Serwera: Kwadratowa Masakra

( Niestety brak pluginu LifeMC, ma za dużo bugów. Gdy naprawimy bugi to z pewnością dodamy ten plugin na serwer.

Hosting Serwera: Dedykowany

PvP: Nie

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty: 30

Biala Lista: Tak

Nether: Tak

Pluginy: Pluginy podobne do Kwadratowej Masakry

Załoga:

[Admin] MacPol

[Admin] Arci19pl

[Moderator] Faflik

D.png

Jest to serwer podobny do Kwadratowej Masakry od skkfa. W postach piszcie podania na ten serwer. Admini serwera mają 23 lata także nie będzie problemów z dzieciami. Prowadziliśmy już serwery typu RP,FB czy survival. Znamy się na rzeczy

;)

Wzór podania:

Nick:

Imię:

Staż w Minecraft:

Numer GG:

Masz mumble?:

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?:

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?:

Coś o sobie:

Gdy zostaniesz przyjęty powiadomimy Cię o tym na gg lub zaprosimy na mumble jeżeli masz.

Zapraszamy na nasz mumble!

IP Mumble: 91.204.161.85 Port: 25091

Nick:EDSSON

Imię:Radek

Staż w Minecraft: Gram pół roku.

Numer GG:44243340

Masz mumble?: Nie ,ale na potrzeby serwera mogę pobrać.

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać? Lubię serwery typu surwiwal.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Nie >_<

Coś o sobie : Spędzam przed komputerem 2-3 godz lubię piłkę nożną. Nienawidzę dzieci neo.

Opublikowano

Na jak dlugo jest oplacona maszyna ?

Czy to tylko czesc serwera ?

Jakies screeny ?

Chetnie pomoge komus kreatywnemu w utrzymaniu ciekawego serwera gry (nie tylko MC)... Masz pomysl zglos sie do mnie .
Gotowe dzialajace serwery Gier - maja gwarancje Sponsoringu!!! , wystarczy ze udowodnisz popularnosc serwera pokazujac statystyki lub w inny sposób .
Placisz za serwer ? nie starczy ci na kolejny miesiac ? to wlasnie do mnie napisz .
Kontakt : sms : 512623706 mail : [email protected] i PM na forum.... forum oraz strona glowna www.woox.pl

Opublikowano

Maszyna jest opłacona do 1 października, ale każdy musi płacić za swój slot po 3 dniach gry. Np. ktoś zaczyna 1 września to ma czas do 4 września kupić slot, a inaczej nie będzie grał na tym serwerze.

Część serwera? Jak to część serwera? O co ci chodzi?

Screeny może dodam, o ile znajdę czas.

Opublikowano

Na jak dlugo jest oplacona maszyna ?

Czy to tylko czesc serwera ?

Jakies screeny ?

Nie wierzę że serwer został opłacony.

Trzeba płacić za swój slot, co nie jest normalne na zwykłym serwerze.

Myślę że wyciągają pieniądze na Was a za jakiś czas serwer padnie, choć tak nie myślę, życzę jak najlepiej.

Chciałbym tylko dodać że to jest wyłudzanie pieniędzy od innych.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Skoro masz nie standardowy port domyslam sie ze jest juz zajety , wiec serwer jest wspoldzielony z innymi uslugami .

No nic zobaczymy

Chetnie pomoge komus kreatywnemu w utrzymaniu ciekawego serwera gry (nie tylko MC)... Masz pomysl zglos sie do mnie .
Gotowe dzialajace serwery Gier - maja gwarancje Sponsoringu!!! , wystarczy ze udowodnisz popularnosc serwera pokazujac statystyki lub w inny sposób .
Placisz za serwer ? nie starczy ci na kolejny miesiac ? to wlasnie do mnie napisz .
Kontakt : sms : 512623706 mail : [email protected] i PM na forum.... forum oraz strona glowna www.woox.pl

Opublikowano

Wzór podania:

Nick:

Imię: Damian

Staż w Minecraft: Od września 2011

Numer GG:

Masz mumble?: nie

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: ponieważ lubię serwery tego typu.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: nie, ale oglądam odcinki kilku youtuberów z kwadratowej masakry.

Coś o sobie: Mam 14 lat. Nie toleruję grieferów, cheaterów, trolli itd. Nie chce mi się rozpisywać...

bird_s10.png

administracjo łaskawa, proszę, zdejmnij mi te 0% :D

Opublikowano

Nie wierzę że serwer został opłacony.

Trzeba płacić za swój slot, co nie jest normalne na zwykłym serwerze.

Myślę że wyciągają pieniądze na Was a za jakiś czas serwer padnie, choć tak nie myślę, życzę jak najlepiej.

Chciałbym tylko dodać że to jest wyłudzanie pieniędzy od innych.

Zastanów się co ty mówisz. Pieniądze nie idą do nas tylko do hostingu, head admin nie będzie opłacał serwera 50 zł miesięcznie. Sponsora też nie mamy, dlatego wymyśliliśmy, że każdy kupuje sobie slot na serwer i tyle.

Opublikowano

Nick : eggsfruit (Premium)

Imię : Adrian

Staż w Minecraft : Beta 1.4 - Teraz

Numer GG : Nie używam. Mogę podać skype na PM.

Masz mumble? : Tylko TS3, ale można zawsze sobie zainstalować

;)

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać? : Znudziły mi się SG, Ponieważ, gdy wszyscy z YT zaczęli nagrywać te Igrzyska Śmierci, to już nie stało się takie fajne.

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze? : Grałem, tylko że sam zakładałem taki serwer na Lanie przez Hamachi i grałem tam z kumplami

;)

Coś o sobie : W czasie wolnym uwielbiam pograć sobie w LoL'a, pobudować w Minecraft, posłuchać muzyki, pooglądać streamerów i jeździć na rowerze. Jestem w miarę spokojny, jeśli nic nie wyprowadzi mnie z równowagi.

Jeśli się dostanę, to proszę o kontakt na PM.

Opublikowano

Nick : KacperowyPL

Imię : Kacper

Staż w Minecraft : Z rok będzie :D

Numer GG : 23581940

Masz mumble? : Nie posiadam

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać? : Raczej to jest fajny serwer, napewno miła administracja dlatego chce zagrać

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze? : Tak Gram ciągle na serwerach :D

Coś o sobie? : Jestem Ogarnięty, gram z umiarem w Minecraft

Opublikowano

Zastanów się co ty mówisz. Pieniądze nie idą do nas tylko do hostingu, head admin nie będzie opłacał serwera 50 zł miesięcznie. Sponsora też nie mamy, dlatego wymyśliliśmy, że każdy kupuje sobie slot na serwer i tyle.

I to jest moim skromnym zdaniem GŁUPIE!

Zakładając serwer, powinniście wiedzieć że jakiekolwiek opłaty miesięczne na serwer będą.

Jeżeli serwer utrzyma się do października to uwierzę że pieniądze idą na hosting.

Na Waszym serwerze gra tak mało osób dlatego bo muszą płacić za swój slot, już wolę dodać trochę więcej i otworzyć swój serwer.

Niepotrzebny spam, jak napiszesz coś jeszcze mądrego to odpiszę. ^^

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Nick: Malinowy98

Imię: Kail

Staż w Minecraft:2 lata

Numer GG: 12255782

Masz mumble?: nie ale mogę pobrać :D

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: bo sie zapowiada fajna zabawa:D xD

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: tak .

Coś o sobie: lubię grać w w piłkę nożną , w siate itp.

Nick: Malinowy98

Imię: Kail

Staż w Minecraft:2 lata

Numer GG: 12255782

Masz mumble?: nie ale mogę pobrać :D

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: bo sie zapowiada fajna zabawa:D xD

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: tak .

Coś o sobie: lubię grać w w piłkę nożną , w siate itp.

Opublikowano

I to jest moim skromnym zdaniem GŁUPIE!

Zakładając serwer, powinniście wiedzieć że jakiekolwiek opłaty miesięczne na serwer będą.

Jeżeli serwer utrzyma się do października to uwierzę że pieniądze idą na hosting.

Na Waszym serwerze gra tak mało osób dlatego bo muszą płacić za swój slot, już wolę dodać trochę więcej i otworzyć swój serwer.

Niepotrzebny spam, jak napiszesz coś jeszcze mądrego to odpiszę. ^^

Taki mądry? Płać za serwer 50 zł miesięcznie. My tego nie musimy robić, bo i tak nie mamy z tego żadnych zysków - wręcz przeciwnie - tracimy na to kasę. I tak dajemy 10 slotów więcej dla nowych, np. 10 osób kupi - my dokładamy 10 slotów. 15 osób kupi - my dokładamy 10.

Jesteś na prawdę wielki cwaniak.

Zrób taki serwer, niech wytrzyma chociaż tak jak nasz, to pogadamy wtedy, nie mam zamiaru marnować czasu na twoje cwaniakowe bleble.

Opublikowano

Nick: WojotekSs

imie: Wojtek

Staż w MC: 3-2 lata

Nr gg : Nie mam GG ale za to mam skype wiec : Wojoteksz

masz mumble: nie ale się zrobić jak będzie trzeba

Dlaczego chcesz na tym serwerze zagrać?: Spodobał mi się pomysł z serwerem

Czy grałeś kiedykolwiek na takim serwerze?: Ojojoj Nie Raz czy 2 ale ze 200 razy

Coś o sobie: Uprawiam box , I szukam serwera w minecraft takiego jak ten

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...